Bij binnenkomst gelijk vriendelijk begroet door de medewerkers die je graag verder hielpen. Ze hebben een heel ruim aanbod aan vloeren in de showroom staan. Na wat uit gezocht te hebben alles n... Näytä lisää
Als we kijken naar kwaliteit/prijsvergelijk dan was het een schot in de roos. Wat een kwaliteit van deze vakmensen. De vloeren prachtig gelegd en keurig afgewerkt. De plinten binnen 2 uur gelegd en oo... Näytä lisää
Voor de tweede keer een vloer aangeschaft bij Laminaatpark. Wederom geholpen door super vriendelijk personeel. Echt een aanrader!
Afgelopen vrijdag is mijn laminaatvloer gelegd en echt.... WAUW!! Zo mooi en prachtig gelegd door de vriendelijke, vakkundige en zeer nauwkeurige professional. Top! Maar ook het proces vooraf; de ont... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Het beste laminaat tegen bodemprijzen. Dat vindt u bij Laminaatpark! Klik hier voor verschillende soorten goedkoop laminaat van gerenommeerde merken.
Hollanti
- www.laminaatpark.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ga niet met dit bedrijf in zee.
Slechtste ervaring ooit
Mijn vloer is dramatisch slecht gelegd. Overal zitten kieren, vlekken en deuken. De kieren zijn simpelweg dichtgelijmd, waardoor het er niet meer netjes uitziet en ook niet meer te herstellen is. Mijn net gestucte muren zijn beschadigd tijdens het leggen. De vloer is verder vol met vlekken en ziet er allesbehalve nieuw uit.
De leggers spraken geen Nederlands, communicatie was onmogelijk en klachten worden totaal niet serieus genomen. Dit bedrijf levert echt waardeloze kwaliteit en slechte service.
Ik raad iedereen af om hier ook maar iets te bestellen. Zonde van je geld en je huis.

Vastaus yritykseltä Laminaatpark
Snelle service voor een goede prijs!
Snelle service voor een goede prijs!
Onze legger Caner Efe Avci heeft 70m2 in 1 dag bij ons gelegd met goede kwaliteit. Zeer tevreden over!
Drama en stress
2 APRIL nieuwe laminaatvloer laten leggen door laminaatpark, na een week 10 april kwam het omhoog bij de keuken
ik heb toen de firma gebeld voor een afspraak en als ze in de buurt zouden komen kwamen ze langs.
In juni kwamen ze langs en hebben toen een stuk afgezaagd en toen was het probleem verholpen.
Een week later kwam het laminaat aan de andere kant omhoog en ook bij mijn terras deur, wat een ellende weer bellen ik moest fotos sturen
en zou dan iets horen.
toen heb ik de legger zelf gebeld om afspraak te maken en dat werd dan na zijn vakantie 15 augustus dus zoals afgesproken bel ik hem 15 augustus waarop hij zegt bel mij morgen dan heb ik mijn agenda en kan ik de planning zien.
Zogezegd zo gedaan zaterdag heb ik gebeld en hij kon de week erop23 augustus komen tussen 10.00/12.00.
Op zaterdag komt hij bij ons en begon hij bij de wanden stukken af te zagen omdat alles strak tegen de muur zat daarna ging hij bij de keuken bezig daar was de week van te voren een ontstopping geweest en daar was veel water gelekt dus zei de legger je moet de verzekering bellen en dan krijg je hele nieuwe vloer want ik kan nu wel alle plinten weer vast lijmen met een dag staat het weer bol.
Ik zei nog je kunt toch de plinten gewoon vastmaken de water overlast was in de keuken dus...
nee de vloer was door het vocht helemaal krom en gaan uitzetten dus dat kwam niet meer goed.
Hij belde met de firma maakte fotos en zei dat dit door de wateroverlast kwam.
terwijl dat niet waar was .
Uiteindelijk is hij weggegaan en heeft ons zo laten zitten.
Toen ben ik gaan bellen met mensen die een beetje verstand hebben van laminaat en vertelde me dat ik alleen bij de keuken het laminaat moest vervangen
en dat deze persoon er wel heel makkelijk van af probeerde te komen.
Inmiddels is het vloertje van 4 planken weer keurig gelegd, van laminaatpark heb ik een pakket laminaat GRATIS gekregen .
Over Laminaatpark het laminaat is prima en de bezorging ook maar over deze legger heb ik echt stress en slapeloze nachten gehad je mag toch verwachten
dat het goed word gelegd als je het via een bedrijf laat doen.
De Legger heeft geen afstand blokjes gebruikt de eerste keer toen ik het vroeg zei hij oh we hebben anderhalve centimeter vrij gelaten met het blote oog vindt ik knap de tweede keer toen hij kwam en het laminaat begon af te zagen zei hij dat hij stukjes laminaat had gebruikt....heel vreemd.
En ik vind ook dat laminaatpark iets sneller de problemen moet oplossen als bedrijf niet te ver in nederland leggen want als er gezegd word als we in de buurt zijn komen we langs vindt ik wel een min puntje,
uiteindelijk komen ze het laminaat ook bezorgen en zeggen ze ook niet als we in de buurt zijn.
nu is alles weer oke maar heb het zelf moeten oplossen gelukkig geen hele nieuwe vloer na een half jaar ligt het eindelijk goed.
Mijn naam is bekend bij laminaatpark ik ben zeer teleurgesteld in alles.
let op ongeopende en onbeschadigde pakken laminaat mogen niet retour, beetje jammer
klantenvriendelijk
Kwam de showroom in en werd gelijk…
Kwam de showroom in en werd gelijk super ontvangen. Heel vriendelijk en professioneel personeel! Uiteindelijk met hun goede service samen een mooie vloer uitgekozen die ze binnenkort ook nog eens komen leggen!
Vandaag in showroom geweest ziet er zo…
Vandaag in showroom geweest ziet er zo netjes uit en top geholpen!!⭐️ dikke 10
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Top geholpen in winkel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik kwam speciaal voor kleur die ik niet…
Ik kwam speciaal voor kleur die ik niet kon vinden hele nederland en bij laminaatpark heb ik het kunnen vinden
Aanrader⭐️⭐️⭐️
Top service
Slechte service
mijn visgraat niet op voorraad terwijl dat wel was aangegeven Eerste keer bezorging ging fout 2e keer kreeg ik me hoge plinten er niet bij 1 en al chaos en tijd verspilling
Wat een vakmanschap
Een super mooie pvc vloer gelegd door laminaat park alles volgens afspraak ze krijgen van ons een dikke 10
Zeker een aanrader
Zeker een aanrader, kwaliteit werk en goede communicatie. Als je twijfelt over de vloer of over een ander probleem. De mannen doen niet alleen het werk maar denken ook met je mee voor een oplossing. Ik weet voor nu als ik ooit in de toekomst iemand nodig heb, weet ik bij wie ik moet wezen. Bedankt Turgay
Klant vriendelijk alles netjes op tijd…
Klant vriendelijk alles netjes op tijd wat we hebben afgesproken is het ook gegaan topper ook eens gezelig humor ga zo door het doet zijn werk geweldig alles is top kwaliteit ik ben jullie dankbaar
Groetjes
Pro ultimatum
Beste Turgay,
Ik wil je graag een groot compliment geven voor het fantastische werk dat je hebt geleverd bij het leggen van mijn pvc vloer. Je bent echt een heer en meester in wat je doet! Bovendien waardeer ik de waardevolle adviezen die je me hebt gegeven om mijn vloer in de komende jaren optimaal te onderhouden.
Dank je wel voor je professionaliteit en vakmanschap. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!
Tufan Veghel
Turgay heeft mijn PVC vloer op 48m2 gelegd. Dit is in alle nauwkeurigheid gebeurd. Eerst op professionele manier is er egaliseerd. Vervolgens is er PVC vloer gelegd en afgewerkt.
Mijn huis laminaat heb ik aan meneer…
Mijn huis laminaat heb ik aan meneer Turgay laten zetten, en ben zo te vredelijk hoe hij m’n huis laminaat heeft gedaan zo PERFECT!!!!!
heel vriendelijk ,
hij toont heel erg respect
hij werkt heel snel
heel behulpzaam
hij doet z’n werk perfect goed!!!!!
heel erg bedankt nogmaals zal altijd met laminaat meneer Turgay kiezen !!
groetjes meneer Keles
Heel mooie vloer gelegen door turgay…
Heel mooie vloer gelegen door turgay heel vriendelijk en zeer vriendelijk personeel ben er super blij mij hartelijk bedankt meneer turgay
Deze bedrijf is zeker aan te raden wat…
Deze bedrijf is zeker aan te raden wat een service en kwaliteit aan vloeren! Alles wat je zoekt in vloeren zoals pvc ,visgraat ,laminaat enz zal je zeker hier vinden en 100% slagen ze zijn zeker de goedkoopste van heel Nederland