købet hos Lauritz fugerer fint, men deres leverandør er håbløs. Da jeg ikke havde modtaget varen efter 17 dage henvndte jeg mig og fik et direkte usandt svar på hvorfor det havde taget så lang tid. D... Näytä lisää
Indrammet akvarel var pakket godt og forsvarligt ind. Det blev modtaget i hel og god stand. Der kunne dog godt have været sat mærkat på med forsigtigt og glas. Pakker kan godt blive noget håndteret me... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Lauritz.com
Gennem Lauritz.com forbinder vi købere og sælgere over hele landet og åbner dørene til en verden af kunst, design, møbler, antikviteter, smykker og ure.
Lauritz.com står i dag for gennemsigtighed, kvalitet og troværdighed – med landsdækkende auktionshuse i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm.
Vi bygger videre på Lauritz’ stolte historie – men under nye ejere og med et klart fokus på service, bæredygtighed og tillid. Det gamle Lauritz.com er fortid; i dag arbejder vi målrettet for at give både sælgere og købere en tryg og professionel auktionsoplevelse.
Lauritz.com support - Vi er her for at hjælpe!
- Har du brug for hjælp?
- Vi sidder klar til at hjælpe. Send os en mail på support@lauritz.com eller ring på 44509800.
- Find også hjælp online
- Vidste du, at du kan finde svar på en lang række spørgsmål direkte på hjemmesiden her: https://www.lauritz.com/da/om-os/sporgsmal-og-svar
- Har du gode idéer?
- Hos Lauritz.com er vi altid lydhøre overfor gode forslag og idéer, der kan bidrage til at øge brugervenligheden - og dermed være med til at serviceoplevelsen bliver endnu bedre. Skriv til os på support@lauritz.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
God og professionelle service
God og professionelle service. Er ofte inde og kikke på hjemmesiden- men ynder også et kik forbi.

Vastaus yritykseltä Lauritz.com
Ødelagde mit kunst og smed mig ud som kunde!
Jeg havde en god dialog med en tidligere medarbejder. Vi havde nogle gode aftaler. Dem troede jeg, at der stadigvæk var gældende trods hans fyring. Det var det ikke og jeg fik en regning på 17.000,- for at ville annullere handlen. Ikke noget med at jeg skulle betale kun eget salær, men også køber. Jeg fik fat i en advokat og skrev til dem. Kort efter var opkrævningen annulleret pga. en fejl i inkassoprocessen. Hmm.
Nu har jeg så fået mit kunst tilbage. Det er fuldstændig ødelagt og de tager ikke ansvar - det har stået hvor det hele tiden har stået er deres forklaring. De har selv hentet og leveret kunsten til mig.
Hullet i maleriet er forsøgt udbedret med tape. Guld rammen er helt defekt og total ødelagt på alle sider.
Det bliver da en større og større parodi!
Intet imod deres søde personalet men hold op en måde at drive sit firma på.
Der er sat gang i advokatsag. Det er simpelthen ikke i orden.
Mvh.
En sur kunde

Lauritz com bietet perfektes Design zu fairem Preis
Lauritz com bietet perfekte design Möbel zu einem fairen Preis an.Ich liebe dänisches design,Die Angebote findetman überwiegend bei lauritz com.Ich habe mit dem Ablauf der Transaktionen nur positive Erfahrungen gemacht.

Forsendelsesomkostninger
Omkostningerne ved forsendelse er ofte urimeligt høje selv for mindre ting sammenlignet med andres priser.

Fantastisk !!
Fantastisk !!! købte et maleri og modtog det i en super indpakning! mvh. Per

Meget tilfreds
Meget tilfreds, God betjening ved afhentning, varer godt beskrevet. Kunde i mange år, og har mange gode oplevelser. Tak.

Vastaus yritykseltä Lauritz.com
Godt og venligt personale.
Hele vejen igennem tilfreds med købet og afhentningen var ligeledes rigtig fint med godt og venligt personale.

God og hurtig service
Alle produkterne levede helt op til beskrivelsen, kan kun anbefales.

Vastaus yritykseltä Lauritz.com
Søde kompetente med arbejdere fra start…
Søde kompetente med arbejdere fra start til mål... lige med undtagelse af hende vurderings personen, hun skal nok lige mindes om at hun trods alt ikke arbejder hos Sotheby's men hos Lauritz i Glostrup hvor der kommer helt almindelige mennesker som mig...