Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hvis du får Alexander Wind i røret, så er du heldig! Jeg er erhvervskunde hos Dustin gennem mit arbejde. Jeg havde selv foretaget 3 fejl i en bestilling. Jegringede derefter ind og forhørte mig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dårlig købsoplevelse og service. priser bliver pludselig ændret i indkøbskurv. Er utroværdigt. Forskel i Pris på forskellige enheder. Tablet, pc og mobil. Priser blev pludselig sat ned, men... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Trods en del bøvl med at få leveret pakken grundet Bring, formår Alexander Wind at levere en helt igennem fantastisk service. Han tog ansvar med det samme idet Bring lavede fejl ved leveringen, hold... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Dustin Danmark
Yrityksen kirjoittama

Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux
Vi hjælper vores kunder med at være på forkant ved at levere den rette IT-løsning til deres behov.Vi tilbyder cirka 255.000 produkter med tilhørende tjenester til virksomheder, den offentlige sektor og privatpersoner.
Dustin har cirka 2400 medarbejdere, som er passionerede og tror på teknologi og de muligheder, det giver.
Virksomheden har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand lige uden for det centrale Stockholm.
Yhteystiedot
Åhave Parkvej 27, 8260, Viby J, Tanska
- +4578712323
- service@dustin.dk
- www.dustin.dk
On vastannut 52 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Find et alternativ
Det er ikke muligt at sætte anden leveringsadresse ind med mindre man opretter en konto…. Værre bliver det når man kontakter deres kundeservice, hvis man er så uheldig at få fat i “Adam” - som vist ikke skal arbejde med kunder.
Fandt et andet sted at købe mine varer. (Og en kollega til Adam hjalp mig med at få slettet min ordre)
Alt var ok og hurtig levering 😊👌

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Kom dagen efter bestilingen

Super fin
Alt kørte lige efter bogen ingen problemer her vil helt klart handle her igen

Vastaus yritykseltä Dustin Danmark
God service trods bøvl med ordreflow
Lidt bøvl med ordre flow, men kundeservice var effektive og hjælpsomme.
Ordren stod som leveret til trods for den var stoppet af interne Dustin processer. Fejl sker, det væsentlig er at man møder kunder og ser problemet fra kundens side af. Og det gør man.

Vastaus yritykseltä Dustin Danmark
Palle blev leveret på forkert adresse i…
Palle blev leveret på forkert adresse i en helt anden by - kommentarer på ordren blev ikke læst.
Jeg havde skrevet, at hvis levering var før én dato var det adresse A og efter denne dato på adresse B.
Dette blev der ikke reageret på, så fragtmand forsøgte at levere to gange på adresse A

Vastaus yritykseltä Dustin Danmark
Betalte for en vare som ikke kom i over…
Betalte for en vare som ikke kom i over en måned og i sidste ende blev varen annuleret
Uacceptabel håndtering af reklamation…
Uacceptabel håndtering af reklamation og total mangel på kommunikation
Jeg købte en bærbar computer hos Dustin d. 22/08/2024. Omkring et år senere begyndte den at fejle alvorligt: den kunne ikke tænde uden lader, slukkede pludseligt og gav sort skærm ved belastning.
Jeg oprettede reklamationssag i september 2025. Efter lange svartider blev computeren sendt videre til producentens værksted, men kom retur uden at problemerne var løst. Det viste sig endda, at produktet var sendt ind med forkert fejlangivelse, hvilket betød, at den reelt ikke var blevet repareret.
Jeg sendte den ind igen – og oplevede præcis det samme mønster: ingen opdateringer, ingen kommunikation og gentagne opkald fra min side for blot at få status.
Computeren har været væk i over halvanden måned, herunder hele mit eksamens- og projektforløb på datamatikeruddannelsen (03/11–12/12), hvor jeg stod uden mit primære arbejdsredskab.
Jeg har sjældent oplevet så ineffektiv sagsbehandling og så mangelfuld kundekommunikation. At man som kunde selv konstant skal holde virksomheden i ørerne, er helt uacceptabelt.
Under alt kritik – pengene tilbageholdes i næsten en måned
Den 4. december bestilte jeg varer på Dustin.
Den 7. december ringede jeg til kundeservice, da jeg intet havde hørt om ordren. Her fik jeg at vide, at ordren var “gået i stå”, men at den nu havde fået et “skub”, og at alt kørte som det skulle.
Den 10. december havde jeg stadig ikke modtaget nogen mail om hverken ordrestatus eller afsendelse, og jeg skrev derfor til kundeservice for at annullere ordren.
Den 11. december fik jeg svar om, at de ikke kunne nå at stoppe ordren på lageret, men at den var annulleret hos transportøren. Jeg fik samtidig besked om, at pengene ville blive tilbagebetalt, så snart varerne var retur på lageret.
Den 17. december rykkede jeg for en status og fik blot svaret, at det ville ske “inden længe”.
Den 23. december skrev jeg igen og gjorde opmærksom på, at der næppe ville ske noget inden nytår. Her svarede Dustin, at varerne nu var kommet retur, og at der snart ville ske noget.
I dag er det den 31. december – og der er stadig hverken sket en tilbagebetaling eller kommet en konkret melding.
Det her forløb er ganske enkelt under alt kritik. Manglende overblik, gentagne tomme svar og næsten en måned uden tilbagebetaling efter en annulleret ordre. Jeg kunne aldrig drømme om at handle hos Dustin igen og giver mine dårligste anbefalinger herfra
Dårlig købsoplevelse og service
Dårlig købsoplevelse og service. priser bliver pludselig ændret i indkøbskurv.
Er utroværdigt.
Forskel i Pris på forskellige enheder. Tablet, pc og mobil.
Priser blev pludselig sat ned, men da jeg så ville købe, frys betalingssiden.
Da betalingssiden virkede igen og jeg kom frem til betaling, var priser næsten dobbelt op.
Hvis man ikke hele tiden holder øje, så kan man blive snydt da priser kører op og ned.
Sidste gang jeg handler her.

Super god oplevelse,
Super god oplevelse,
Jeg havde lidt starts problemer med at få min nye Belkin Ipad tablet cover med tastatur til at fungere da jeg ikke er et tec geni ;-) Men Dustin kundeservice sendte mig videre til dem der sidder og snakker med kunder for Belkin produkter. De guidede mig stille og roligt så mine gadgets kunne snakke sammen.
Jeg er stadig super glad for jeg valgte at købe Belkin Magnetic keyboard folio til Ipad Air til fornuftige penge. Den er meget bedre kvalitet, stabil og ikke "vimpsy" som nogle af dem jeg kikkede på i Elgiganten og Humac af Ipad covers med tastatur.
Så virkelig god oplevelse, kvalitet og jeg anbefaler helt sikkert videre til andre.

Vastaus yritykseltä Dustin Danmark
Hurtig og præcis levering af den…
Hurtig og præcis levering af den ønskede vare var dog undrende over at der var varer med og uden moms på samme faktura det laver rod i bogholderiet

Hurtig levering.
Hurtig levering.
har ik taget computeren i brug endnu.

Virkelig ringe oplevelse!!
Virkelig ringe oplevelse!!
Bestilte den 10/11 et dobbelt stik til udendørs brug, varen stod som ikke på lager, men stadig med mulighed for bestilling, tænker at jeg godt kan vente noget tid på den. Skriver til dem den 17/11 for at høre hvad status er og får svaret tilbage at de vil rykke leverandøren. Den 18/11 ser jeg så at de har trukket pengene fra min konto. Jeg henvender mig igen og får samme svar at de ikke ved hvornår den er på lager og at de vil rykke for den igen. De påstår at de ikke har trukket pengene men blot reserveret dem, tiltrods for at jeg kan sende bevis på at de er betalt. Nu modtager jeg så d 28/12 en mail på at vare pludselig er udgået, og at de vil annullere min ordre, her en uge efter har jeg stadig ikke modtaget mine penge retur på en vare som de har trukket penge for uden overhovedet at kunne skaffe varen…
Så dårlig stil og jeg vil råde alle til at holde jer væk!!!

Vastaus yritykseltä Dustin Danmark
Ville have betaling flere gange for samme indløb
Fik en faktura om krav om betaling selv om jeg havde betalt allerede. Krav om at jeg selv skulle bevise, at jeg havde betalt selvom det var Dustin der havde lavet fejlen fordi Dustin havde outsourcet betalingsdelen til andet firma som ikke selv kunne lave arbejdet.

Hurtig og pålidelig levering
Hurtig og pålidelig levering. Varen kom hurtigt frem i henhold til leverandørens forventede leveringstider.

Vastaus yritykseltä Dustin Danmark
Hurtig levering og god service

Vastaus yritykseltä Dustin Danmark
2 måneders leveringstid for en iPhone?!
Har ventet i knap en måned på levering af en ny iPhone, og lige fået at vide at der går mindst 3 uger mere før jeg kan regne med min telefon. På trods af den er på lager alle andre steder (Apple, 3, Power, etc.). Hvis bestillingen ikke var sket gennem min virksomhed ville jeg have slettet ordren omgående og købt den et sted som tager deres kunder mere seriøst.

Vastaus yritykseltä Dustin Danmark
Hurtig levering. Gode priser. Og har hørt fra andre, at kundeservice er godt.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.