Laminaatpark Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Bij binnenkomst gelijk vriendelijk begroet door de medewerkers die je graag verder hielpen. Ze hebben een heel ruim aanbod aan vloeren in de showroom staan. Na wat uit gezocht te hebben alles n... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Als we kijken naar kwaliteit/prijsvergelijk dan was het een schot in de roos. Wat een kwaliteit van deze vakmensen. De vloeren prachtig gelegd en keurig afgewerkt. De plinten binnen 2 uur gelegd en oo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor de tweede keer een vloer aangeschaft bij Laminaatpark. Wederom geholpen door super vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen vrijdag is mijn laminaatvloer gelegd en echt.... WAUW!! Zo mooi en prachtig gelegd door de vriendelijke, vakkundige en zeer nauwkeurige professional. Top! Maar ook het proces vooraf; de ont... Näytä lisää

1. Koti & Puutarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Het beste laminaat tegen bodemprijzen. Dat vindt u bij Laminaatpark! Klik hier voor verschillende soorten goedkoop laminaat van gerenommeerde merken.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben al een lange tijd Klant bij…

Ik ben al een lange tijd Klant bij Laminaatpark. Zowel voor mijn ondernemingen als privé ben ik Klant bij Laminaatpark. De service is top en de lijntjes zijn kort. Mijn contactpersoon is Shain. Hij altijd bereikbaar, ook als hij vrij is reageert hij altijd op mijn telefoontjes of WhatsApp berichten. Altijd gaat alles naar tevredenheid en wat zeker niet onbelangrijk is, is de scherpe prijs. Nergens ben ik goedkoper dan bij Laminaatpark. Ik raad hun zeer zeker aan!!!

30. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn super tevreden over alles bij…

Wij zijn super tevreden over alles bij laminaatpark, echt een aanraders.
Super kwaliteit, Top service, bezorgen optijd, professionele medewerkers en altijd mooie prijzen.
Sahin is de visitekaart van laminaatpark, echt een topper. Wij zijn zeer tevreden ga zo door toppers.

Graag tot ziens

5. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Helemaal vanuit Amsterdam gekomen voor…

Helemaal vanuit Amsterdam gekomen voor een pvc tegel vloer voor mijn nieuwe winkel.Prijzen zijn ongelofelijk super scherp en laag voor merk vloeren bij laminaatpark.Ik heb een mooie pvc tegel warm beige uitgekozen en ben er heel erg blij mee

Goede service en vriendelijke medewerkers

29. marraskuuta 2024

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring! Turgay, Aslan en Ako hebben de visgraat plak pvc super netjes gelegd. Zeer vriendelijk en een hele goede ervaring, echt een aanrader!

20. marraskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Erg ontevreden over de gang van zaken

Tevreden over de oplossingen en de vloer, maar nog steeds zeer ontevreden over de gang van zaken. September zou de vloer gelegd worden. De vloerlegger kwam langs met de intentie de vloer te egaliseren. Kon niet, we moesten eerst nog wat aanpassingen doen. Prima. Verschuift het een week. Niet erg. De week erna werd de vloer geëgaliseerd. De week daar weer na zouden de vloerleggers de vloer gaan leggen, maar het moest nogmaals geëgaliseerd worden. Prima, want we willen het graag goed hebben. Verschoof het weer een week, dat wel.. De week erna kwamen ze leggen. Helaas waren er twee tegels qua kleur afwijkend van de rest en ook hebben ze stukken met reststukjes op moeten vullen omdat er niet genoeg geleverd was. Lamimaatpark had te weinig pvc besteld. Dus een klacht ingediend. Daarin werden we netjes gehoord. Er werd een nieuw pak pvc besteld en bezorgd en de vloerlegger kwam de week erop weer langs. Helaas bleken dit tegels met een ander batch nummer te zijn en de tegels waren te klein. Wederom een klacht ingediend. Hier is na ongeveer een week gehoor aan gegeven. Er is een nieuw pak met het juiste batch nummer besteld en vorige week woensdag geleverd. Vorige week zou dan de vloerlegger nog langs komen om de twee tegels te vervangen met de juiste. Vorige week vrijdag werd er, na een mail gestuurd te hebben met directie in cc, pas contact met ons opgenomen door de vloerlegger. Hij kon helaas niet meer komen diezelfde week doordat zijn werkzaamheden uitliepen. Afgelopen maandag is dan eindelijk onze vloer aangepast zoals het hoort.
Helaas was de vloerlegger niet goed op te hoogte van wat er moest gebeuren, want hij wilde eerst de naden opvullen met voegpasta, terwijl de tegels vervangen moesten worden door de tegels met het juiste badgenummer. De vloerlegger wilde het af doen met de voegpasta en probeerde me dit ook aan te smeren door uit eigen initiatief wel voegpasta te gebruiken terwijl ik al had aangegeven geen voegpasta te willen. Nadat ik twee keer aangaf dat ik de tegels vervangen wilde hebben, heeft de vloerlegger de tegels wel vervangen. Hij gaf naderhand aan niet geweten te hebben dat er een verkeerde maat tegels in lag en dat de tegels nu wel goed zijn. Hij had naar eigen zeggen te horen gekregen dat de tegels beschadigd waren. Terwijl ik meerdere malen geprobeerd heb uit te leggen wat er aan de hand was.. Helaas een beetje een taalbarrière. We zijn nu erg tevreden met de vloer en ook hoe het is opgelost. Het personeel van Laminaatpark heeft ons altijd vriendelijk te woord gestaan. Enige jammere is dat er soms wel pas contact werd opgenomen als ik een tweede mail stuurde met de directie in cc. Desalniettemin vriendelijk te woord gestaan elke keer. De vloerlegger heeft het ook nog geprobeerd goed te maken door de plinten aan de onderkant af te kitten en ook heeft hij schoonmaakmiddel speciaal voor pvc vloeren achtergelaten.
Desalniettemin wel ontevreden over hoe lang alles geduurd heeft (vanaf medio september tot nu). En dit was allemaal niet gebeurt als er gewoon genoeg vloer was besteld en geleverd.
Vandaag werden we ook nog gebeld door Laminaatpark met nogmaals hun welgemeende excuses over de gang van zaken. Ze zijn ons tegemoet gekomen in de vervelende ervaring door ons te trakteren op een etentje voor twee. Heel lief. Enige jammere is dat daarna nog gevraagd werd of ik de slechte review wilde verwijderen... Slimme tactiek om alleen maar goede reviews te krijgen ;) Ik wil wel een eerlijk beeld neerzetten en heb aangegeven de review aan te passen. Ondanks dat ik aangaf de review niet te verwijderen, krijgen we toch het etentje. Dus dat is een prettige tegemoetkoming. Een positief einde aan een moeizaam verloop.

22. marraskuuta 2024

Vriendelijk en behulpzaam

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Er was een probleem met de bestelling, door mijn eigen fout, wat ze heel vriendelijk voor mij hebben opgelost.

27. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zeer blij met onze nieuwe vloer

Zeer blij met onze nieuwe vloer! Maar liefst 120m2 pvc plak gelegd door zeer kundige en ervaren team: Turgay, Ibrahim en Ahmet. Top kerels en doen net een stapje meer om je voor te lichten. Komen afspraken ook keurig na. Als ik weer een nieuwe vloer moet leggen, dan bel ik Turgay direct op! Dankjulliewel mannen!

13. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Super strak en snel gelegd

Super strak en snel gelegd. Goede communicatie en tips achteraf. Er stonden nog spullen in ons huis ivm verbouwing en daar zijn ze super flexibel mee omgegaan en gezorgd dat alles af kwam in 1 dag. Erg tevreden over Turgay en Aslan.

29. lokakuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Erg tevreden

Erg tevreden! Er was wat onenigheid tussen mijn aannemer en de vloerenlegger over benodigde werkzaamheden, na dit uitgesproken te hebben is alles vanuit beide kanten netjes opgelost en hebben we een mooie vloer. Turgay en Aslan hebben snel gewerkt, contact ging makkelijk en vloeiend via bellen en whatsapp. Wij zijn zelf niet aanwezig geweest en hebben de mannen binnengelaten via een verstopte sleutel, hier is netjes mee omgegaan. De vloer ligt er nu ongeveer 3 weken en is strak afgewerkt. Bedankt!

14. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden met laminaat park

Top ervaring met laminaatpark.
Ben zeer tevreden over de vloer.
Turgay en zijn neef Aslan hebben de vloer professioneel en snel gelegd.
De communicatie voor de planning ging ook heel soepel.
Mijn complimenten voor deze heren.

30. lokakuuta 2024

Top ervaring!

Top ervaring!
Van A tot Z top service ervaren voor een zeer scherpe prijs. Offertes opgevraagd bij diverse zaken, maar nergens kwam ik goedkoper uit. De laminaat leggers (Turgay en zijn neef Aslan) waren top!
Zou hen aan iedereen aanraden.

10. lokakuuta 2024

Mooie pvc visgraatvloer

Wij hebben in coronatijd onze vloer uitgekozen, en deze afgelopen maand laten leggen. Helaas was de uitgekozen vloer niet meer leverbaar maar mochten we voor dezelfde prijs van een andere lijn de vloer uitkiezen. Vorige maand heeft Turgay onze vloer heel mooi gelegd. Hij is zelfs later nog terug gekomen om de plinten langs de keuken te plaatsen gezien deze pas daarna was geplaatst. Heel veel dank! Ons volgende project wordt de trapbekleding van laminaatpark, heel veel zin in 🙏🏻

5. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Sinds 25 augustus wachten wij op onze…

Sinds 25 augustus wachten wij op onze pvc trap alles word laat geleverd en appart van elkaar.Steeds maar bellen,Endan krijg je steeds maar te horen de legger neemt contact met u op.Het is nu 5 oktober nog steeds niks

5. lokakuuta 2024
Laminaatpark-logo

Vastaus yritykseltä Laminaatpark

Geachte heer mevrouw,

We hebben ons klantenbestand gecontroleerd, maar kunnen uw gegevens helaas niet vinden. We willen de situatie graag beter begrijpen en oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen via directie@laminaatpark.nl, zodat we u verder kunnen helpen?

Directie Laminaatpark

Top Laminaat leggers …

Vandaag 3 oktober 2024 Furkan en zijn collega bij mij mij geweest waren erg vriendelijk en behulpzaam en goeie tips hebben goed en secuur gewerkt netjes alles op geruimt ze werken goed door binnen 3 uurtjes 50 vierkante meter gelegt werken in een stuk door ik raad je dit bedrijf aan voor mooi resultaat Groetjes Richard uit Horst ps zijn echte toppers

3. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin