Pas op met deze webwinkel: een bestelde lamp komt niet aan. Eerst ontvang je een bericht dat de levering vertraagd is en daarna gebeurt er niks meer. Telefonisch onbereikbaar (er zijn altijd 2 wachte... Näytä lisää
Teleurgesteld... 2 sterren omdat 1 van de 2 artikelen die we aankochten naar behoren werkt. De andere dus helaas niet. Gebeld (onbegrijpelijke lange wachttijden), niet al te vriendelijke persoon aan... Näytä lisää
Wat een flutbedrijf is dit ! Ze gingen leveren tussen 4 en 5 dagen en zijn nu al 9 dagen verder en totaal geen reactie op e-mail ondanks dat ze hun best doen om binnen de 4 dagen te antwoorden .... Näytä lisää
Mijn bestelling zou op voorraad zijn en binnen 1 werkdag geleverd worden. Dit is niet gebeurd en o.b.v. de signalen hier op Trustpilot achteraf gezien niet vreemd. Alle signalen staan hier op rood: ge... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Of je nu een moderne hanglamp zoekt, een klassieke vloerlamp of slimme verlichting van Hue, bij Meerdanlicht.nl zit het in de collectie. Onze missie is om een oplossing te bieden voor elk verlichtingsprobleem. Wij zijn jong, snel en dynamisch. Wij snappen hoe verlichting werkt en bieden je persoonlijke service. Met plezier verkopen wij verlichting van de merken Lighto, Nordlux, Steinhauer, KS, It’s About RoMi en vele anderen. Laat weten als wij je kunnen helpen bij het zoeken van jouw ideale verlichting.
Mercuriusstraat 5, 6541BM, Nijmegen, Hollanti
- 0242120360
- info@meerdanlicht.nl
- www.meerdanlicht.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
NIET BESTELLEN GEWOOON NIET NEE NADA
Producten laat en dan nog eens verkeerde ontvangen en sindsdien is het doods en doodstil. Telefonisch niet te bereiken en op de mails wordt niet gereageerd. Normaal lees ik altijd de trustpilot of Google reviews, doe je het een keer niet en dan bots je tegen zulke bedrijven. NOOIT HIER BESTELLEN NOOIT!!! zelfs 0 sterren is te veel
Koop hier niets!
Helaas ook niks ontvangen.
Bevestigingsmail is verstuurd maar geen orderstatus daarna meer.
Verder niet te bereiken!
Helaas ook ingetrapt mensen KOOP HIER NIETS!
Ik heb besteld en betaald
Ik heb besteld en betaald. Zag er goed uit. Maar nooit iets ontvangen
Wacht al 3 weken op mijn bestelling die…
Wacht al 3 weken op mijn bestelling die betaald is.
Nu gelezen dat ze van 2022 falliet zijn...ze zijn dus gewoon geld aan het verzamelen me dunkt...en de bestelling zullen we niet meer zien. Hoe kunnen deze dan online blijven, doet men daar niets aan? Indien ik toch nog mijn bestelling zou krijgen dan zal ik dit hier ook melden.
O.k intussen het bestelde item toch gekregen eind Mei 2026 (ongeveer een week na deze review te hebben geschreven). Gezien ik het niet vond om een vervolg in een nieuwe review te schrijven, plaats ik hier dus mijn vervolg... en het was nu eind goed al goed maar ik zou er niet meer opnieuw bestellen want de levering is twijfelachtig en misschien heeft mijn commentaar hiervoor geschreven toch wel enige invloed gehad dat ik mijn bestelling toch nog heb gekregen...
Nog niks gehoord van bestelling
Nog niks gehoord, zag een lamp die redelijk in de buurt kwam van de rest van mijn collectie.
Deze besteld, helaas via de link niet te traceren en verder niks meer gehoord..
Ik ga hier nooit meer kopen!
Ze beloven volgende dag verzending als iets op voorraad is, maar dat doen ze niet. De link in je mail om de status van je bestelling op te vragen werkt ook niet.
Zij zijn verder ook niet bereikbaar via telefoon. Als je belt wordt je gedwongen naar een whatsapp bot te gaan. De bot zegt dan dat je doorverbonden wordt met een medewerker, maar dat gebeurt gewoon niet.
En als je een email stuurt, krijg je een automatische reply dat ze er naar streven om binnen vier werkdagen antwoord te geven. En ze eindigen met een waarschuwing dat je achteraan in de rij komt als je meerdere mails gaat sturen.
Ondertussen weet ik niet wanneer mij bestelling komt, en of hij komt. Echt waardeloos.
op 18/03/2026 lampen besteld en…
op 18/03/2026 lampen besteld en betaald. Het enige wat ik tot op heden 12/05/2026 ontvangen heb is een orderbevestiging. Geen enkel antwoord op mijn mails - wou de bestelling annuleren en geld terugvragen , maar antwoord krijgt men niet - telefonisch ook niet bereikbaar . KOOP HIER NIETS !!!!
Service 0 communicatie 0
Maanden geleden iets besteld en voortdurend aan het lijntje gehouden! Communicatie 0 service 0. Na maanden nog geen zicht op levering en geld terug gevraagd; dit krijg ik over 2 weken!!!! terug op mijn rekening. Nooit excuses of voorstel tot compensatie.
Dit is hetzelfde bedrijf als "gloeilamp…
Dit is hetzelfde bedrijf als "gloeilamp goedkoop.nl".
Oplichting lijkt het.
2 websites en bijna niemand ontvangt een product.
Zonder bellen zou ik nu nog aan het wachten zijn
Ten eerste had ik lampen besteld die maar niet binnenkwamen. In de mail zat een link zodat ik kon kijken wat de orderstatus zou zijn. Via deze link kwam ik niet verder dan de mogelijkheid om een nieuwsbrief aan te vragen. Dus maar bellen. Na lang wachten en een verbinding die verbroken werd kreeg ik horen dat deze artikelen niet leverbaar zijn. Ongelofelijk, als ik niet gebeld had zat ik nu nog te wachten. Na mijn opmerking dat dit niet echt netjes was werd de verbinding verbroken.
Alles in orde
Ik was bang dat de website niet te vertrouwen was omdat er zoveel slechte recensies stonden maar alles ging gewoon prima. Al m'n lampen na twee dagen gehad.
Telefonische helpdesk was ook gewoon te bereiken.
Niks mis mee.
Onbetrouwbaar
Begin februari 2 fittingen besteld, na ruim 2 weken gemaild met de vraag waar de fittingen blijven. Deze zouden niet op voorraad zijn(terwijl de website anders aan geeft), maar die zelfde of de volgende dag nog geleverd worden. Waarop de fittingen uiterlijk de maandag die erop volgde verzonden zouden worden. Helaas na de betreffende maandag niets ontvangen, wederom contact opgenomen, de fittingen waren de donderdag dat ik antwoord kreeg per mail binnengekomen en werden as we speak ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Inmiddels zijn weer enkele dagen verder, ik heb geen verzendbevestiging noch mijn bestelling ontvangen en ik vraag mij af óf ik mijn bestelling überhaupt nog ga ontvangen. Zéér onbetrouwbaar! Ik zal hier geen 2e keer bestellen.
Bestelling geplaatst van 150€ en er wordt niets geleverd.
Website blokeren de
Unordered goods were delivered
Unordered goods were delivered
Unordered goods were delivered to my address yesterday, February 2, 2026. I have written to the company several times, but they have not responded. Now I have an oversized package in my apartment that I have to get rid of. I have now organized a pickup via DPD at my own expense (€30+) and am sending it back. What am I, a private individual, supposed to do with approx. 30 fluorescent tubes, each 145 cm long? Nothing but trouble. Totally untrustworthy. The only thing missing now is the invoice and subsequent reminder. I am not a customer either. So I wonder how the company got my address details.
Unbestellte Ware wurde geliefert
Unbestellte Ware wurde gestern, 02.02.26 an meine Adresse zugestellt. Habe die Fa. mehrmals angeschrieben, Die Fa reagiert nicht. Nun liegt ein überlanges Paket in meiner Wohnung, dass ich wieder loswerden muss. Habe jetzt auf eigene Kosten(30€+) eine Abholung über DPD organisiert und schicke es zurück. Was soll ich als Privatperson mit ca.30, 145cm langen Leuchtstoffröhren. Nichts als Ärger. Total unseriös. Fehlt nur noch dass Rechnung und nachfolgend Mahnung kommt. Bin auch kein Kunde. Deshalb frage ich mich, wie die Fa. an meine Adressdaten kommt
FAILLIET NIET BESTELLEN
Het bedrijf is malafide. Gelukkig maar 10 euro lampje besteld en daarom geen trustpilot gecheckt. Maar nu uitlevering uitblijft, zie ik dat er dus het een en ander mis is.
Kunnen websites niet uit de lucht na faillissement, waarschijnlijk gekopieerd door oplichters.
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst. Via bevestigingsmail geen track en tracé code te krijgen. Pagina blijft blanco. Telefonisch is men niet bereikbaar. Contact word dan verbroken. Helaas nog geen lampen ontvangen.
Misleidende levertijden
Misleidende levertijden – afrader
Bijna 4 maanden gewacht op twee lamp-armaturen. Uiteindelijk krijg je te horen dat er nog steeds geen levertijd bekend is en dat annuleren/credit de enige optie is.
Ondertussen staat exact dit product nog steeds op de website met 1–4 dagen levertijd en 44% korting. Dat is ronduit misleidend.
Maandenlang tegen kale plekken in het plafond aangekeken, terwijl ik allang andere lampen had kunnen hangen.
Zeer slechte ervaring.
Bestelling is na 2 weken nog niet…
Bestelling is na 2 weken nog niet geleverd, geen contact mogelijk echt hopeloos.
Oplichting!
Laten misleiden door de nette, professionele website. Helaas geen reviews bekeken, besteld en vanaf toen bleef het stil. Geen contact te krijgen via whatsapp, mail en telefoon.