Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos Lyd og Billede Specialisten Frederikshavn finder du Jyllands største udvalg af kvalitetsløsninger inden for lyd og billede. Deres mangeårige erfaring og indgående kendskab til produkter, muligheder og løsninger er din garanti for ultimative oplevelser i lyd og billeder – hver dag.
Yhteystiedot
Hjørringvej 140, 9900, Frederikshavn, Tanska
- +45 98 43 99 88
- kundeservice@lbs.dk
- www.lbs.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Virkelig god kundeservice!
Skrev søndag eftermiddag ift. et spørgsmål om de kunne prismatche et produkt på køb af et TV.
Dagen efter kom svaret og godkendelsen.
Meget positiv overrasket over den solide kundeservice, dialog om levering og hurtig tilbagemelding.
Det er bestemt ikke første gang, at jeg kommer til at handle fra Lbs.
Fantastisk service og vejledning af…
Fantastisk service og vejledning af Mogens. Nem betaling, hurtig levering og prisen var også god. Og gud hvor har jeg savnet at kunne ringe til en forretning og tale med folk som ved noget om det de sælger! De varmeste anbefalinger herfra!
Rigtig god oplevelse
Efter køb af LG TV, kan jeg kun være tilfreds med forløbet. De er troværdige, holder aftaler, matcher prisen hos konkurrenter og leverer god kundeservice både skriftligt og telefonisk. Her handler jeg fremover.
Har købt tv hos LBS i Frederikshavn
Har købt tv hos LBS i Frederikshavn, på trods af vi bor på Amager. Men vi fik en særdeles kompetent og serviceminded behandling over telefon og da de kunne levere til en pris ingen andre kunne, var valget let. LBS brugte PP Jensen transport og det forløb gnidningsløst at få det leveret. Tak LBS.
Største anbefaling herfra
Super kompetent og god service. Normalt orker jeg ikke at give anmeldelser, men oplevelsen var bare så solid, at jeg gør en undtagelse. Stor anbefaling herfra.
En dejlig søndag eftermiddag osv.
Selv om jeg pga en motorvejsuheld kom ret sent op til dem/Mogens en søndag eftermiddag, var det kun stor venlighed og imødekommenhed, der mødte mig. Og der var god tid; jeg kom først derfra 1 time efter lukketid efter at have set det meste af deres forh.vis nye domicil, fået vist flere tv-modeller- og købt deres fantastiske Canvas sammen med et godt Samsung tv. En super oplevelse, især pga Mogens' væremåde.
Levering og opsætning std Christian for, og det var lige så stor en oplevelse. En god ligetil tone, stor hensyntagen til placering i.f.t. vores indretning, og han kørte ikke før, at jeg følte mig hjemme i hele systemet.
Både Christian og Mogens har sagt flere gange; du skal altså ringe, hvis der er det mindste. Så tak for en virkelig god oplevelse - 5 med pil op.

Ærligt Firma
Jeg var så heldig at blive betjent af Mogens. Han er ekstremt kompetent og møder kunden i øjenhøjde. Det kan meget varmt anbefales. Mange ting skal helst helt i bund, det gælder os prisen og her passede det hele perfekt sammen. God lav pris med vanvittig høj service for en vare som jeg nu kan sige jeg føler har en høj værdi samt er god kvalitet. Jeg er lige flyttet Mogens tilbød endda at jeg kunne have varen stående på deres lager til jeg modtog nøgler osv. Du ville ikke fortryde hvis handler her eller bare tager kontalt for at høre om kan gøre noget for dig :)

Vastaus yritykseltä Lyd og Billede Specialisten
Fantastisk service ....Der blevet…
Fantastisk service ....Der blevet ringet kort efter købet bare lige for at opdatere mig om leveringstiden fra fjernlager ❤️

Vastaus yritykseltä Lyd og Billede Specialisten
Sjældent finder man en så god…
Sjældent finder man en så god kundeservice. Ekstremt kompetent og venlig betjening. OG Jeg er meget glad for min Samsung soundbar. Den er perfekt til lyd og endnu bedre til film oplevelser. Kæmpe anbefaling herfra

Fantastisk
Fantastisk, hurtig og personlig service! Ikke sidste gang jeg bestiller hos lbs.

Super og godt

Ekstraordinær kundeservice
Fantastisk kundeservice.
Ringede til butikken i aller sidste øjeblik, inden de lukkede, og blev mødt af en som bare var klar på at hjælpe selvom han var ved at låse af.
Var lidt forundret over de havde så god rating på trustpilot da jeg først så det, men med den her service og det som medarbejderen gjorde i kaldet, så er det helt fortjent, kæmpe 5 Stjerner 😍

Suverænt købmandskab og kundeservice
Jeg har haft min første, og BEDSTE, oplevelse med LBS idag! Jeg ringede til LBS da jeg havde spørgsmål til et Samsung TV fra 2025 som var på tilbud, jeg ville høre hvor længe kampagnen galdt og mulighed for levering til anden adresse mm.....samtalen blev pludselig drejet over på den allernyeste model fremfor forrige års model jeg spurgte ind til. Og SÅ blev det rigtig interessant! Jeg tænkte først "Av min pengepung, det kommer desværre ALDRIG til at ske"
Men....
Anders J. har nu solgt mig det allernyeste og bedste af alle Samsung TV i 77", til en helt absurd og ufattelig lav pris han tilbød mig, som jeg aldrig ville komme i nærheden af ellers - jo, nok først om et par år, måske!
Så kæmpe tak til dig, Anders, det er virkelig godt købmandsskab og kundeservice! Fortsæt det suveræne arbejde!
Jeg kommer igen :)

Kundeservice i topklasse
Magen til niveau af kundeservice findes sjældent! Jeg tror aldrig jeg har oplevet så god en kundeservice før. :-)
Professionel rådgivning og service i særklasse
Ekstremt professionelle medarbejdere. Her behøver du ikke være bange for at stille mere tekniske og avancerede spørgsmål. Jeg oplevede, at medarbejderne har spidskompetencer – selv når det gælder tekniske detaljer og produkternes funktioner.
En særlig tak til Mogens for den fremragende service og store tekniske viden i forbindelse med mit køb af et nyt surround soundbar-system. Jeg fik også ærlig og kompetent vejledning om et fremtidigt køb af TV, uden at føle mig presset til at købe noget med det samme.
Jeg oplevede stor åbenhed og ærlighed, og jeg følte mig aldrig presset til at købe mere, end jeg havde behov for. Det gav mig stor tillid, og jeg kan varmt anbefale Lyd & Billede Specialisten.
Super kunde service
Super kunde service og bare gode produkter
Flot service
Flot service
Stor hjælpsomhed
Kan varmt anbefales
Fantastisk service hver gang jeg har…
Fantastisk service hver gang jeg har kontaktet LBS. De har alle gange været hurtige til at vende tilbage og være behjælpsom til at finde en løsning i forhold til mine behov.
Stor ros til Lyd og Billede…
Stor ros til Lyd og Billede Specialisten i Frederikshavn v. Butikschef Casper Høgsted. Købte et 65 tommer highend tv for 3 måneder siden, og fandt ud af at det var for lille. LBS tog det uden diskussion tilbage, og jeg betalte merprisen for at få et 77 tommer i stedet. Jeg skulle kun betale lidt ekstra ud over merprisen fordi jeg trods alt havde brugt TVet i 3 måneder. Jeg har aldrig oplevet en lignende service. Kan KUN anbefale Lyd og Billede Specialisten.
Fremragende service
Fremragende service
Tog kontakt gennem deres chatfunktion ifm. spørgsmål omkring et Samsung S95f, jeg blev kontaktet kort tid efter af Marcus som gav mig et super godt tilbud og ydede en fremragende service. Ikke sidste gang jeg handler hos LBS.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.