Looping.com Arvostelua 1 388

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 1/5 tähteä

Looping zorgt voor een verkoopovereenkomst. Dit document heeft geen enkele waarde bij de daadwerkelijke overdracht. De koper, in dit geval de firma Evers caravans, heeft "natuurlijk "op of aanmerkinge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Netjes afgehandeld. Heb contact genomen, mocht wat foto's sturen om een bod te krijgen. Prijs afgesproken. Binnen een paar uur had ik een acceptabel bod gekregen. Word volgende week verkocht

Saanut 5/5 tähteä

Ik werd te woord gestaan door fatsoenlijke/ vakbekwame mensen waar ik goed mee kon praten. Ik werd keurig terug gebeld zoals afgesproken en hebben onze camper in korte tijd verkocht. Dit bedrijf is... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een kwartier na het aanschrijven werd ik gebeld en vervolgens de volgende ochtend ontving ik een telefoontje met een bod waar ik een tegenbod had gedaan. En deze was binnen een aantal minuten ook geac... Näytä lisää

1. Autojen välittäjä
  2. Automarkkinat
  3. Moottoriajoneuvot
  4. Trailer-kauppias
  5. Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
  6. Käytetyt moottoripyörät

Yrityksen kirjoittama

Looping.com 💜 The fastest way to sell your vehicle. With a large team of experienced sales specialists, we sell everything on wheels. No hassle and no need to negotiate the price yourself. We take care of the entire process and sell your vehicle in no time. 🚗💨

4,3

1 tähti

On vastannut 77 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Duidelijk en snelle afspraken

Duidelijk en snelle afspraken.
Goede communiteit lijnen!

4. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de afspraken duidelijk en snel waren en dat de communicatie goed verliep. Geweldig dat je tevreden bent met onze service bij Looping!

Uitstekend

Zeer snelle service
De huidverzorging van de werknemer was graad 1000

4. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als zeer snel hebt ervaren.

We nemen je opmerking over de persoonlijke indruk van de medewerker ook mee, al gaat onze focus vooral uit naar de kwaliteit van de service en het proces.

Bedankt voor je feedback en het vertrouwen in Looping!

Topservice , lekker snel geregeld

Aziez is vriendelijk, hulpvaardig en denkt mee. Super snelle overeenkomst gesloten.

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat Aziz vriendelijk en hulpvaardig was en goed met je heeft meegedacht. Geweldig dat de overeenkomst zo snel is gesloten. We geven je compliment graag aan hem door!

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen de de medewerker van…

Goed geholpen de de medewerker van Looping (Pepijn) garage deed een beetje moeilijk bij het afleveren van de auto maar ook dat werd goed opgelost door Looping

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door Pepijn en dat ook de situatie bij de garage netjes is opgelost door Looping. Geweldig dat alles uiteindelijk goed is afgerond. We geven je compliment graag door!

Quick service

Quick and everything is done for u

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Thank you for your review! Great to hear that everything was quick and taken care of for you. We’re happy you had a smooth experience with Looping!

Saanut 5/5 tähteä

Wees je goed van te voren bewust dat er nog sprake is van een service fee.

Ze doen hun best om een prijs conform jouw verwachtingen te realiseren.
Daarin zijn ze soms wel wat pusherig en krijg je weinig ruimte voor nadenken.
En je krijgt altijd wel een minder fijn gevoel bij het feit dat ze je verwachtingen eerst helemaal naar beneden proberen te managen, dan gaan onderhandelen en met een laag aanbod komen. Je moet wel standvastig - binnen het redelijke - blijven om uiteindelijk een - wederzijds - realistische overeenkomst te sluiten.
De afhandeling met de uiteindelijke koper was erg prettig en efficiënt.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel dat je je ervaring zo uitgebreid deelt. We vinden het goed om te horen dat de afhandeling met de uiteindelijke koper prettig en efficiënt is verlopen.

We nemen je opmerkingen over het proces, de communicatie rondom verwachtingen en de manier van onderhandelen serieus. Dit is waardevolle feedback om onze aanpak en uitleg richting klanten verder te verbeteren, zodat er vanaf het begin meer duidelijkheid en ruimte voor afweging is.

Dank voor je vertrouwen en het delen van je ervaring.

betrouwbaar

was snel verkocht

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je ons als betrouwbaar hebt ervaren en dat je auto snel verkocht was. Geweldig dat alles zo vlot is verlopen bij Looping!

Hele snelle service

Hele snelle service, 48 uur na aanmelding was ik mijn auto al kwijt en werd deze heel netjes opgehaald voor de verkoop. Super snel en fijn contact en service gehad!

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles zo snel is verlopen en dat je auto al binnen 48 uur netjes is opgehaald. Fijn dat het contact en de service zo prettig waren. Bedankt voor het vertrouwen in Looping!

Bereikbaar en duidelijk

Bereikbaar, vriendelijk en vooral duidelijk. Geen onzinverhaal, alles netjes afgehandeld en geen verrassingen. Na verkoop zoekt de bemiddelaar contact om te verifiëren of alles goed is verlopen.

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je ons als bereikbaar, vriendelijk en duidelijk hebt ervaren en dat alles zonder verrassingen netjes is afgehandeld. Geweldig dat ook de nazorg goed is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in Looping!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van een oude camper

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding tijdens het verkooptraject van onze oude camper. Vanaf het eerste moment werd alles duidelijk uitgelegd. De uiteindelijke verkoop is vlot verlopen en tegen een prijs waar ik tevreden mee ben. Ik kan deze begeleiding dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die iets wil verkopen zonder gedoe

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat de begeleiding tijdens het verkooptraject van jullie camper vanaf het begin duidelijk was en dat de verkoop vlot is verlopen. Geweldig dat je tevreden bent met de prijs en onze service aanbeveelt aan anderen die zonder gedoe willen verkopen.

Bedankt voor het vertrouwen in Looping!

Saanut 5/5 tähteä

Auto snel verkocht,en vriendelijke…

Auto snel verkocht,en vriendelijke medewerker die alles duidelijk uitgelegd heeft.

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je auto snel is verkocht en dat je vriendelijk bent geholpen met duidelijke uitleg. Geweldig dat alles zo soepel is verlopen bij Looping!

Saanut 5/5 tähteä

fijne en toch snelle afhandeling bij…

fijne en toch snelle afhandeling bij verkoop auto..
Looping bedankt hiervoor..

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de verkoop van je auto als prettig en snel is verlopen. Geweldig dat alles goed is afgehandeld – bedankt voor het vertrouwen in Looping!

Keurig geregeld.

Na aanmelding verliep alles snel en soepel.

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles keurig is geregeld en dat het na aanmelding snel en soepel verliep. Geweldig dat je tevreden bent met onze service bij Looping!

Saanut 5/5 tähteä

Zorgeloos mijn auto verkocht!

Ik heb mijn auto via Looping.com verkocht en ben zeer tevreden over hoe dit is verlopen. Het proces was duidelijk, snel en voor mij een eenvoudige manier om mijn auto te verkopen.
Ook de afhandeling met de dealer Trustcars verliep prettig en professioneel.
Al met al een fijne ervaring die ik zeker zou aanraden!

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je mooie review, Donja! Geweldig om te horen dat je je auto zorgeloos hebt kunnen verkopen via Looping en dat het proces duidelijk, snel en eenvoudig was. Fijn dat ook de afhandeling met Trustcars prettig en professioneel verliep.

Dank voor je vertrouwen en aanbeveling!

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke hulp en alle tijd om te…

Vriendelijke hulp en alle tijd om te helpen.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en dat er echt de tijd voor je is genomen. Geweldig dat je onze service zo hebt ervaren!

Met èèn woor,.

Met èèn woor,.. alles was goed, sneler en profesioneel.

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles goed, snel en professioneel is verlopen. Geweldig dat je zo tevreden bent met de service van Looping!

Walgelijk bedrijf

Walgelijk bedrijf! Begin er niet aan, bespaar je de moeite!!

Ze zijn er alleen voor de aankopende bedrijven! Ze werken met hun samen onder 1 hoedje, om particulieren uit te knijpen!

@Update n.a.v. reactie van Looping:
Er heeft helemaal geen inspectie plaatsgevonden!
De koper heeft mij telefonische medegedeeld dat hij het te ver vond rijden om de caravan op te halen.

Zo zie je maar weer wat voor onzin Looping.com loopt te verkondigen om hun straatje schoon te vegen.

Looping zal dus niks voor je doen. Je weet precies waar je als klant staat bij Looping.com

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel dat je je ervaring deelt. We vinden het jammer om te horen dat dit zo negatief is verlopen en dat je dit gevoel hebt overgehouden aan het proces.

In dit geval is er tijdens de inspectie door de koper geconstateerd dat de staat van het voertuig niet overeenkwam met de eerder doorgegeven informatie. De koper heeft dit meegenomen in zijn beoordeling, waarna de deal opnieuw is besproken en uiteindelijk niet is doorgezet.

We begrijpen dat dit vervelend is als er al verwachtingen zijn over een verkoop, maar wij zijn in het proces afhankelijk van de informatie en beoordeling van beide partijen. Wanneer er verschillen worden vastgesteld, moet dit opnieuw worden afgestemd om tot een eerlijke en correcte deal te komen.

We nemen je feedback serieus en blijven werken aan duidelijke communicatie richting alle partijen.

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf, met een onbetrouwbaar koper netwerk. We waren tot een koopovereenkomst gekomen dus er kwam een garage om de auto op te halen. De kopers hebben wat onder de motorkap gekeken en wilde daarna een proefritje, natuurlijk is dat prima!

Alleen op het moment dat zij de auto startte, liep deze niet soepel meer. Misfire zeiden ze, hij loopt nog op 3 cilinders en de auto is niet veilig. Ze werden boos en zeiden dat ik ze probeerde op te lichten. Ze probeerde nog een bod van 250 te doen, want de auto had immers een "tikkende tijdbom als motor", 750 euro minder bieden en hopen dat ze de auto mee konden krijgen.

Ik heb de volgende dag naar de auto laten kijken, en het bleek dat ze een bougiekabel eruit hadden getrokken, wat heel makkelijk en snel gaat waardoor de auto inderdaad niet goed klinkt en loopt. Ze hebben ingespeeld op mijn onwetendheid.

Als je vervolgens Looping hier over contact, vinden ze het maar een raar verhaal, want het is altijd "zo'n betrouwbare koper" die niet voor niets 1.5 uur gaat rijden.

Ik zou absoluut niet met dit bedrijf en hun netwerk in zee gaan.

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel dat je dit met ons deelt. We vinden het jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je was.

We willen hier graag onze kant van het verhaal toelichten. De betreffende koper is een partij waar wij al langere tijd prettig en correct mee samenwerken en die wij als betrouwbaar kennen. In dit geval heeft de koper inderdaad een aanzienlijke reis gemaakt (enkele uren heen en terug) met de intentie om de auto conform afspraak over te nemen.

Tijdens de bezichtiging en proefrit is door de koper aangegeven dat de motor niet helemaal soepel liep en er mogelijk sprake was van een onregelmatigheid in het motorgeluid. Hierop is ook gevraagd of dit geluid herkenbaar was, waarbij is aangegeven dat dit geluid al aanwezig was bij aankoop.

De constatering dat een bougiekabel zou zijn losgetrokken, herkennen wij niet op basis van de informatie die wij van beide kanten hebben ontvangen. Zowel wij als de koper hebben geen aanleiding om aan te nemen dat hier sprake is van opzet, en dit is ook niet vastgesteld tijdens de beoordeling.

We begrijpen dat dit verschil in beleving vervelend is en dat dit tot frustratie leidt. Uiteraard vinden we het belangrijk dat transacties zo transparant en zorgvuldig mogelijk verlopen. Mocht je hierover verder in gesprek willen, dan staan we daar altijd voor open via 088 3033 999 of hoi@looping.nl

Super snelle service

Super snelle service, verkoper heeft er meteen werk van gemaakt en belde mij na 2uurtjes al dat de wagen verkocht is enkele minuten later belde hij weer dat ook mijn motor verkocht is, be8de voor de prijs die we hadden afgesproken. Wat een top service en komen hun beloftes na. Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je fantastische review! Geweldig om te horen dat alles zo snel is verlopen en dat zowel je auto als je motor binnen korte tijd zijn verkocht voor de afgesproken prijs. Mooi dat de verkoper direct actie heeft ondernomen en zijn beloftes is nagekomen.

Fijn dat je onze service als top ervaart en ons aanbeveelt — bedankt voor het vertrouwen in Looping!

Betrouwbaar

Wij zijn door de telefoon heel netjes geholpen.
Zeer correcte afhandeling.

Vastaus yritykseltä Looping.com

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je telefonisch netjes bent geholpen en dat de afhandeling correct is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in Looping!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin