LabTech Data A/S Arvostelua 1 125

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Brugte 4000kr på at få min computer opgraderet og kunne ingen reel forskel mærke eller se, selvom jeg var blevet lovet det. Mega dyrt og ikke en god oplevelse.

Jeg ejer nu en toptunet gamer pc, for under det halve af hvad jeg havde udsigt til, på nettet. SUPER professionel, venlig vejledning - super gode priser. " Hvorfor købe nyt kabinet, når det... Näytä lisää

En positiv oplevelse fra start til slut. God orientering gennem mails frem til afhentningen i kiosken i Larslejsstræde. Positivt også at pengene ikke blev trukket før "varen" var i hus. Venlig hilsen... Näytä lisää

Købte IPhone 12 mini hos Labtech Hobro 18. marts. Jeg besøgte firmaet igen dagen efter, da jeg havde lidt begynderproblemer. Under dette besøg nævnte jeg, at batteriet var for svagt, og at jeg tilsyn... Näytä lisää

1. Tietokonekauppa
  2. Tietokonekorjaaja
  3. Puhelimen korjauspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

I Labtech Datas 17 butikker rundt om i landet finder du kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe med reparation af PC, MacBook, iPhone og iPad samt rådgivning om bl.a. software, hardware, gamingudstyr, printere, opgradering af computere og meget andet. Vores butikker er fordelt over hele landet, og du kan altid tjekke på vores hjemmeside, hvor din nærmeste Labtech Data butik er.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Labtech Helsingør:

Labtech Helsingør:
For et par år siden havde vi en virkelig dårlig oplevelse af Helsingørs-afdelingens håndtering af vores computer-køb/rep. Skrev anmeldelse her og talte efterfølgende med øverste chef Frank. Det var fint nok, ikke at problemet blev fjernet af den grund, men han var lydhør. Valgte så at give forretningen en chance mere for at se, om de så havde lært noget.....NEJ, er konklusionen: afleverede for 13 dage siden computer til enten rep eller udskiftning. Vi enedes om at køb ny pga den meget høje pris for rep. Fik at vide, at vi kunne forvente den nye computer klar fredag den 13.6. Det skete så ikke. Lørdag 14.6 ringer vi til forretningen, og (lige som sidste gang) var der mange forklaringer på, hvorfor man så ikke lige have fået bestilt div komponenter hjem. Bliver så lovet, at computeren skulle være klar først i den følgende uge. Dette skete så heller ikke, og vi kontakter igen forretningen onsdag 18.6. Der få vi at vide, at de lover at den skal være færdig til torsdag 19.6, og at de vil ringe til os så snart den er klar. Tror I så at vi bliver kontaktet torsdag 19.6? Nej! ringer igen fredag 20.6, og bliver (man gider jo nærmest ikke at høre mere på deres løfter) lovet, at de vil ringe til os inden kl 14, hvor vi nu har sat som deadline for deres sløseri. Hører vi noget???? Nej! Så kære Chef Frank, det med at du sådan ønskede at jeg ville give forretningen en chance.....den er så hermed forspildt. At være så useriøs er bare ikke ok. I hvert fald den sikre opskrift på at miste kunder.

Opdatering 1.8.25:
Chef Frank fra Ålborg tog over og fik ordnet sagen. Tak til dig, Frank, for at du lige som første gang der var problemer, tog over. Vi er meget glade og tilfredse med den måde du fik det løst på. Dog ærgeligt at helt simple ting ikke kan løses uden at skulle op på chef-niveau for at få det ordnet. Kom nu, LabTech Helsingør, vi vil så gerne handle lokalt, og der er plads til forbedring! Igen tak til Frank fra Ålborg!

20. kesäkuuta 2025

Segway p65

Lad vær med at handle der. Købt el løbehjul som kan køre 65km på en opladning, efter 10mdr kan den kun køre max 10km. De vil ikke reparere den og siger at det er forventeligt efter mere end et år brug, altså der er kun gået 10 mdr. Den er kun blevet brugt i godt vejr og passet godt på. Den kostede 7500kr. De laver ikke andet end at lyve. Hold jer væk.

13. kesäkuuta 2025

At være presset med en arbejds PC

At være presset med en arbejds PC, der er gået ned, og så indenfor en time få det løst af Lars fra Labtech Data, er service og kvalitet.

Jeg er så lettet og glad.

Får du nogensinde problemer, så gå til Labtech Data. Kundeservice, erfaring, viden m.v. er helt i top.

20. toukokuuta 2025

Købte IPhone 12 mini hos Labtech Hobro…

Købte IPhone 12 mini hos Labtech Hobro 18. marts.
Jeg besøgte firmaet igen dagen efter, da jeg havde lidt begynderproblemer. Under dette besøg nævnte jeg, at batteriet var for svagt, og at jeg tilsyneladende var nødt til at oplade dagligt. Dette blev "slået hen" af medarbejderen. Var efterfølgende på en lille ferie, hvor jeg to eftermiddage var ude for, at telefonen gik helt "død". Meget ærgerligt, da telefonen bruges til at holde øje med mit helbred. Besøgte igen butikken og fik nu en professionel behandling og et nyt batteri monteret af VICTOR. Han fortjener et STORT 10tal som kundemedarbejder.

29. huhtikuuta 2025

Jeg bestilte en cpu og en køler til men…

Jeg bestilte en cpu og en køler til men var lidt for hurtig da jeg trykkede på hjemmesiden og fik taget en der ikke passede til den cpu så dagen efter jeg havde bestilt ringede de til og sms fordi jeg ikke tog telefonen og spurgte mig om det var bevidst eller en fejl. Det var fantastisk service og i telefonen hjalp en virkelig flink medarbejder mig med at finde den helt rigtige til mit build. Jeg kommer til at købe alle mine dele herfra

29. huhtikuuta 2025

Firmaet svarer ikke, ikke fungerende aktiveringskode

Jeg fik tilsendt en aktiveringskode til et VPN-program som var fra 2017...det stod på etiket på indpakningen. Koden virker ikke da den skal være købt hos TDC eller hos F-Secure selv (får man at vide når man prøver at aktivere VPN-appen). Jeg har intet hørt fra LabTech, som jeg har skrevet til, men da de nu for anden gang beder om en anmeldelse på Trustpilot, så er den hermed kommet.

7. huhtikuuta 2025

Labtech Viborg

Labtech Viborg. Super god service og hurtig udbedring af fejlen. Billig prisleje alle kan være med på.

19. huhtikuuta 2025

Jeg afventer stadig 1 ud af 2 ting i…

Jeg afventer stadig 1 ud af 2 ting i min ordre lagt d. 22/3.. skrev og rykkede for mine ting fredag d. 28/3 hvor jeg fik at vide at der var gået noget kuk i forsendelsen, men at nu var der styr på det og tingene ville komme i to pakker og burde lande i pakkeshoppen samtidig. Den ene pakke kom i lørdags men den anden ser endnu ikke ud til at have ramt gls, trods hele ordren er betalt.. begynder at blive nervøs for om resten nogensinde kommer. Jeg kommer helt sikkert ikke til at handle her igen

25. maaliskuuta 2025

Ikke nogen man kan regne med

Jeg besøgte butikken i Friis i uge 11 for at få et tilbud på min gamle iPhone. Jeg snakker med chefen og en anden medarbejder som tilbyder 2000kr for min gamle iPhone + jeg kan få et nyt cover med til min nye telefon (de tjekker GB, tilstand, batteri osv). Rigtig sælger typer, venlige og højt humør. Da jeg gerne vil hjem og tænke over tilbudet og slette indholdet på min telefon aftaler vi at jeg kan komme tilbage. Jeg kommer tilbage ugen efter og indlevere min telefon. Jeg får besked via sms i slutningen af ugen om at de ikke længere kan tilbyde mig prisen. Jeg ringer dem op og ham jeg snakker med, anerkender at de sagde ja til de 2000kr men at det kan de ikke længere. Jeg er uforstående da vi havde en aftale og beder om at snakke med samme sælger. Han vil få chefen til at kontakte mig (som gav mig tilbuddet). Uge 13 får jeg at vide over sms at jeg alligevel ikke vil blive ringet op. Jeg henter efterfølgende min telefon og bliver mødt af den samme medarbejder som holder fast i at vi aftalte 2000kr men de har ændret deres tilgang til verbale aftaler. De kan nu tilbyde en væsentlig lavere pris. Jeg beder om at få det på skrift denne gang, da jeg gerne vil tænke over det nye tilbud. Det kan jeg heller ikke få.
Uprofessionel kundetilgang og ikke nogen man kan regne med. Jeg er overrasket over at chefen selv yder så dårlig kundeservice. Spild af min tid.

25. maaliskuuta 2025

Spild af tid og penge

Jeg havde desværre en rigtig skuffende oplevelse hos Labtech. Jeg kom ind med en ødelagt skærm og fik at vide, at de ikke kunne reparere den samme dag, da de ikke havde nok personale – noget, der i øvrigt ikke fremgår nogen steder på deres hjemmeside. Jeg lavede derfor en aftale med ekspedienten om at komme tilbage dagen efter, hvor han ville lægge en skærm til side til mig.

Da jeg møder op dagen efter, får jeg at vide, at der ikke er flere skærme tilbage alligevel. Det er virkelig frustrerende, især når man ikke bor i Helsingør og har taget turen forgæves.

En uge senere får jeg endelig lavet min iPhone 11 Pro Max for 599 kr. Til at starte med virkede telefonen fint, men allerede 2-3 uger efter begynder skærmen at opføre sig mærkeligt. Den er ekstremt følsom og reagerer af sig selv – fx når telefonen er slukket og ligger i lommen, begynder den at skrive af sig selv, hvilket har ført til, at min telefon er blevet låst pga. forkerte kodeforsøg. Når jeg scroller ned på hjemmesider, scroller den selv op igen uden jeg rører ved den.

Derudover hopper den ofte ud af apps, mens jeg er i gang med at skrive, og generelt trykker den rundt på ting, jeg slet ikke rører – nogle gange det stik modsatte af, hvad jeg forsøger at trykke på.

Alt i alt en virkelig frustrerende oplevelse. Dårlig kommunikation, spild af tid og en skærmreparation, der slet ikke fungerer som den skal. Jeg kan desværre ikke anbefale Labtech.

5. maaliskuuta 2025