Lunds Skrædderi Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Brugte Lunds Skrædderi til at få tilrettet min brudekjole, fordi jeg havde hørt så meget godt om dem – og nu forstår jeg virkelig hvorfor. Kæmpe anbefaling herfra! Stine har været utrolig sød... Näytä lisää

Jeg kan varmt anbefale Lunds Skrædderi! Jeg fik tilrettet min brudekjole tilbage i november, og hentede den efter aftale i februar. Hele oplevelsen var helt igennem fantastisk. Fra første møde blev... Näytä lisää

Lunds Skrædderi, er venlig og professionel betjening. Jeg havde en brudekjole som skulle rettes til, og det blev gjort meget smukt. Eneste beklagelige var at hæftningen hvor slæbet kunne hægtes op... Näytä lisää

Skulle i sidste øjeblik have min bryllupskjole rettet til... Opgaven blev grebet med det samme, gjort færdig på ingen tid og resultatet var simpelthen så flot! Stine er mega professionel og deler gl... Näytä lisää

1. Ompelija

Velkommen til Lunds Skrædderi Vi er en lille virksomhed som arbejder med at gøre dine drømme til vikelighed. Vi designer og syr alle vores kjoler fra bunden, og Du får lov at komme med på rejsen. Fra design og mønsterudvikling til stofvalg og færdigsyning. Vi tager højde for dine ønsker, og har altid en god dialog om vi er på rette vej. Stine som er ejer af virksomheden startede Lunds Skrædderi i 2021 Hun har stor erfaring med faget og har fra 2006-2013 var medejer af brudekjoleforretningen Hundborg Handmade. Stine er uddannet syerske fra TEKO-center i herning. “Dameskrædderiet er min store legeplads. Og inden for det, har jeg speciale i brudekjoler, galla kjoler og konfirmationskjoler. “ siger Stine. Har du brug for hjælp med at nå dine drømme. Står vi altid klar til at tage imod dig.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kæmpe anbefaling

Jeg skrev til Fru Lunds skrædderi i al hast, da min brudekjole kom sent og jeg havde nogle rettelser i den.
Min kjole blev taget ind, og jeg blev mødt af det mest hjertevarme menneske. Man føler sig virkelig tilpas og lyttet til.

Jeg har nu hentet min brudekjole - og den er bare helt perfekt.

Jeg ved hvor jeg går hen når jeg skal bruge en skrædder igen❤️

26. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi

Kære Anne Sofie. Tak for de fine ord jeg ønsker dig en helt fantastisk bryllupsdag

Lunds skrædderi har syet min brudekjole…

Lunds skrædderi har syet min brudekjole ind, fordi den var lidt for stor. Jeg er så glad for resultatet, og den service der blev givet. Jeg blev meget rørt, da jeg prøvede kjolen, og fik med det samme et kram af skrædderen ❤️.
Jeg er meget taknemmelig!
- Sasja.

20. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi

Kæreste Sasja. Vi ønsker dig en helt fantastisk bryllupsdag. Du så meget skøn ud.

Jeg var på udkig efter den helt…

Jeg var på udkig efter den helt rigtigte brudekjole, efter at have prøvet mange forskellige havde jeg en klar idé om, hvordan min kjole skulle se ud. Jeg tog derfor kontakt til Stine, hvor vi fandt frem til det helt rette design. Jeg endte ud med den flotteste brudekjole. Tusind tak til Stine, for at gøre min drøm til virkelighed!

11. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi

Tak for de fine ord. Vi fik lavet den fedeste kjole sammen. Du er skøn som altid. Stort tillykke med brylluppet.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger…

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Lunds skrædderi, så dygtige og imødekommende. Fik lagt min brudekjole op og den er helt perfekt. Stine er så fantastisk og forstår ens ønsker.

14. kesäkuuta 2023

Kære Katja. Vi ønsker dig en helt fantastisk dag. Tak for de fine ord

Skrædder til brudekjole

Kom med min brudekjole hvor der skulle tilrettes lidt og den skulle ligges et godt stykke op. Kjolen havde rigtig mange blonder og frygter lidt for resultat når det skulle “klippes” så meget af. Men afhentet min kjole i går og det er virkelig meget mere end jeg kunne drømme om man kunne slet ikke se at blonden er flyttet eller rykket.
Virkelig profesionelle og dygtig personale altid søde og smilende. Hun får kun min aller varmeste anbefalding

15. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi

Kære Sarina. Det var en fornøjelse at arbejde med din kjole, og med dig. Du så fantastisk ud. Vi ønsker dig et fantastisk bryllup.

Fantastisk!

Stine har fuldendt min brudekjole ved at vi sammen fandt nogle ændringer, der skulle til før at kjolen er helt perfekt 😊
Jeg har kun mødt et top professionelt team med sans for detaljer - de ved virkelig hvad de laver! 👏🏼
Jeg vil absolut anbefale Lunds Skrædderi især til kommende brude 😊

11. toukokuuta 2023

Kære Lone. Vi ønsker dig en fantastisk bryllupsdag🌸 kh. Stine

Fantastisk og professionelt skrædderarbejde

Lunds Skrædderi har syet min datters konfirmations drømmekjole med blonder og mange smukke små detaljer - præcist som hun ønskede sig. Super oplevelse i hele forløbet, både i designfasen og med at få det hele tilpasset perfekt. Kan varmt anbefales.

1. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi

Det har været fantastisk at arbejde sammen med jer. Det blev en fin og smuk kjole. Håber i havde en fantastisk dag❤️

Stine fra Lunds skrædderi har syet…

Stine fra Lunds skrædderi har syet vores datters konfirmations kjole. Stine gav råd og vejledning så det blev drømme kjolen.
Da kjolen blev hentet i dag, løb tårerne af glæde over et så helt igennem fantastisk stykke arbejde. Stine formåede at genbruge 50 år gamle blonder fra en familie brudekjole og skabe det nyt liv til dem.
Tak Stine ❤️
5 ⭐ er slet ikke nok 🥰

15. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi

Det var også en fantastisk aflevering, med både glædeståre og kram. Jeg ønsker jer en rigtig dejlig fest. Mange knus til jer

5 stjernet service

Super god og hurtig service.
Min datter fik sin konfirmationskjole 2,5 uge inden sin konfirmation. Den var desværre ikke som forventet. Stine hjalp os allerede dagen efter, vi havde modtaget den. Hun lyttede og fik den rettet til, som Mathilde gerne ville have den, og den er nu lige som den skal være 😃

Tusind tak for hjælpen, Stine. 🙏🏻🙏🏻

Mange hilsner Mathilde og Line

30. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi

Velbekomme. Ønsker jer en fantastisk dag❤️

Jeg fik sidste år tilrettet min…

Jeg fik sidste år tilrettet min brudekjole samt fik tilføjet nogle ekstra fine detaljer på kjolen. Stine imødekom mine ønsker og jeg fik det smukkeste resultat. Virkelig dygtig skrædderi og god service!

12. toukokuuta 2022

Mange tak❤️

Fantastisk skrædderarbejde!

Der bliver lavet et godt stykke håndværk hos Lunds Skrædderi. Stine har en rigtig god sans for detaljerne og tager gerne en udfordring op. Jeg har kun haft gode oplevelser hos Lunds Skrædderi. Kan kun anbefaledes!

1. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi

Tak for de pæne ord, glæder mig til at arbejde sammen med dig næste gang

Super smuk brudekjole tilretning

Jeg har lige fået min brudekjole tilrettet ved Lunds Skrædderi og er yderst tilfreds. Jeg er super glad for det smukke resultat og den gode service!

19. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi

Hvor er det skønt at høre. Vi ønsker dig et fantastisk bryllup

Professionelt og dygtigt arbejde.

Jeg fik i sommer syet en festkjole hos Stine i Lund's skrædderi. Jeg blev indraget i hele processen, og fik min drømmekjole, som var skræddersyet efter alle mine behov. Stine er professionel, dygtig og servicen er i top. Kan varmt anbefale!

20. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi

Tak for de søde ord. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med dig❤️

Kæmpe anbefaling!

Jeg fik syet min gallakjole hos Lunds skrædderi, og den blev lige præcis som jeg havde ønsket mig!! Helt vildt god service, der hjælper med at få alle ens ønsker opfyldt! Kæmpe anbefaling herfra!

27. elokuuta 2022