Lauritz.com Arvostelua 3 502

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

købet hos Lauritz fugerer fint, men deres leverandør er håbløs. Da jeg ikke havde modtaget varen efter 17 dage henvndte jeg mig og fik et direkte usandt svar på hvorfor det havde taget så lang tid. D... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Indrammet akvarel var pakket godt og forsvarligt ind. Det blev modtaget i hel og god stand. Der kunne dog godt have været sat mærkat på med forsigtigt og glas. Pakker kan godt blive noget håndteret me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Søde kompetente med arbejdere fra start til mål... lige med undtagelse af hende vurderings personen, hun skal nok lige mindes om at hun trods alt ikke arbejder hos Sotheby's men hos Lauritz i Glostrup... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lauritz com bietet perfekte design Möbel zu einem fairen Preis an.Ich liebe dänisches design,Die Angebote findetman überwiegend bei lauritz com.Ich habe mit dem Ablauf der Transaktionen nur positive E... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Online-huutokaupat
  2. Taidegalleria
  3. Sisustussuunnittelija

Tietoja yrityksestä Lauritz.com

Yrityksen kirjoittama

Dette er det nye Lauritz.com, som blev overtaget af ny ejer i august 2023. Vi overtog aktiviteterne fra det tidligere Lauritz.com efter konkursen og driver i dag Danmarks største auktionshus med de samme dedikerede eksperter og auktionshuse, som mange allerede kender.

Gennem Lauritz.com forbinder vi købere og sælgere over hele landet og åbner dørene til en verden af kunst, design, møbler, antikviteter, smykker og ure.

Lauritz.com står i dag for gennemsigtighed, kvalitet og troværdighed – med landsdækkende auktionshuse i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm.

Vi bygger videre på Lauritz’ stolte historie – men under nye ejere og med et klart fokus på service, bæredygtighed og tillid. Det gamle Lauritz.com er fortid; i dag arbejder vi målrettet for at give både sælgere og købere en tryg og professionel auktionsoplevelse.

Lauritz.com support - Vi er her for at hjælpe!

Yrityksen kirjoittama

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe. Send os en mail på support@lauritz.com eller ring på 44509800.
Find også hjælp online
Vidste du, at du kan finde svar på en lang række spørgsmål direkte på hjemmesiden her: https://www.lauritz.com/da/om-os/sporgsmal-og-svar
Har du gode idéer?
Hos Lauritz.com er vi altid lydhøre overfor gode forslag og idéer, der kan bidrage til at øge brugervenligheden - og dermed være med til at serviceoplevelsen bliver endnu bedre. Skriv til os på support@lauritz.com

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Alletiders service både ved handel og…

Alletiders service både ved handel og ved fejlkøb.

6. toukokuuta 2026

Hej

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det værdsætter vi meget.

Vi er meget glade for, at du oplevede god service både ved køb og fejlkøb.

Super god service

Super god service

6. toukokuuta 2026

Hej Ilse

Mange tak for de fine ord, det sætter vi meget pris på.

Vi er meget glade for at høre at du oplevede en super god service.

Saanut 4/5 tähteä

Lidt flere bedre billeder savner

Lidt flere bedre billeder savner

19. joulukuuta 2025

Hej Vehbi

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi sætter pris på din feedback, og tager den med os videre når vi evaluerer processer og vareopskrivelser.

Enkelt

Enkelt , bra och snabb service. Bra kundkontakt ++++++++

5. toukokuuta 2026

Hej Tommy

Tusen tack för de fina orden.

Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både service och kundkontakt.

Vänliga hälsningar

All good

All good
Service
Shipping

28. huhtikuuta 2026

Hello Marita

Thank you so much for the kind review.

We are pleased to hear you are happy with our service and shipping.

God beskrivelse af varen

God beskrivelse af varen, problemfri udlevering

5. toukokuuta 2026

Hej Berthelsen

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os at høre at du havde en problemfri udlevering, og at produktbeskrivelsen levede op til dine forventninger.

Gnidningsfrit på alle måder

Gnidningsfrit på alle måder, kan kun give mine bedste anbefalinger til Lauritz.com. Særligt er det fint, at budpriserne er inkl. gebyrerne.

28. huhtikuuta 2026

Hej Helle

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre at hele processen forløb gnidningsfrit, og at du sætter pris på gennemsigtigheden i vores budpriser værende inkl. gebyrer.

Hej

Tusind tak for den fine anmeldelse, det værdsættes meget.

Det glæder os at høre, at du har oplevet god service hele vejen igennem.

All of that.

All of that.

2. toukokuuta 2026

Hello Robert

Thank you very much for the review.

We are glad to hear that everything met your expectations.

Saanut 5/5 tähteä

Very helpfull driver delivered my…

Very helpfull driver delivered my purchase, I had to wait quite a while for the delivery.

2. toukokuuta 2026

Hello Jørgen

Thank you very much for the great review and the feedback.

We’re glad to hear the driver was helpful during delivery. We’re sorry to hear that you had to wait longer than expected.

Saanut 5/5 tähteä

Gode billeder af min vare og en fin og…

Gode billeder af min vare og en fin og solid indpakning ved fragten det var jeg glad for

Hej GM

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både billederne af varen og den solide indpakning under fragten.

Saanut 5/5 tähteä

Easy to make a bid and helpfull staf…

Easy to make a bid and helpfull staf when I piced up the furnitures

24. huhtikuuta 2026

Hello

Thank you very much for the great review.

It’s great to hear that bidding was easy and that our staff was helpful when you collected your furniture.

Tillid

Tillid! Effektivt!

24. huhtikuuta 2026

Hej Nina

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for, at alt forløb effektivt og trygt.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg synes det er lidt fattigt

Jeg synes det er lidt fattigt. Jeg handler rigtig mange cykler på Lauritz. På trods af at stort set alle cykler bliver solgt til langt over vurderingen, er servicen meget dårlig. Ved faktisk ikke om det er lovligt. Lauritz stiller cyklerne op i en linje. Mellem 6-10 cykler. Det er helt umuligt at se hvad du byder på, og den eneste beskrivelse af cyklerne er stelstørrelse.

Hej Alfred

Tak for din anmeldelse og for dine mange køb hos os.

Vi er glade for din fortsatte interesse, men er kede af at høre, at du oplever servicen og præsentationen af cykler som utilstrækkelig.

Vi vil tage din feedback med i vores løbende arbejde med at forbedre både præsentation og den samlede købsoplevelse.

Hvis du ønsker at uddybe din feedback, er du meget velkommen til at kontakte os på support@lauritz.com.

Saanut 3/5 tähteä

ikke fleksible

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på din feedback, og tager den med os videre når vi evaluerer processer. Vi er kede af at høre at du ikke har oplevet tilfredsstillende service.

Hvis du har lyst til at uddybe yderligere, må du meget gerne kontakte support@lauritz.com. Vi kan altid blive bedre, men det kræver at vi kender detaljerne.

Saanut 5/5 tähteä

Altid venlige og imødekommende…

Altid venlige og imødekommende medarbejdere

29. huhtikuuta 2026

Hej Birgitte

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever vores medarbejdere som venlige og imødekommende.

Venlig hilsen,

Skønno!

Hurtig levering, let overskueligt! Bare skønt!

21. huhtikuuta 2026

Hej Ida

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre at du fik hurtig levering og finder det let overskueligt.

Saanut 5/5 tähteä

Altid venlige og hjælpsomt personale

Altid venlige og hjælpsomt personale. Dejligt at alle omkostninger er incl i prisen på varen man byder på.

21. huhtikuuta 2026

Hej Lisette

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at du værdsætter vores venlige og hjælpsomme personale, samt er glad for at vores omkostninger er inkluderet i prisen man byder.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin