LabTech Data A/S Arvostelua 1 125

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Brugte 4000kr på at få min computer opgraderet og kunne ingen reel forskel mærke eller se, selvom jeg var blevet lovet det. Mega dyrt og ikke en god oplevelse.

Jeg ejer nu en toptunet gamer pc, for under det halve af hvad jeg havde udsigt til, på nettet. SUPER professionel, venlig vejledning - super gode priser. " Hvorfor købe nyt kabinet, når det... Näytä lisää

En positiv oplevelse fra start til slut. God orientering gennem mails frem til afhentningen i kiosken i Larslejsstræde. Positivt også at pengene ikke blev trukket før "varen" var i hus. Venlig hilsen... Näytä lisää

Købte IPhone 12 mini hos Labtech Hobro 18. marts. Jeg besøgte firmaet igen dagen efter, da jeg havde lidt begynderproblemer. Under dette besøg nævnte jeg, at batteriet var for svagt, og at jeg tilsyn... Näytä lisää

1. Tietokonekauppa
  2. Tietokonekorjaaja
  3. Puhelimen korjauspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

I Labtech Datas 17 butikker rundt om i landet finder du kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe med reparation af PC, MacBook, iPhone og iPad samt rådgivning om bl.a. software, hardware, gamingudstyr, printere, opgradering af computere og meget andet. Vores butikker er fordelt over hele landet, og du kan altid tjekke på vores hjemmeside, hvor din nærmeste Labtech Data butik er.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Jeg havde problemer med min CPU

Jeg havde problemer med min CPU, kommer op til deres afdeling i Brønderslev, og møder en super flink og rigtig hjælpsom ekspedient, som hurtig spotter et par småfejl jeg har lavet på min selvbyg PC.
Spørger om det er ok, at han fikser tingene, hvilket det selvfølgelig var, og en time senere, er min computer oppe og køre, med ny CPU, et bundkort som sidder ordentligt fast, og BIOS som er lavet.

20. huhtikuuta 2024

Hej Anders,

Mange tak for anmeldelsen, det sætter vi pris på!

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Gode produkter og priser. Hurtig levering

8. huhtikuuta 2024

Hej Karsten,

Mange tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris på at du tog dig tid til!

8 ipad reperationsforsøg

efter at have fået repons højere oppe i hierakiet, og egentlig føler mig hørt og forstået, har jeg ændret min anmeldelse til tilfreds, og jeg har ikke behov for at holde nogen sure smileys hængende, over noget der tilsyneladende er løst. Tak for hjælpen. Mvh Silas

5. huhtikuuta 2024

Hej Silas,

Tak for din anmeldelse.

Jeg vil gerne beklage forløbet med pågældende butik, jeg er helt enig i din vurdering og jeg kan kun sige det ligger langt fra standarden i vores resterende butikker - Det er der ved at blive taget hånd om.

Jeg skriver en mail til dig, så vi lige kan få etableret kontakt og så er vi naturligvis åbne overfor at finde et plaster på såret.

Rigtig god weekend
Labtech Data

2 stk.blæk patroner SORT OG FARVE

2 stk.blæk patroner. PG-540L Sort, og Canon CL-541XL Color sendt med GLS til min hjemme adresse, B.V.
Kerrild Sofielund 82 stuen 4. 2970 Hørsholm er IKKE modtaget, 27.03.2024. jeg kan ikke hente dem selv i boks. kan jeg bestille en ny hjemme levering. jeg betaler porto for den ! det var min fejl. Børge Vagn Kerrild.

21. maaliskuuta 2024

Hej Børge,

Jeg må indrømme at jeg ikke rigtig forstår årsagen til din anmelde og bedømmelse.
Vi har snakket med GLS omkring din pakke, som oplyser at du selv har været inde og ændre pakken til levering til pakkeshop, hvilket også fremgår af track & trace:

"22/03/2024 05:41:00
Du har ændret din pakkes forsendelsesmetode. Din pakke bliver leveret som ønsket."

Din pakke har derfor ligget klar til afhentning i den valgte pakkeshop i ca. 1,5 uge.

Såfremt det er noget du er kommet til ved en fejl, så giver du blot besked herop på webshop@labtech.dk og så gør vi naturligvis hvad vi kan for at hjælpe dig - Men der er altså ikke tale om en fejl fra vores side, som du ligger op til her.

Labtech Data

Dygtige og professionelle!

Kompetent service udover det sædvanlige!
Kan VARMT anbefale Labtech i amagercentret!!
Efter en rigtig uheldig oplevelse på et andet pc værksted tog jeg kontakt til Labtech som hurtigt fandt fejlen på min søns gamingcomputer og fik den repareret på kort tid.
Det er tydeligt at de er dygtige og professionelle!

20. helmikuuta 2024

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, faktisk ingen service.

Har lavet en bestilling 9/1 på en airfrye Modtager en ordretilkengivelse. Hvis der skulle være problemer med bestillingen så ville jeg blive kontaktet, stod der. Har intet hørt. Skrev til kundeservice da jeg ikke høre yderligere start febuar.... Stadig intet svar 5 feb. Og man kan ikke ringe til dem.
Der stod hurtig levering og god service...
Virkelig ringe. INGEN anbefaling herfra

5. helmikuuta 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse, selvom jeg naturligvis er ærgerlige over din vurdering.
Jeg kan ikke rigtig genkende at du ikke har fået den nødvendige information, rettidigt.

3 dage efter din forudbestilling af et produkt som ikke er på lager, sender vi dig en mail med forklaring om at producentens levering, desværre er forsinket.

Fredag eftermiddag henvender du dig selv og skriver at du ønsker bestillingen annulleret såfremt den ikke kan leveres indenfor 7 dage. Det har vi fuld forståelse for og den henvendelse får du svar på mandag eftermiddag.

På vores hjemmeside kan du finde telefonnumre på alle vores 19 fysiske butikker, under "kontakt os" fanen i toppen af siden - Så det er bestemt muligt at komme i kontakt med os, såfremt vores oprindelige mail til dig er blevet overset, er havnet i din spam eller hvad der nu måtte være årsagen.

Jeg har sendt dig en mail tidligere med ovenstående forklaring, som du ikke har ønsket at respondere på indholdet af.
Anmeldelser betyder rigtig meget for en virksomhed og jeg vil håbe at du fremover vil forsøge at gå i dialog, i stedet for blot at lave en anmeldelse på forkert grundlag eller på baggrund af en simpel misforståelse.

Vi ønsker dig en god weekend
Labtech

Efter meget tøven har jeg besluttet at…

Efter meget tøven har jeg besluttet at dele min erfaring med Labtech Data A/S, Amager, i april 2023 anmodede jeg om en evaluering af min Mac Pro og efter at have anbefalet en ny harddisk har den fungeret godt (1.099 Kr), så jeg besluttede mig for for at anmode om en evaluering af en anden Mac Pro, og de fortalte mig, at med en ny harddisk og et nyt batteri ville Mac'en fungere ordentligt, så jeg accepterede deres budget, 1.799 Kr., men det var desværre en frygtelig oplevelse.
Da det er min backup Mac, bruger jeg den ikke ofte, og da jeg gjorde det, bemærkede jeg, at den blev overophedet under opladning, og blæseren kørte på fuld hastighed. På grund af dette kontaktede jeg dem den 24-10-2023 oktober og efter tre uger uden en svar, jeg gik personligt, og de fortalte mig, at de ikke havde gennemgået det, og at de havde oplevet et personaleskifte, der gik et stykke tid igen, og den 12. december fortalte de mig, at der ikke var nogen reparation, at deres garanti kun var for batteriet og harddisken, at de elektriske enheder de var sådan...
Min skuffelse er, at jeg stolede på den tekniske evaluering af Labtech Data A/S, og det var derfor, jeg accepterede reparationen, og nu har jeg en Mac Pro med nyt batteri og en ny harddisk, men Mac'en virker ikke.

12. joulukuuta 2023