Levering correct bij mijn optieker Mill Optics.bij vertraging van de levering wordt je steeds verder geholpen door de optieker welje met lens online werkt
Om onbekende reden wordt het product ( doos) met 2 euro's vermeerderd?.?.. Zal het Corona zijn, zal het de oorlog in Oekraîne zijn, zal het de oorlog in Gaza zijn, zal het de oorlog in Iran zijn, kort... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik draag al vele jaren deze lenzen, ik ben 63 en draag al 39 jaar lenzen. Enorm tevreden!! Meer lenzen die voor senioren draagbaar zijn, zou een grote aanwinst zijn, daar is zeker een markt voor. E... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en andere oogzorgproducten van de Benelux. LensOnline werkt samen met meer dan 150 opticiens doorheen België en Nederland en biedt alle contactlensmerken aan tegen voordelige prijzen. LensOnline is er in iedere fase van het leven bij ter begeleiding doorheen de visuele reis van de mens d.m.v. hoogwaardige service en een specialistische aanpak op maat. Zo zorgen we ervoor dat niemand iets van het leven hoeft te missen. We geloven in een wereld waarin iedereen onbelemmerd en zonder visuele grenzen kan doen wat hij wil. We helpen iedereen die nood heeft aan een kijkoplossing bij het vinden van de perfecte lens, passend bij zijn of haar levensstijl. Hiervoor ontwikkelden we een state-of-the-art platform waardoor we onze oogzorgprofessionals ontzorgen op het gebied van administratie, logistiek en marketing. Want wij geloven sterk in de kracht van het vakmanschap van de lokale oogzorgprofessional met de ongedwongenheid van online. Een platform dat snel, gebruiksvriendelijk en zo ingericht is dat onze klanten profiteren van deskundige service, professioneel advies van onze oogzorprofessionals en het gemak van online bestellen.
LensOnline.be
Yrityksen kirjoittama
- 80 opticiens in heel België
- Bezoek één van onze 80 LensOnline-specialisten om je ogen te laten controleren, advies in te winnen of meer informatie te verkrijgen over contactlenzen. Deze deskundige opticiens zijn gespecialiseerd in het opmeten van je ogen en om jou te helpen bij het vinden van de perfecte contactlens.
- Erkend door alle mutualiteiten
- We verkopen alle merken en soorten contactlenzen, erkend door opticiens en oogartsen.
- Vóór 23:00 besteld, morgen in huis
- Bestel nu vóór 23:00 en je hebt je bestelling* morgen in huis. *Indien voorradig met uitzondering van torische en multifocale lenzen
- Persoonlijke hulp in onze klantendienst
- Bij LensOnline vinden we het belangrijk dat al onze klanten persoonlijk en vlot worden geholpen. Zo kunnen wij al jouw vragen oplossen via tal van kanalen en staan wij op ieder moment voor jou beschikbaar.
- Herbestel gemakkelijk via je LensOnline-account
- In jouw LensOnline-account worden al jouw bestellingen opgeslagen, waardoor je nooit je sterktes opnieuw hoeft in te vullen als je je voorraad opnieuw wilt aankopen. Klik simpelweg op de knop "Herbestel" en je vorige producten zitten meteen correct in het winkelmandje.
Kasteleinsstraat 11, 9150, Kruibeke, Belgia
- 03 212 28 28
- info@lensonline.be
- www.lensonline.be
Zeer goede service!
Simpelweg vlot en correct.
Levering correct bij mijn optieker Mill…
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
En zoals altijd een vriendelijke service van Optiek Somers, afhaalpunt in Kortrijk.
hele snelle service vandaag bestellen…
hele snelle service vandaag bestellen morgen geleverd
Heel vlot geholpen in de winkel in…
Heel vlot geholpen in de winkel in Gent. Goeie service, zeer vriendelijk, correcte prijs.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Alles ging mis kon niet bestellen…
Alles ging mis kon niet bestellen online steeds nieuwe accounts aanmaken telefonisch contact ook waardeloos eindelijk bestelling geplaatst geen bevestiging lenzen veel te lang onderweg een informatie over bezorging. Weet niet of ik nog bij lens online wil bestellen!!!!

Vastaus yritykseltä LensOnline.be
Prima en correcte afhandeling
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit van lenzen en producten.
Steeds vriendelijke ontvangst in de erg…
Steeds vriendelijke ontvangst in de erg smaakvol ingerichte mooie zaak. Je voelt je altijd heel welkom! Je krijgt uitgebreide informatie en helder professioneel advies over de best mogelijke keuze lenzen / bril / onderhoudsproducten. Snelle levering en de lenzen zijn prima van kwaliteit, nooit problemen. Echt prima inzet van de zaakvoerders. Dankjewel!
correct en altijd vlug geleverd !
Snel geleverd👍
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.