Meerdanlicht Arvostelua

9 576
TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waar blijft mijn bestelling of geld? Al bijna 3 weken geleden tuinlampen besteld. Zouden binnen 2 dagen worden geleverd. Telefonisch contact gehad met de klantenservice. Binnen een paar dagen zou de... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

In Juli meerdere tuinlampen besteld omdat alles op voorraad was stond op de site dachten we dat het redelijk snel geleverd kon worden. Echter na 1 maand nog niks ontvangen geprobeerd te bellen ma... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Teleurgesteld... 2 sterren omdat 1 van de 2 artikelen die we aankochten naar behoren werkt. De andere dus helaas niet. Gebeld (onbegrijpelijke lange wachttijden), niet al te vriendelijke persoon aan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pas op met deze webwinkel: een bestelde lamp komt niet aan. Eerst ontvang je een bericht dat de levering vertraagd is en daarna gebeurt er niks meer. Telefonisch onbereikbaar (er zijn altijd 2 wachte... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Of je nu een moderne hanglamp zoekt, een klassieke vloerlamp of slimme verlichting van Hue, bij Meerdanlicht.nl zit het in de collectie. Onze missie is om een oplossing te bieden voor elk verlichtingsprobleem. Wij zijn jong, snel en dynamisch. Wij snappen hoe verlichting werkt en bieden je persoonlijke service. Met plezier verkopen wij verlichting van de merken Lighto, Nordlux, Steinhauer, KS, It’s About RoMi en vele anderen. Laat weten als wij je kunnen helpen bij het zoeken van jouw ideale verlichting.

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(9 576)

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Klantenservice is niet te bereiken

Klantenservice is niet te bereiken. Er is geen telefoonnummer en op mail wordt niet gereageerd. Daar zit je dan met een beschadigd nieuw product dat je ontvangen hebt.. Hier bestel ik nooit meer.

27. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Geen enkele manier van contact ..

Twee weken geleden voor bijna 200 euro aan Hue verlichting besteld bij meerdanlicht.nl. Ik heb na de betaling niks meer van ze gehoord, geen verzendbevestiging, geen orderbevestiging, geen reactie op mijn mail waar de producten blijven, daarnaast is er totaal geen telefonisch contact met ze te krijgen. Wij bestelling hier nooit meer, hopen nog steeds dat we onze producten eindelijk binnen krijgen en dat we ons geld niet kwijt zijn.

12. joulukuuta 2022

Helaas 80% niet mogen ontvangen

Van alles besteld alleen 3 'goedkope' pitjes ontvangen maar alle overige goederen niet. Zit is nog actief en ze doen of ze er zijn met een automatisch antwoord maar ben bang dat ik kan fluiten naar mijn centen. Zeker na het lezen van de meest recente ervaringen....

16. joulukuuta 2022

Niet bestellen!

Niet bestellen!! Heb twee weken geleden besteld, gelukkig via afterpay.. maar geen info over mijn levering, niet te bereiken en geen reactie op mijn mails. Heel vervelend voor iedereen die wel heeft betaald en geen gehoor krijgt!

25. joulukuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Ik heb hier twee lampen besteld.

Ik heb hier twee lampen besteld.
De eerste is door post NL gewoon voor de deur afgezet, terwijl een handtekening verplicht was.
De tweede heb ik nog steeds niet gekregen.. een reactie van de klantenservice krijg ik ook niet.
Alle begrip voor de drukte, maar ik werk zelf op een klantenservice en wij laten de klanten nooit zo lang wachten.

Ik hoop snel nieuws te mogen ontvangen van mijn oder.

Groeten.
Steffi

16. joulukuuta 2022

Failliet..

kom er net achter dat het bedrijf op 20 december failliet is verklaard.
Banken en belastingdienst krijgen altijd voorrang dus zeer kleine kans dat je geld terug gaat krijgen.

24. joulukuuta 2022

Niet meer bestellen

Niet meer bestellen, bedrijf levert niet meer en reageert ook niet meer. Heb nog een bestelling openstaan waar ik naar kan fluiten......

Slim de pagina naar Trustpilot is niet meer op te vragen via hun site, willen niet dat je ziet dat ze niet meer leveren.

22. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Niks geleverd en nu “nemen geen bestellingen meer aan”

Meer dan een week geleden twee (dure) lampen besteld die op voorraad zijn. Nu al een week “wachtend op verzending”, geen reactie van klantenservice op mail en nu staat er op hun homepage “Op dit moment kunnen wij geen orders aannemen, excuses”. Failliet? Eerder wel goede ervaring (paar weken geleden), daarom nog een bestelling geplaatst maar helaas. Hopelijk is dit tijdelijk vanwege kerstdrukte oid maar toch even deze waarschuwing.

22. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Voor weken terug een bestelling gedaan…

Voor weken terug een bestelling gedaan , die de volgende dag in huis zou zijn . Niets meer van gehoord .na ontelbare keren mailen niets terug . Kan ze niet bereiken . Voor een behoorlijk bedrag gekocht helaas .
Schandelijk dat dit gebeurt .

21. joulukuuta 2022

Faillissement Depalux B.V.

Na problemen met levering van onze hanglamp op onderzoek uitgegaan, helaas is meerdanlicht.nl wat onderdeel is van Depalux B.V. op 21-12-2022 door de rechtbank in Zeeland-West-Brabant failliet verklaard.

Faillissement DepaLux B.V.

· dien uw vordering in
· volg faillissement
· stuur curator bericht
· details curator

Op 20-12-2022 is DepaLux B.V. handelend onder de naam DepaLux B.V.,meerdanlicht.nl door de rechtbank in staat van faillissement verklaard. Als curator is aangesteld mr. L.L.M. Prinsen. Het insolventienummer van deze zaak is F 22 215. DepaLux B.V. heeft als activiteit(-en) winkels in verlichtingsartikelen, financiële holdings. Er waren circa 10 t/m 19 werknemers werkzaam.

Beschikbare verslagen
Er zijn nog geen verslagen op curatoren-net beschikbaar

Wordt nu voor € 1,30 (Nederlands tarief) gedurende één uur ongelimiteerd Premium-bezoeker of abonneer u op één van onze premiumdiensten.

Feiten

Bedrijfsgegevens:
KvK-nummer: 54258766
Soort inschrijving: Niet beschikbaar
Klasse werkzame personen: 10 t/m 19 werknemers / werkplekken
BIK-codes: Winkels in verlichtingsartikelen (475920) , Financiële holdings (642000)

Curator

Postbus 90110
4811 TA Breda
076-5311889

Betrouwbaar?

Bijna één week geleden besteld. Zou de volgende dag worden opgestuurd. Nog steeds de lamp niet ontvangen. Ook op mail geen reactie. Flutbedrijf. Communicatie waardeloos en ik vertrouw dit niet. Vandaar mijn review.

Saanut 2/5 tähteä

Bedrijf onbereikbaar

Op 26 nov 2 lampen besteld en betaald. Op 21 dec nog steeds niets geleverd gekregen terwijl aangegeven wordt dat 1 lamp wel op voorraad is. Op mails o.a met verzoek een deellevering te doen wordt niet gereageerd. Ook is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar. Er wordt steeds aangegeven dat het vanwege grote drukte langer kan duren voordat er gereageerd wordt. Ruim op tijd besteld maar de bedoelde kerstcadeau’s voor het nieuwe huis van onze dochter gaan waarschijnlijk niet (op tijd) komen.

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin