STRAUSS Arvostelua 1 341

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Det er første gang jeg handler hos Strauss og det var som det burde være. Gode varer til en god pris og ekspeditionen var hurtig. Kæmpe udvalg i netbutikken. Returlabel var med så det er nemt at se... Näytä lisää

God hjemmeside. Hurtig levering. Fantastiske produkter der fuldt ud lever op til forventningerne. Ikke sidste gang jeg har handlet her

Var meget i tvivl om pasform Der blev tilsendt to forskellige bukser, med tilbageleverings ret. Super service og en meget behagelig sælger

1. Suoja- ja työvaatekauppa
  2. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
  3. Turvavarusteiden toimittaja
  4. Turvalaitteiden myynti
  5. Univormut
  6. Työvaatemyynti

Strauss er en af verdens førende producenter af arbejdstøj og arbejdssikkerhed. Produkterne med utility-karakter har i mellemtiden opnået en ægte livsstil og kultstatus blandt fansene. Strauss genererer størstedelen af sin omsætning online, hvilket gør virksomheden til en af de fem største onlineforhandlere i Tyskland. Virksomheden beskæftiger 1700 personer medarbejdere og producerer i 27 lande på verdensplan med fokus på i Sydøstasien.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Godt tilfreds

Det er anden gang jeg har købt herfra. Produkterne er gode og levering hurtig.

12. huhtikuuta 2026

Hej Dennis

Kan klart anbefales

Ikke sidste gang jeg har handlet her

11. huhtikuuta 2026

Hej Bente

Super god service

Super god service - jeg sendte to par bukser retur da de var for små - ingen problemer 👍😅

Hej Tinna

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside. Perfekt størrelsesguide. Super hurtig levering. Godt arbejdstøj.

10. huhtikuuta 2026

Hej Jeanette

Med venlig hilsen Caroline

Som det altid burde være

Returlabel var med så det er nemt at sende retur, hvis det skal være.
Så kan klart anbefale Strauss

Hej Henning

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙂

Hilsen Caroline

Købte et par arbejdsbukser i en…

Købte et par arbejdsbukser i en blanding af bomuld/polyester, men jeg skal lige have tunet ind på den rette størrelse, jeg kunne ihvertfald ikke holde bukserne oppe, men fandt ud af at der ikke fandtes seler til denne model, som hedder 2020.
Næste gang, bliver det et par overalls.
Det er fritidstøj for mig, for jeg får jo arbejfstøj gennem min arbejdsplads, men er træt af at gå i HiVis tøj herhjemme.
Jeg fornemmer at kvaliteten er bedre og mere inovativ end Mascot.

Hej Bendt

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙂

Hilsen Caroline

Rigtige bukser i flere farver.

Jeg har bestilt endnu et par bukser, ligesom dem jeg har men i en anden farve.
Det er fint, når man er tilfreds med en model, at den så også findes i flere farver.

29. maaliskuuta 2026

Hej Benny.

God kvalitet

God kvalitet, hurtig ekspedition

2. huhtikuuta 2026

Hej Esben

Med venlig hilsen Caroline

Leider hat die Qualität extrem nachgelassen

Leider hat die Qualität extrem nachgelassen. Egal ob Unterwäsche, T Shirts oder Hosen. Innerhalb von 3 Monaten reißt der Stoff. Für den Preis ein absolutes no go.
Schade, die Qualität war mal besser.

12. maaliskuuta 2026

Guten Morgen,

Vielen Dank für Ihre Nachricht.

Es betrübt uns zu lesen, dass Sie unzufrieden mit der Qualität sind.

Haben Sie bereits mit fehlerhaften Artikeln Kontakt aufgenommen zu unserem Kundenservice?

Üblicherweisefreuen wir uns über eine Email mit Fotos und so gut wie immer finden wir eine Lösung.

Gerne melden Sie sich noch einmal mit Details per Mail oder auch geren telefonisch.

Mit den besten Grüßen, Ihr Strauss-Team

Var meget i tvivl om pasform

Var meget i tvivl om pasform
Der blev tilsendt to forskellige bukser, med tilbageleverings ret.
Super service og en meget behagelig sælger

30. maaliskuuta 2026

Hej Henrik

Nemt og hurtigt

27. maaliskuuta 2026

Hej Ib

Tusind tak for din fine anmeldelse. 🙂