2,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,5

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Ons laminaat wijkt op verschillende…

Ons laminaat wijkt op verschillende plaatsen in huis. Men belooft steeds iemand te sturen om te komen kijken. Maar die iemand is of net weg, ziek of op vakantie. Dit gaat al een paar maanden zo. Wij zetten er een jurist op. Dit is een louche bedrijf.

20. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Laminaat outlet tekent heel leuk op de…

Laminaat outlet tekent heel leuk op de bon aan dat je 4 dagen na aankoop 1 pak retour hebt ingeleverd maar het geld wordt ondanks meerdere aanmaningen hier toe niet op je rekening gestort. Op de berichten die ik heb gezonden is geen enkele reactie op gekomen.

21. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden!

Ik heb 3 maanden geleden een pvc vloer gekocht hier.
Ben super tevreden! Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en ze hebben echt meegedacht over de keuze van vloer en ondervloer. Ook de prijzen zijn goed in orde! Ik zal zeker bij een volgende keer weer kiezen voor de vloerenzaak. Dank jullie wel!

9. heinäkuuta 2025

Vreselijke kwaliteit plinten

Vreselijke kwaliteit plinten. Nadat we hier een klacht over hebben ingediend konden we nieuwe plinten halen. Meneer had een verhaal over een verkeerde lichting. Komen we nieuwe plinten uitzoeken heeft hij alleen die zelfde foute lichting plinten. Hij heeft niks anders liggen en hij krijgt ook nooit weer iets anders. We mogen zijn zogenaamde dure plintenknipper wel even lenen. Communicatie met die meneer was ook zeer onprettig.

27. elokuuta 2025

Vreselijke kwaliteit plinten

Vreselijke kwaliteit plinten. Nadat we hier een klacht over hebben ingediend konden we nieuwe plinten halen. Meneer had een verhaal over een verkeerde lichting. Komen we nieuwe plinten uitzoeken heeft hij alleen die zelfde foute lichting plinten. Hij heeft niks anders lichten en hij krijgt ook nooit weer iets anders. We moeten zijn zogenaamde dure plintenknipper wel even lenen. Communicatie met die meneer was ook zeer onprettig.

27. elokuuta 2025

Geen zaken mee doen

Geen zaken mee doen. Komen gemaakte afspraken niet na, zetten je met de rug tegen de muur om een ander type pvc te nemen, zeggen sorry, sorry, sorry en bieden je voor de ellende als compensatie een korting aan die precies hetzelfde is als de online korting die ze standaard al geven. Waardeloos bedrijf.

26. maaliskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

zeer betrouwbaar

super bedrijf, gemakkelijke site, goede prijzen. Ik had een laminaat besteld incl ondervloer. Nadat ik de order betaald had werd ik netjes gebeld dat de laminaat helaas niet meer op voorraad was. Ik kon een andere kiezen of mijn geld terug. Ik koos voor dat laatste. Het bedrijf bood excuses aan en het geld stond binnen een uur terug op mijn rekening. Zeer betrouwbaar bedrijf dus. Jammer dat ze niet konden leveren maar super netjes hoe ze hiermee omgaan

27. tammikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin