Brugte 4000kr på at få min computer opgraderet og kunne ingen reel forskel mærke eller se, selvom jeg var blevet lovet det. Mega dyrt og ikke en god oplevelse.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg ejer nu en toptunet gamer pc, for under det halve af hvad jeg havde udsigt til, på nettet. SUPER professionel, venlig vejledning - super gode priser. " Hvorfor købe nyt kabinet, når det... Näytä lisää
En positiv oplevelse fra start til slut. God orientering gennem mails frem til afhentningen i kiosken i Larslejsstræde. Positivt også at pengene ikke blev trukket før "varen" var i hus. Venlig hilsen... Näytä lisää
Købte IPhone 12 mini hos Labtech Hobro 18. marts. Jeg besøgte firmaet igen dagen efter, da jeg havde lidt begynderproblemer. Under dette besøg nævnte jeg, at batteriet var for svagt, og at jeg tilsyn... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
I Labtech Datas 17 butikker rundt om i landet finder du kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe med reparation af PC, MacBook, iPhone og iPad samt rådgivning om bl.a. software, hardware, gamingudstyr, printere, opgradering af computere og meget andet. Vores butikker er fordelt over hele landet, og du kan altid tjekke på vores hjemmeside, hvor din nærmeste Labtech Data butik er.
Yhteystiedot
Anker Engelundsvej 10, 9000, Aalborg, Tanska
- fba@labtech.dk
- www.labtech.dk
On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Stationær computer
Denne anmeldelse er vedr. Labtech data BRØNDERSLEV.
Vore stationære computer var blev "syg", og undersøgelsen viste, at den var langsom og også gammmel og godt brugt. Blev selvfølgelig tilbudt reperation, men det ville blive for dyr i forhold til en ny.
Vi valgte en ny, og fik overført data fra den gamle, til den ny, og med fuld tilfredshed.
Vi kan anbefale personalet i Labtech Brønderslev, for god venlig og god vejledning og hjælpsomhed ved købet af ny computer.
Erna og Laurids.
SKANDALØS MISLIGHOLDELSE
Jeg skulle afhente min iMac lørdag 07.09. I åbningstiden, i Aalborg Syd, altså senest 16:00.
Jeg pointerer vigtigheden af at kunne hente den om lørdagen, for på forretningsrejse har jeg lovet kunder at fremsende kontrakter senest lørdag aften. Labtech garanterer flere gange, at de har åben til 16:00, så jeg kan bare hente.
Fra Sønderjylland kører vi med risiko for at miste kørekortet for at nå frem.
Vi holder foran lukket butik med gitterrammer kl 15:40 ! Der er tomt og mørkt !
Ringer til butikken, de vil besvare mit opkald hurtigst muligt, jeg er nu nummer eet i køen, siger tlfsvarer uafbrudt. Efter 21 minutter, kl 16:01 ændres beskeden til “du har ringet udenfor vores åbningstid, som er ….
Jeg kan kan kun anbefale alle IKKE at indgå aftaler med denne dybt utroværdige
“servicevirksomhed”
Jeg forbeholder mig ethvert erstatningsansvar ! 😡
Bedste kundeservice jeg har oplevet
Jeg havde problemer med en stol der var gået I stykker, som jeg havde købt fra dem.
Jeg kontaktede Labtech for at opfylde garantien på den, og selvom de ikke kunne få fat på stolens producent, så sendte de alligevel reservedele fra en stol de havde på lager.
De var super venlige over mail, og reservedelene ankom meget hurtigt. Jeg handler i hvert fald her igen.
God hjemmeside, hurtig levering
God hjemmeside, nem at finde rundt i. Hurtig og korrekt levering. Og så havde de en lidt sjælden vare, jeg kikker ind forbi næste gang.
Der er ikke noget at klage over
Der er ikke noget at klage over. Hurtig betjening, varerne kom hurtig. Alt er godt.
Købt en generator
Købt en generator. Med fuldte en ubrugelig manual.
Kontaktede labtech.
Fik besked på at de ikke kunde gøre noget da de havde mange forskellige vare. Fik en email adresse til et polsk firma, så kunne jeg jo selv skrive til dem.
Så tak for ingen kundeservice.
H Sven

Vastaus yritykseltä LabTech Data A/S
Smidt ud af butikken efter udtrykket min utilfredshed
Jeg gik I Vejgaard afdelingen for at købe en blæser. Personen som var I butikken gik og snakkede I telefon med medhør omkring forratning med en anden kolega. Det tog godt 5 min før han havede tid til mig.
Jeg sage at Jeg skulle bruge en blæser og han sage det havede de ikke. Jeg fortalte ham at den stod som på lager I butikken. Han påstod hårdnakket at det var umuligt, og det ikke var butikkens lager. Jeg bliv nød til af finde min telefon frem og vise at den stod som på lager I butikken. Så sage han at når Andre menesker er indblandet kan man ikke regner med lager status på deres side.
Jeg fortalte at det ikke var første gang Jeg havede oplevet at deres lager status ikke passese. Men han sage at sådan var det bare. Jeg ville til at sige at det nok blev sidste gang jeg handlede hos Labtech. Hvor han bad mig om at forlade butikken og at det gad han slet ikke høre på.
Havede der bare været lidt kundeservice havede personen forsøgt at finde en løsning lige så snart lageret ikke stemte og kunne ringe til en anden butik og se om der var nogen som skulle ha en blæser på lager. Og ikke skyde skylden fra sig.
Men Jeg blev smidt ud af butikken fordi Jeg udtrykte min utilfredshed.
Nu er det 2 timer siden og blæseren står stadig som på lager I butikken
Hverken mine ben eller min browser kommer I nærheden af labtech igen
Labtec data løgstør
Labtec data løgstør
Rigtig god service, man kan altid komme og spørge om råd og de vil rigtig gerne lære fra sig af det de ved når man ønsker selv at lave eller fixe sit elektronik.
Bruger god tid på kunden og på at forklare hvad man har brug for at vide.
Meget positiv oplevelse, som jeg gerne kører til Løgstør fra Aalborg for.
Dårlig service. Det tog en uge at få mit produkt. I skriver, at den kommer frem på 1-2 dage.
Jeg bestilte min solcelleoplader mandag aften, fordi jeg skulle bruge den på ferie om lørdagen. Med en annonceret forsendelsestid på 1-2 dage, skulle det let kunne lade sig gøre.
Torsdag morgen rykkede jeg for den. Var den blevet sendt på det tidspunkt, kunne den endnu nå frem.
Fredag eftermiddag fik jeg at vide, at nu var den sendt.
Den nåede således ikke frem i tide til min ferie, der startede lørdag.
Hurtig levering og tilfredsstillende…
Hurtig levering og tilfredsstillende produkt
a very good service
a very good service , quick and on time , no hassle, quality product. recommended. a good legitimate webshop.
Wszystko szybko sprawnie, produkt dobrze…
Wszystko szybko sprawnie,produkt dobrze zapakowany do wysyłki.Polecam
Super side og handle og hurtig levering…
Super side og handle og hurtig levering Mvh Frank Hansen.
Mangler 2/3 af ordren og en forklaring
Der står at hvis der skulle være problemer med bestillingen så ville jeg blive kontaktet. Har i dag afhentet min pakke der skulle indeholde en stol, musemåtte og tastatur+mus. Men pakken indeholdte kun musemåtte - der står de har alt på lager stadig og har intet hørt fra dem.
Opdatering: fik forklaring fra kundeservice, synes dog de burde oplyse bedre.
Fantastisk service!
Fantastisk service! Har været hos Labtech Data A/S i Odder. Fremragende service og meget kompetente ansatte. Vil absolut tage derhen en anden gang!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.