På Lidl , södergatan i Helsingborg har dom en vanlig kassa öppen hela tiden, men sen har dom snabbkassor Ca 10 st. Och dom här kassorna verkar vara nåt alldeles extra för dom. Dom öppnar dom ett par... Näytä lisää
Det tar tid och krångel
Det tar tid att plocka fram Lidl ikon med mobilen och glömmer man det kommer inte kvittot i Kivra för att kontrollera det man köpt och avdragen med priserna?
Handla med kortet räcker inte men ska ringa dem så kanske de ser kvittot.
Känns ofta skumt och lättare att missa göra som de vill. Krångel så man blir snurrig är meningen.
Varning för Lidl!
Varning för Lidl!
2026-03-28 Handlade på Lidl i
Vetlanda för 599,22 enl kvittot men fick oskså betala ytterligare 1284,14 inget kvitto på detta
troligen parkerat köp av kanske personal, upptäcktes på kontot när jag kom hem, åkte tillbaka och talade med butikschefen som även hade besök av regionchefen men de var inte förvånade men nonchalerade och sa att jag ska kontakta kundtjänst men jag hävdade att det var deras ansvar och då tog hon foton på kontoutdrag och mitt kvitto samt mitt telefonnummer och sa att hon direkt skulle kontakta kundtjänst jag har även kontaktat deras kundtjänst utan resultat de säger att jag ska besöka butiken då detta är ett kassaproblem som de kan kontrollera, vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga men kommer aldrig mer handla där,
Sprid gärna detta för vänner och bekanta/Anders
Ingen hjälp av kundtjänst att spåra en ev kvarglömd betald vara i kassan
Kontaktar Lidels kundtjänst idag efter att bla handlat 2 pkt Zoegas kaffe i en butik på annan ort igår kväll. Ser när jag kommer hem och packar upp att det saknas ett pkt kaffe. Kvittot har jag kvar .
Ringer deras kundtjänst för att se om det blivit kvar i kassan. Får svaret att jag måste åka till butiken för att fråga dem om den blev kvar där. Blev helt perplex på svaret- kunden måste åka till butiken för att fråga om en betald vara hittats i kassan??. Eftersom jag inte ens bor i närheten av denna ort bad jag dem att bara kolla med butiken om den blivit kvarglömd. NEJ, säger kvinnan i kundtjänst och är totalt ointresserad av att hjälpa mig. Att inte kunna komma i kontakt med butikerna som kund är en ovanlig sak men att kundtjånst inte ens vill / kan kolla med butiken och återkomma är totalt oacceptabelt! Hur kan Lidel bemöta sina kunder på det sättet? Det gör mig riktigt upprörd att som kund inte få hjälp med en så enkel sak.
Så vänlig personal🤩
Så vänlig personal🤩
Mycket bra sortiment på både grönt,mejeri och övrigt👍👏
Lies about discounts and scamming
Their many popular discounts are a scam, unfortunatly. They show a logo with "Lidl Plus" on the product, and as their member, you think that's the price and buy the item. When you pay the cashier, then you realize that you were scammed politely. Even so, you are their member; you have to activate a separate coupon. This process is so hidden and confusing that many members don't even realize that they were scammed. Yes, scammed with meaning. What a shame - Lidl become a big scammer, and be careful.
Honung från 650g sänks till 450g! Är det prissänkning?
Hej, Lidl hade naturligt honung 650 g för 99kr! Lidl hade reklam om att de väntar inte på den tilltänkta sänkningen av momsen utan att de sänker priser redan nu! Självklart sänkte Lidl priset på naturligt honung lite MEN vikten på burken sänktes rejält också på ca 200 g/ burk! Konstigt nog alla burkar på 650g borta från Lidl och nu finns bara burkar på 450 g! Då undrar jag vilken prissänkning????
Snabbkassor
Ca 10 st. Och dom här kassorna verkar vara nåt alldeles extra för dom. Dom öppnar dom ett par gånger om dagen. Det är inget fel på kassorna, men dom håller dom stängda mest hela tiden. Vad är ideen men att bygga
en snabbkasse avd. På ca 20 kvadratmeter och sen inte använda den?
Blev nekad att handla 18min före stängningstid!
Delsjögatan 3 butiken Malmö
Trevlig butik, bra personal som hjälper när man frågar, samt väldigt smakliga ostbullar./bullar med ost på.
Miket dåligt service
Miket dåligt service, otrevliga personal
Snabb o fin service
Handlar ofta på Lidl och brukar vara nöjd.
Just denna gång köpte jag ca 3,5 kg högrev som tyvärr inte höll måttet.
Skickade in en reklamation på söndagen. På måndag hade jag en ursäkt och en voucher som täckte kostnaden för köttet och lite till.
Tack för snabb och fin service!!
Den absolut svåraste butiken att handla…
Den absolut svåraste butiken att handla i 1/ medlemskap kuponger
Varför inte på kort? 2/ priser å rabatter dyra varor snarlikt dom billiga brevid varandra 3/ personalen pratar ständigt i telefonen vad är det som är så viktigt.
Det sämsta som finns
Det sämsta som finns. Respektera er själva och handla inte från Lidl. Har hört de svära och snacka dåligt om kunder med varandra.
A really good food store with good…
A really good food store with good prices!
Ofta är det dagens datum på mjölken
Ofta är det dagens datum på mjölken, det mjuka brödet 4-5 dgr gammalt , påsarna till grönsakerna slut , ofta inga priser på ex potatis eller andra grönsaker, väldigt ofta arrogant, ointresserad personal , i dag i kassan återigen en arrogant otrevlig person som pratar privat i telefon , hälsar inte ens , bara pratar med någon annan som hen alltid gör
Lidl Ulricehamn
Lidl Ulricehamn. De erbjuder sina rabatter, dessa billiga överraskningar, som en liten chokladkaka eller en juice för 5-10kr, och sedan gömmer de dessa varor så att man slösar 35 minuter på att försöka hitta dem. De lägger liknande varor under rabatterade prislappar så att kunden blir förvirrad. 2 timmar sedan köpte jag valnötter som var listade för 59,90 kr.(röda priset) Jag kom hem och såg att priset på kvittot var 79,90kr. fast jag är pluskund. Lurar konsumenter hela tiden.
utbilda personal hur de ska bemöta…
utbilda personal hur de ska bemöta kunder, så otrevliga och alltid sura minen när man kommer in i butik
Nu har jag fått nog av Lidl (Uppsala…
Nu har jag fått nog av Lidl (Uppsala Boländerna & Gottsunda).
Jag är pluskund och får ofta kuponger med lockpriser. De vill att jag kommer dit och handlar.
Men när man kommer till affären är det något fel i kupongen, fel på bilden eller annat produktnummer.
När det är drive på Smör eller hel kyckling så kommer man tidigt ca 1h efter öppning och då är det redan slut. Det är alltså oseriöst så det knakar om det.
Idag var det 20% på Bellarom Gold. Ordinarie pris 149 kr. Med rabatt 119 kr.
Men när man kommer till butiken har de höjt ordinarie pris till 179 kr med rabatt 149 .. Alltså samma pris som tidigare.
Svaret blev "fel bild" och "annat produktnummer".
Jag lämnade en hel kärra varor och tackade för mig.
Har raderat mitt Lidl konto. Slutar handla helt. Har fått nog av prismanipulation.
Lidl mailen hamnar i skräpkorgen där de hör hemma.
Har köpt mycket grejer
Har köpt mycket grejer, mat verktyg trimmer under åren och aldrig varit missnöjd med något. Detta är årets sanning från min sida.och dem butikerna vi handlar i så har vi bra service. Vi gillar landskrona och centersyd
Lidl sveavägen.dem prissätter på…
Lidl sveavägen.dem prissätter på varorna på fel sätt sen när man betalar blir det helt annat pris.dem lurar konsumnter .varje gång måste man gå tillbaka och säga till men dem säger att det är en tysk företag vi pris sätter som i tyskland.men det ända dem gör är att lura konsumenter.så priet på lidl är mycket högre och sämre än dem andra butiker i närheten.så när ni går in ha koll på priserna och kvalitet.