LabTech Data A/S Arvostelua 1 125

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Brugte 4000kr på at få min computer opgraderet og kunne ingen reel forskel mærke eller se, selvom jeg var blevet lovet det. Mega dyrt og ikke en god oplevelse.

Jeg ejer nu en toptunet gamer pc, for under det halve af hvad jeg havde udsigt til, på nettet. SUPER professionel, venlig vejledning - super gode priser. " Hvorfor købe nyt kabinet, når det... Näytä lisää

En positiv oplevelse fra start til slut. God orientering gennem mails frem til afhentningen i kiosken i Larslejsstræde. Positivt også at pengene ikke blev trukket før "varen" var i hus. Venlig hilsen... Näytä lisää

Købte IPhone 12 mini hos Labtech Hobro 18. marts. Jeg besøgte firmaet igen dagen efter, da jeg havde lidt begynderproblemer. Under dette besøg nævnte jeg, at batteriet var for svagt, og at jeg tilsyn... Näytä lisää

1. Tietokonekauppa
  2. Tietokonekorjaaja
  3. Puhelimen korjauspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

I Labtech Datas 17 butikker rundt om i landet finder du kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe med reparation af PC, MacBook, iPhone og iPad samt rådgivning om bl.a. software, hardware, gamingudstyr, printere, opgradering af computere og meget andet. Vores butikker er fordelt over hele landet, og du kan altid tjekke på vores hjemmeside, hvor din nærmeste Labtech Data butik er.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Supergod vejledning og betjening

Jeg gik i Labtech Brønderslev med min pc, der var “gået i sort”. Fik en rigtig god og venlig behandling. Blev orienteret og vejledt super godt i hele processen, og hentede min pc i repareret og tip top stand. Kan virkelig anbefales 👍

14. maaliskuuta 2025

Mega god betjening og sødt personale.

Der var en super god kunde service, og sødt personale. Var inde og købe et cover og få skiftet panser glas. Coveret og panser glaser passede ikke sammen, og da vi henvendte os og fortalte om problemet, kiggede de på det med det samme. De ordnede panser glasset og skiftede coveret til et nyt, kvit og frit. Super god betjening, kan klart anbefale.

14. maaliskuuta 2025

Jeg ved ikke om i sov.

Jeg ved ikke om i sov.
Jeg bestilte en bærbar men så fandt i ud efter længe efter at der ikke var nogen oplader.i kontaktet så Helsingør uden at kontakte mig surt.men det blev til sidst ordnet i Helsingør.men ikke en god handel
Jette Rasmussen

27. helmikuuta 2025

Passiv kundeservice

I januar købte jeg en AIO køler til min pc, som jeg for nyligt ville installere for at opdage at der manglede nogle ting i kassen, som gjorde jeg ikke kunne sætte den i pc'en. (Der stod på boksen at det var inkluderet)

Jeg skrev derfor til kundeservice, hvor jeg også nævnte at det så ud til at kassen havde været åbnet før, så måske noget var fjernet.
Kundeservice vendte hurtigt tilbage, men de sagde at de kunne se i systemet (på en eller anden måde) at pakken IKKE havde været åbnet og sendt direkte fra lager. Den manglende del kunne de ikke bestille separat, men de kunne prøve at tage fat i producenten, men det kunne tage meget lang tid eller koste en del (det sidste var ikke helt forståeligt om det var det ene eller det andet). Der stod dog ikke at de ville gøre det, så jeg skrev det måtte de gerne og har så ikke fået svar eller bekræftelse.

Jeg har nu købt samme AIO køler et andet sted, da jeg gerne vil have computeren bygget færdigt, og opdager så at fuldstændigt samme AIO køler fra anden sælger er pakket HELT anderledes ind. Der er mange flere skum dele, poser, kasser osv. inkluderet.
Det virker meget tydeligt som om at pakken fra Labtech Data altså havde været åbnet før og delen og indpakninger sikkert er blevet fjernet enten bevidst eller røget ud ved uheld.

Det synes jeg er bekymrende i sig selv og ikke bedre at de benægter det.

At en del mangler, kan ske, men at man ikke tager ansvar for det er noget andet. Jeg synes minimum de kunne have sendt et erstatningsprodukt, men det har ikke været på tale.

De får 2 stjerner i stedet for 1 fordi deres kundeservice var oprindeligt hurtige til at vende tilbage og det lyder til at de måske vil gøre et eller andet, men jeg ved endnu ikke om det er rigtigt eller ej.

11. helmikuuta 2025

(Brønderslev) Jeg var inde med min…

(Brønderslev) Jeg var inde med min mobil da den ikke vil scanne mit kørekort som jeg gerne vil ind på min mobil. Ham der stod der gad simpelthen ikke engang at kikke på den eller sige hvad jeg kan gøre. Så min tillid til dem da jeg have hørt at de er verdensmester hvad det angår med både pc og mobil.
😒😒😒

10. helmikuuta 2025

Godt forløb ved køb af vare

Levering skete som aftalt, og jeg fik løbende gode opdateringer om ordren. Desuden var det korrekt, at de havde den bedste pris på PriceRunner for den pågældende vare.

29. tammikuuta 2025

Ville ikke tilbetale pengene

Købte et I-pad cover før jul . Sælger oplyser mig om at jeg kan få mine penge retur hvis modtager får mere end en. Jeg henvender mig i butikken i dag for at få pengene retur hvorefter ekspedienten ganske trænet i dette, afviser helt at give pengene retur. Hvis jeg havde fået denne oplysning ved købet, havde jeg valgt en anden butik.

8. tammikuuta 2025
LabTech Data A/S-logo

Vastaus yritykseltä LabTech Data A/S

Hej Helle
Det virker lidt underligt, vil du kontakte os på skalborg@labtech.dk ,med fakturanummer så følger vi lige op.

Venlig hilsen
Team Labtech

Ipad og Garmin reparation

Inden for de sidste 2 år, har jeg fået repareret min Ipad og min Garmin nuvi 2597LMT til min fulde tilfredshed og til meget rimelig pris hos Labtech, Helsingør. De har taget opgaverne som en udfordring og løst dem, selvom andre store firmaer sagde, at det ikke kunne lade sig gøre.

6. tammikuuta 2025

LabTech Data A/S butik Nibevej 5 9200…

LabTech Data A/S butik Nibevej 5 9200 Aalborg SV
butikken har oplyste på internettet, at den havde 3 Medion-computere/bærbar pc er i din butik..
Vi har købte en af ​​dem til vores børn til Jul
Efter at have modtaget computeren/Bærbar PC viser det sig, at den har væsentlige brugstegn, måske flere måneder eller år gammel? ved ikke!
Medion-klistermærker revet af
klistermærke på computeren Ryzan 7 lader også meget tilbage at ønske---det har ikke nogen tastatura-sikkerhed og der er ingen skærmbeskyttelse-nogle tastatura-taster er glatte
Vi har ikke computeren tændt en gang , fordi vi vidste ikke, hvilke ubehageligheder der ventede os fra LabTech Data side

LabTech Data A/S butik Nibevej 5 9200 Aalborg SV-----Du har gav os en smuk Jul, Hvad'?
Vi føler nu, som om vi blev bestjålet i din butik for 7.500 kr På denne måde, man kan ikke behandle kunder på internettet det er strafbart
Sådanne hændelser kunne ikke have fundet et sted

Telefoniske forsøg på at indgive en klage over de varer, der blev sendt til mig, gav ingen resultaterr Derfor synes jeg personligt, at ledelsen af ​​denne butik og er hævet over enhver kritik

Vi har skrevet til dig 29-12-2024 for 5-7 dage siden, og du har stadig ikke svaret ““Hvorfor”
Pakken er sendt tilbage den 30. december 2024
PS.
Jeg har købt og betalt for en NY bærbar af dig
Der tales IKKE om det BRUGT ELLER DEMO MODEL VEL? Det samme står på kvitteringen

det kaldes at sælge brugte ting til prisen for en ny, det er bare en fidus, ikke en fejl som labtech, undskyld
Der kan ikke være tale om fejl eller menneskelige fejl, som Laptech svarer på ved kun at have 1 stk i butikken. Hvordan kan du gå galt Skam dig, løgner
Sælgere lyver frygteligt og udnytter det faktum, at du bor langt væk, tilliden til sælgerne er nul, især i denne butik Pengene tilbage, og det er enden på det hele
siger Labtech butik Nibevej 5 9200 Aalborg SV

29. joulukuuta 2024