Brugte Lunds Skrædderi til at få tilrettet min brudekjole, fordi jeg havde hørt så meget godt om dem – og nu forstår jeg virkelig hvorfor. Kæmpe anbefaling herfra! Stine har været utrolig sød... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg kan varmt anbefale Lunds Skrædderi! Jeg fik tilrettet min brudekjole tilbage i november, og hentede den efter aftale i februar. Hele oplevelsen var helt igennem fantastisk. Fra første møde blev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lunds Skrædderi, er venlig og professionel betjening. Jeg havde en brudekjole som skulle rettes til, og det blev gjort meget smukt. Eneste beklagelige var at hæftningen hvor slæbet kunne hægtes op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Skulle i sidste øjeblik have min bryllupskjole rettet til... Opgaven blev grebet med det samme, gjort færdig på ingen tid og resultatet var simpelthen så flot! Stine er mega professionel og deler gl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Velkommen til Lunds Skrædderi Vi er en lille virksomhed som arbejder med at gøre dine drømme til vikelighed. Vi designer og syr alle vores kjoler fra bunden, og Du får lov at komme med på rejsen. Fra design og mønsterudvikling til stofvalg og færdigsyning. Vi tager højde for dine ønsker, og har altid en god dialog om vi er på rette vej. Stine som er ejer af virksomheden startede Lunds Skrædderi i 2021 Hun har stor erfaring med faget og har fra 2006-2013 var medejer af brudekjoleforretningen Hundborg Handmade. Stine er uddannet syerske fra TEKO-center i herning. “Dameskrædderiet er min store legeplads. Og inden for det, har jeg speciale i brudekjoler, galla kjoler og konfirmationskjoler. “ siger Stine. Har du brug for hjælp med at nå dine drømme. Står vi altid klar til at tage imod dig.
Horsensvej 13, 8940, Randers Sv, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Her finder du godt håndværk og meget meget dygtige skræddere. Jeg fik tilrettet min kjole, så den sidder perfekt - men så ønskede jeg mig også en kappe. Jeg havde ikke andet end et billede. Stine var på med det samme, guidede mig i indkøb af stof og efter nogen måneder (jeg var i god tid) stod jeg endelig i min kjole og min kappe og fik for første gang følelsen af at "Dér var den". Anbefaler Lunds til højre og venstre - og de er værd at køre efter.

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Står du og mangler en skrædder vil jeg helt klart varmt anbefale Lunds skrædderi
Jeg stod 3 uger føre mit bryllup og får afvide at jeg selv skulle have fundet en skrædder og Stine som er indehaver af Lunds skrædderi sagde at det skulle hun nok hjælpe med så jeg kunne være klar til min store dag hun er så varm og frisk og mega sød mega dejlig behandling.
Så kan helt klart anbefale dette sted kunne jeg have givet flere stjerne havde de fået det ❤️🌸

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
I slutningen af januar var jeg inde med min brudekjole. Den skulle lægges op, syes ind, nye skåle, stryges og hvad en almindelig brudekjole tilretning ellers skal have. Det blev ca. 3.400kr, hvilket jeg absolut synes er overpris. Da jeg ca. 6-8 uger senere får min kjole og prøver den på er alt egentlig okay. Ejeren virker som om hun gerne hurtigt vil have os ud ad døren.
Da jeg kommer hjem og vil prøve min kjole igen, slipper begge skåle. Kjolen er ikke Strøget og der er flere sytråde der sikker ud. Jeg kontakter Lunds skrædder igen, og får besked på at jeg endnu en gang kan komme tilbage med min tunge kjole, eller få 50kr tilbage. Jeg takker ja til de 50kr, selvom det er en sølle kompensation. Nu er der kort tid til brylluppet, og jeg vil prøve den en sidste gang inden dagen. Her slipper ALLE siderne i skålen.
Jeg vil aldrig anbefale Lunds skrædder til nogen. Hun er ALT for dyr, og jeg har ikke fået oplevelsen af god service.

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
FANTASTISK SERVICE! Rigtig sød og rar og virkelig dygtig til deres arbejde. Helt klart en anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Efter at have besøgt adskillige konfirmationsbutikker endte min datter og jeg ved Lunds Skrædderi hvor vi fik den bedste behandling og service af Stine🥰 Smuk kjole og autentisk rådgivning. Tak fra min datter og jeg.
Kh Malene

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Min brudekjole blev reddet.
Jeg blev grebet og hjulpet af Stine, lige på falderebet inden mit bryllup.
Efter dårlig behandling hos Randers Skrædder og Design, søgte jeg hjælp kun 14 dage før mit bryllup. Jeg blev taget seriøst og Stine tog sig tid til at hjælpe mig og jeg fik den bedste hjælp jeg kunne ønske mig og kunne hente min kjole 2 dage før den store dag. Tak til Lunds Skrædder jeg er så taknemmelig for at du ville tage dig tid til et hjælpe mig! Kjolen sad perfekt på bryllupsdagen.

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Helt fantastisk hjælp fra Lunds skrædderi. Har brugt dem til flere småtterier og derudover min brudekjole, og alle opgaver er løst til perfektion. Både service og faglighed er i top og prisen er SÅ fair for det flotte arbejde de laver 🙏🏻 Kan varmt anbefale dem!

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Bedste service! Jeg kom med en brudekjole som sad helt forkert i overdelen og jeg fik en kjole med hjem, som jeg ved at jeg med ro i maven kommer til at nyde på dagen. Virkelig flot arbejde der er udført.

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Professionel og tryg håndtering af justering og tilpasning af min brudekjole. Meget venlig og behagelig betjening, hvor der blev lyttet til mine ønsker, kombineret med deres professionelle vurdering af hvad der skulle laves på kjolen. Jeg er fuldt ud tilfreds med Lunds skrædderi.

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Den meste fantastiske og yderst professionelle service ved tilretning af min brudekjole. Det var helt perfekt og smukt udført og til en virkelig god pris for det kæmpe arbejde det var at tilrette min som havde blonder og perlebroderi. Tak for at hjælpe med til at min dagen blev helt speciel og mulig i netop den kjole.

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Du kan trygt aflevere din brudekjole hos Lunds skrædderi!
Jeg har haft en helt igennem god oplevelse og ro i maven, da jeg skulle have lavet tilretninger på min brudekjole. Stine har været god til at tage sig tid til at rette selv de små detaljer, der bare gør min brudekjole helt perfekt!
Professionelt resultat og behagelig betjening. Stor anbefaling herfra 👍🏼

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Professionel og personlig betjening. Bestemt en anbefaling fra mig

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Lund’s skrædderi er et sted med venlige og professioneller medarbejder.
Jeg havde en brudekjole der skulle syges lidt om og havde nogen tråde der stak ud hvor de ikke skulle. Første gang jeg kom ind for at bestillede en tid, havde jeg kun et billede med til at beskrive hvad der skulle laves på kjolen. Stine tog sig tid til at lytte og allerede gangen efter, da jeg havde kjolen med kunne hun huske det vi havde snakket om og kom med gode ideer. Til tider var det som om hun var tankelæser og kom med ideer der passede 100% på min smag.
Jeg går normalt ikke i kjoler, og var også en lidt usikker på min brudekjole og omkring det at få syget den om grundet matreialet den er lavet af. Men med deres hjælp og flotte arbejde, blev kjolen så meget mere min stil og glæder mig til at havde den på til vores bryllup her i maj.
Kan varmt anbefale Lund’s skrædderi og det er ikke sidste gang jeg bruger dem.

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Eneste beklagelige var at hæftningen hvor slæbet kunne hægtes op 'sprang' inden aften - men det er dog en detalje der er til at overse.
Jeg kan varmt anbefale dette skrædderi til alle.

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Jeg kom til Lunds skrædderi med en brudekjole, som var for lang og derfor skulle lægges op. Stine var yderst professionel, venlig og ordentlig, da vi snakkede om, hvilke tilretninger kjolen havde brug for. Jeg vil gå så langt som at kalde Stine en ægte menneskekender. Hun gennemskuede lynhurtigt hvad jeg havde af forventninger. Arbejdet blev udført super smukt, selvom det var en stor opgave. Jeg fik kjolen med hjem, og da jeg blev usikker på, om kjolen stadig var for lang, var Stine helt cool omkring det og vi aftalte at hun lagde kjole et par centimeter ekstra op - uden ekstra beregning. Lunds skrædderi får mine varmeste anbefalinger!

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Lunds skrædderi har ordnet min bryllupskjole, som ikke kunne passe i ryggen.
Stine er et rart menneske, som laver et flot stykke arbejde, til en overkommelig pris.
Tak til Stine, for at reparere min bryllupskjole, så jeg kan have en god dag 😍

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
En rigtig dejlig oplevelse med Lunds Skrædderi. Professionelle og dygtige til deres håndværk. Følte mig meget tryg ved at få syet min brudekjole om og lagt op. Mine ønsker blev forstået uden problemer og kort tid efter havde jeg den mest perfekte brudekjole - lige som jeg havde forestillet mig den! Kan helt klart anbefales!

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Lunds skrædderi stod for design og syning af min brudekjole. En drømmebrudekjole, jeg ikke vidste jeg havde, før jeg stod i den. Jeg var med i processen fra start til slut og trods mine mange billeder og ønsker fik Stine skabt den helt perfekte kjole - helt perfekt til mig. Af hjertet tak 🩷

Vastaus yritykseltä Lunds Skrædderi
Skrev i sin tid om tilretning af brudekjole - fik hurtigt tid i kalenderen, trods sommeren var presset. Første møde med Lunds skrædderi var en virkelig god oplevelse, de var søde og rare og meget imødekommende. Idag har jeg hentet min kjole, den var perfekt. Kjolen sad perfekt. Det hele var så flot. Alt dette til trods for jeg blev oplyst om at min kjole er en af de vildeste de har lavet oplægninger på. Jeg er yderst tilfreds og giver mine bedste anbefalinger til Lunds skrædderi.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.