Kop & Kande webshop Arvostelua

15 033
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

5 stjerner til Gerda fra kundeservice Jeg købte en vare i gave, som endte med at skulle byttes til en anden farve, der kun var tilgængelig online eller langt fra min bopæl. I den forbindelse har v... Näytä lisää

Det er op ad bakke, at tilgodebevis ikke kan bruges online. Jeg læste, at man kan få beløbet udbetalt i stedet for og tænkte: “fedt!” Men man skal 1) sende tilgodebeviset fysisk med posten og... Näytä lisää

Jeg elsker at man kan reservere uden at skulle gennemføre køb og at man får besked meget hurtigt “varen er klar til afhentning”. Ps. Butikken på Østerbrogade er en fornøjelse at handle hos.

Hurtig levering og gode tilbud Nemt at bestille på hjemmeside og levering til butik ved små ordre eller gratis til pakkeshop ved større køb Min ordre kom sikkert frem og var godt emballeret, så in... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

15 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

(15 033)

883 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det er nemt og hurtigt at handle i Kop…

Det er nemt og hurtigt at handle i Kop og Kande.
Bestil og afhent er en god og behagelig måde at kunne på sine ønskede produkter på. Fuld tilfredshed og ros fra min side.

Hej Kirsten

Det er virkelig dejligt at høre om din gode oplevelse - mange tak for de fem smukke stjerner :-)

Søger på en Glaskander og vupti frem på…

Søger på Glaskander og vupti frem på forsiden af google til 49 kr. hos kop og kande. Hopper ind på siden og vupti nu 399 kr. Tager selvfølgelig screen shot. Svineri, man lokker med forkerte priser.

Tester produktet ved siden af en glaskande til 49 kr. hopper ind på siden hos Bilka og vupti 49 kr.

13. huhtikuuta 2026

Hej Don
Jeg ved ikke hvad der er sket i din søgning, og jeg kan desværre ikke identificere hvilket tilbud du taler om. Men vores priser opdateres over mod Google med jævne mellemrum, så det er muligt du har ramt et tilbud der er udløbet men endnu ikke opdateret hos Google. Såfremt du ønsker jeg undersøger dit eksempel nærmere bedes du sende dit screen dump til mig på kundeservice@kop-kande.dk - så kigger jeg gerne på det.

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed

Hej Karina

Mange tak for de fem smukke stjerner - vi ser frem til at handle med dig en anden gang :-)

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice - kold medarbejder..

Jeg havde købt en elkedel hvor vandet blev ved at smage af plastik, som jeg tog ud i City Syd Aalborg for at få pengene tilbage for. I mellemtiden havde jeg købt en anden, faktisk også fra dem, som jeg er glad for.
Jeg havde følgesedlen med, hvor der både var navn og nummer på varen, hvornår den var købt, stregkode for at kunne bytte i et år. Ja alle oplysninger som kunne identificere købet. Jeg blev bedt om at finde bon, og den var desværre blevet automatisk slettet fra min mail.

Jeg blev først mødt af en sød kvindelig medarbejder, som så lige skulle høre ham kollegaen ved siden af, hvordan hun skulle gøre det. Han afviste med et køligt og bestemt nej, at de kunne hjælpe mig med at få penge tilbage uden bon.

Altså jeg har da sjældent mødt en butik som er så modvillig til at finde en løsning (eller her var det nok nærmere den ene medarbejder - for kvinden forsøgte faktisk at komme med løsningsforslag til ham, men han var totalt hurtigt afvisende på alt og kold i stemmen - der var ingen medmenneskelighed eller venlighed at spore). Det kan godt være jeg ikke lovmæssigt havde ret til det uden bon, men man må da gerne udvise en venlig attitude overfor sine kunder i det mindste!

Og alt i alt en dyr elkedel i sidste ende (når jeg endte med at betale for to - fordi de ikke havde andet jeg manglede og endte med at købe noget ligegyldigt for det tilgodebevis jeg fik, som jeg egentlig ikke har det store at bruge til).

Ubehagelig oplevelse der gør, at jeg hvert fald ikke sætter mine ben der igen, og har ikke lyst til at købe på webshoppen heller, når jeg bliver mødt på den måde ved problemer med varen!

11. huhtikuuta 2026

Hej Maja,
Tak for din anmeldelse.
Vi beklager, hvis du har haft en mindre god oplevelse i vores butik. Uden faktura eller kvittering har vi desværre ikke mulighed for at behandle reklamationer.
Vi bestræber os altid på at give en god og imødekommende service, og vi er kede af, hvis det ikke var din oplevelse denne gang.
Venlig hilsen Charlotte

Super at kunne bestille på nettet og…

Super at kunne bestille på nettet og hente i butik.
Meget venlig betjening.

Hej Klaus

Vi er superglade for du har haft en skøn oplevelse hos os - mange tak for at dele dine tanker :-)

Hurtig levering

Hurtig levering, og god service.
Pakken nåede frem hurtigt.
Fik bestilt i sidste øjeblik

24. maaliskuuta 2026

Hej Karina

Ja, sommetider går det rigtig hurtigt - og det er skønt at høre, at du nåede det hele!

Indkøb

God og kompetent betjening

16. maaliskuuta 2026

Hej Lisbeth

Mange tak - vi er glade for, at du deler din oplevelse!

Kop & Kande

Super service

Super service

27. maaliskuuta 2026

Hej
Mange tak for din fine anmeldelse - den varmer :-)

god betjening

god betjening, og meget hjælpsom personale.

24. maaliskuuta 2026

Hej Viola
Mange tak for din flotte anmeldelse - det glæder os at du har haft en dejlig oplevelse hos os :-)

God hjemmeside

God hjemmeside. Fine priser. Hurtig levering

23. huhtikuuta 2025

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores hjemmeside, priser og levering 🙂
Venlig hilsen Charlotte

Altid god service og hurtig levering…

Altid god service og hurtig levering tak for det

15. tammikuuta 2026

Hej,
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og den hurtige levering – det betyder meget for os. Tusind tak for anmeldelsen 🙂

Fik min pakke hurtigt
Gerne handle der igen...

30. maaliskuuta 2026

Hej Vivi

Mange tak - du er meget velkommen!

Meget hurtigt levering

Meget hurtigt levering, selvom den skulle komme fra lageret i horsens . Og venlig personale i Søborg afd.

31. maaliskuuta 2026

Hej Erik

Tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre. Og vi er helt enige om, at de er skønne i Søborg!

Super godt tilfreds

Super godt tilfreds, har ikke noget at klage over. Mangler plus her fra +++++

27. maaliskuuta 2026

Hej Brian

Tak - vi er også super godt tilfredse med din anmeldelse. Tak for den!