LaminaatenParket.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben absoluut niet te spreken over de gang van zaken en de service. Wij hebben deze legservice juist ingeschakeld om stress te voorkomen. In de praktijk hebben wij er continu zelf boven op... Näytä lisää

1. Lattiamateriaalit
  2. Lattiaurakoitsija
  3. Parketin ja lautalattian huoltopalvelu
  4. Parketti- ja laminaattilattiat
  5. Parkettien asennuspalvelu
  6. PVC-teollisuus

Yrityksen kirjoittama

Bij Laminaat en Parket staan we voor kwaliteit, een snelle service en een breed aanbod. Omdat we groot inkopen, profiteert u van laagste prijs op de markt.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

115 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Aanrader

Enorm fijn in contact, geeft bruikbare adviezen zoals legmethodes en legrichting. Denkt prettig mee over zaken die niet direct zijn verantwoordelijk zijn. Toen ik twijfel had over de situatie in mijn appartement (oude waterschade onder de oude vloer) was het geen probleem om daar samen even telefonisch over te sparren.
Mooie vloeren, goede prijs-kwaliteit verhouding.
Heeft vloeren liggen met verschillende soorten ondervloeren waardoor je het verschil goed kon horen.
Je merkt dat het personeel veel ervaring heeft.

15. syyskuuta 2026

Aanrader!

Vanaf de start bij binnenkomst in de winkel in Sliedrecht tot aan het einde bij oplevering tot in de puntjes verzorgd. Lennart heeft ons goed bijgestaan met het uitzoeken van de pvc vloer en ondersteund bij het maken van onze keuze.
De vloerleggers hebben TOP werk verricht en ons goed betrokken bij elke stap die gedaan werd.
Kortom een beleving waarvan we tientallen jaren plezier van hebben!
Onswijs bedankt!

11. syyskuuta 2026

Kosteloze reparatie

We hadden wat opbolling in de PVC visgraat vloer in ons nieuwbouw appartement. 5 jaar nadat het gelegd is door Laminaat en Parket zijn zij kosteloos het probleem komen inventariseren en hebben vervolgens tijdens het tweede bezoek dit kosteloos verholpen. Top service na zo'n lange tijd!

8. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Één pvc vloer laten plaatsen op de hele…

Één pvc vloer laten plaatsen op de hele parterre van 80 m2 vereist goede planning, van beide partijen. Je bent je huis een paar dagen kwijt en wilt de legger zo snel mogelijk weer zien vertrekken. De voorbereiding van LaminaatenParket was voorbeeldig. Al het materiaal was tijdig bezorgd en compleet. De legger kwam op tijd op de afgesproken dag en alles ging zoals plan, zelfs de vertraging door drie luiken naar de kruipruimte, die in patroon moesten worden meegenomen. Daar was door mij voor gewaarschuwd en goed in de begroting verwerkt. Tegenvaller werd professioneel door de legger
op zondagmorgen opgelost. Op deze legger (George uit Georgië) moet het bedrijf zuinig zijn.

6. elokuuta 2026

Prima ervaring

Ruime selectie aan laminaat in de winkel, goed advies gehad in de winkel omtrent type laminaat, kwaliteit en manier van leggen.

Afspraak omtrent de datum van leggen direct gemaakt en is ook netjes nagekomen. Materiaal werd bijtijds geleverd.

Het laminaat is perfect gelegd! Netjes afgewerkt met plintjes en alles is keurig stofvrij opgeleverd!

Al met al een prima ervaring met Laminaat en Parket Den Haag.

8. syyskuuta 2026

Top service!

Geweldig geholpen in de winkel, top bezorging en uiteindelijk mega tevreden met onze mooie nieuwe vloer!

8. syyskuuta 2026

Top.

Een fijne winkelervaring van begin tot eind! We kregen deskundig en vriendelijk advies van Ronald, echt een topper. Er werd goed met ons meegedacht en voor alles was wel een oplossing. Ook het inmeten werd netjes geregeld.
De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend: een mooie vloer voor een goede prijs. Ook het personeel dat de vloer kwam leggen was vriendelijk en proffesioneel

22. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Drie keer goed!

Goed advies aan huis, bezorging was geweldig! Ik woon in een appartement en de bezorger heeft de vloer netjes in mijn gang gelegd! De vloer is prachtig gelegd! Netjes afgewerkt en ook netjes en opgeruimd achter gelaten. Kortom ik ben zeer tevreden met mijn prachtige vloer!

11. heinäkuuta 2026

Gelukt!

Jemig. Wat een lastige keuze, een vloer. Gelukkig was er bij Laminaatenparket.nl alle tijd, rust, mogelijkheid, meedenken, advies en vriendelijkheid om een goede keuze te maken. Op dít moment wordt de vloer vakkundig gelegd. Op een lastige vloer maar ook dat wordt met advies en kundigheid opgelost. Nu dus op en top tevreden. En vást op lange termijn ook. Dank!

10. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin