Meerdanlicht Arvostelua

9 577
TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waar blijft mijn bestelling of geld? Al bijna 3 weken geleden tuinlampen besteld. Zouden binnen 2 dagen worden geleverd. Telefonisch contact gehad met de klantenservice. Binnen een paar dagen zou de... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

In Juli meerdere tuinlampen besteld omdat alles op voorraad was stond op de site dachten we dat het redelijk snel geleverd kon worden. Echter na 1 maand nog niks ontvangen geprobeerd te bellen ma... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Teleurgesteld... 2 sterren omdat 1 van de 2 artikelen die we aankochten naar behoren werkt. De andere dus helaas niet. Gebeld (onbegrijpelijke lange wachttijden), niet al te vriendelijke persoon aan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pas op met deze webwinkel: een bestelde lamp komt niet aan. Eerst ontvang je een bericht dat de levering vertraagd is en daarna gebeurt er niks meer. Telefonisch onbereikbaar (er zijn altijd 2 wachte... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Of je nu een moderne hanglamp zoekt, een klassieke vloerlamp of slimme verlichting van Hue, bij Meerdanlicht.nl zit het in de collectie. Onze missie is om een oplossing te bieden voor elk verlichtingsprobleem. Wij zijn jong, snel en dynamisch. Wij snappen hoe verlichting werkt en bieden je persoonlijke service. Met plezier verkopen wij verlichting van de merken Lighto, Nordlux, Steinhauer, KS, It’s About RoMi en vele anderen. Laat weten als wij je kunnen helpen bij het zoeken van jouw ideale verlichting.

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(9 577)

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling gedaan half november, nu half januari

Bestelling gedaan half november.. we zijn bijna half januari...
Ik vrees dat ik, als ik de laatste reviews lees, mijn centjes kwijt ben...
Best niet via "Meer dan licht"... eerder "Meer dan lucht"... Indien het toch in orde komt, maar ik vrees want geen reactie van hun kan uit... pas ik mijn review aan.. maar zal max 3 zijn...

13. tammikuuta 2023

Philips Hue lampen

Eind november Philips Hue lampen besteld die vrij prijzig zijn. We kregen een mail dat het pakketje werd geleverd in het postpunt maar in het postpunt hadden ze niets ontvangen. Bij Meer dan licht kregen we dan de melding dat het pakketje reeds werd afgehaald maar in het postpunt was daar niets van terug te vinden. Wij hebben dan een verklaring moeten invullen op eer en geweten dat we het (reeds betaalde!) pakket niet hadden ontvangen en sindsdien hebben we niets meer gehoord van Meer dan licht. Zelfs op onze mails krijgen we geen reactie meer. Het is de eerste en laatste keer dat we daar iets hebben besteld. Het gaat hier over een bedrag van bijna €300 dat we kwijt zijn dus dit is zuivere diefstal!

27. marraskuuta 2022

Oplichting!

Hoe is het mogelijk dat op basis van de meest recente reviews zij nog 4 steren hebben? Geen contact mogelijk, betaalde bestelling nooit ontvangen! Beroepsoplichters

12. tammikuuta 2023

Depalux B.V

Depalux B.V. het moederbedrijf is failliet!!! NIETS BESTELLEN. Heb besteld, maar naar het geld /en of producten kan je fluiten!

11. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

De communicatie kent deze online winkel niet

De communicatie van deze winkel is zeer slecht te noemen al begin december lampen besteld eerst in de orderstatus dat ze op een bepaalde datum in hun magazijn binnenkomen en een paar dagen later staat er levering vertraagd en dat ik contact op moet nemen met de klantenservice. Zowel per mail als telefonisch zijn ze niet te bereiken ook via hun speciale klachten mailadres komt geen reactie. Inmiddels is het op de webshop niet mogelijk om nieuwe orders te plaatsen. Inmiddels zijn we 5 weken verder en nog altijd geen geld terug of de beloofde lampen die ik besteld heb en betaald ontvangen. Dit was eens maar nooit weer!!!!

8. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Lamp besteld op 23-11 er stond…

Lamp besteld op 23-11 er stond aangegeven dat de levertijd 3 weken zou zijn. De lamp is binnen 3 weken geleverd. Echter wilde ik de lamp retourneren alleen krijg ik geen contact met de klantenservice om mijn retour goed te keuren zodat de lamp retour gestuurd kan worden. Helaas lees ik nu dat het bedrijf failliet is verklaard. Gelukkig heb ik in ieder geval nog wel een lamp, ik zal de lamp elders moeten verkopen.

3. tammikuuta 2023

Curator Meerdanlicht Depalux

Ik wil even de andere gedupeerden informeren dat je de curator op de hoogte moet brengen. Ik heb dat gisteren gedaan en die reageerde vrij snel en dat plaatsen ze jou op de lijst van de schuldeisers...

Dat is Dhr Tom de Witte, het email adres is makkelijk terug te vinden
MannaertsAppels Advocaten
Prinsenkade 10, 4811 VB
Postbus 2269, 4800 CG
Breda
T +31 (0) 76 751 4001
F +31 (0) 76 522 6559

Ik heb ook net een reply gekregen van Multisafepay en die beweren dat de Curator hun meestal de toestemming geeft om betalingen terug te storten naar de gedupeerden, dus je zeker aanmelden zodat je niet de dupe bent van deze faling!!!

5. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

bestelling en geld verdwenen!

Ook mijn bestelling van 10-12-22 is nooit aangekomen.
Ik lees dat ze failliet verklaard zijn, het zou fijn zijn als mensen een contact telefoonnummer van de curator oid wil delen zodat mensen hun ongeleverde bestelling kunnen terug vorderen!

4. tammikuuta 2023

FAILLIET en OPGELICHT!

WAARDELOOS! Met Black Friday een bestelling gedaan en keurig betaald. Nu blijkt dat het bedrijf failliet is.

Ondertussen 2 weken geleden nog contact gehad. Toen stond er nog een telefoonnummer op de website en zou de bestelling de week erop worden verzonden. Bestelling van EUR 200 is uiteraard niet aangekomen. Voel me echt opgelicht door dit bedrijf!

1. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb op 11122022 een bestelling…

Ik heb op 11122022 een bestelling geplaatsts bij hen. 2 philips hue lampen tbv 400€. De voorraad was toen voldoende. De dag erna zou de voorraad aangevuld worden tussen 13 en 20/12/22. Ondertussen 3 x mail gestuurd naar klantendienst maar geen reactie. Een tel nr is niet te vinden. Heb het via credit card betaald en heb nu bij hen klacht neergelegd om het geld terug te recupereren. Dus niets bestellen daar beste mensen!!!

30. joulukuuta 2022

Faillisement Depalux/meerdanlicht.nl

Wij hebben helaas ook de afgelopen weken een bestelling geplaatst. Na wat onderzoek ben ik er vandaag achter gekomen dat er een faillissement is uitgesproken voor het moederbedrijf Depalux B.V. De website meerdanlicht.nl is van hun. Wij hebben ons inmiddels gemeld bij de curator.

12. joulukuuta 2022

Slechte service!!!

Slechte service!!!

Lamp kapot aangekomen per post (helaas wel vooraf betaald), aantal keren gemaild en dan krijg je antwoord komen er zo snel mogelijk op terug. Inmiddels bijna 4 weken verder, nog steeds opgescheept met een kapotte lamp zonder oplossing

28. joulukuuta 2022

Die zijn failliet: meerdan-op-licht-ing

Die zijn failliet, 12 december een hele aardige mevrouw gesproken om te vragen hoe het met mijn 200 euro order staat. 21-12 is de stekker eruit gegaan. Mijn eerste hunt opdracht voor 2023 is gepland, ik ga hier heel slecht op. Via LinkedIn zijn de namen nog te zien en adres in Breda. Bizar hoe je gedwongen wordt om alleen nog zaken te doen met grote en onbereikbare bedrijven. Meerdan -op- licht-ing! Depalux is hetzelfde bedrijf en daar is de stekker uitgetrokken, Meerdanlicht is daarmee dus ook kapoet. Apart dat bol.com meerdanlicht als gerenormeerde partner op de site heeft staan, kijk dus uit!

Check .faillissementsdossier

27. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin