Kjellerup VVS Service A/S Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Kjellerup VVS Service; Mennesker der kan deres håndværk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har netop haft den store glæde at opleve virkelig veludført håndværk på min smukke gamle stationsbygning fra 1899. Skiff... Näytä lisää

Ringede til akut telefonen en lørdag nat på grund af en vandskade. Blev mødt af den mest ubehøvlet og flabet medarbejder, der samtid også lige skulle fortæller mig at jeg gjorde mit arbejde forkert... Näytä lisää

Kæmpe anbefaling af Kjellerup VVS service A/S Fra første samtale til betaling af faktura blev jeg mødt med super god service Jeg skulle bruge et nyt gasfyr og ringede til Kjellerup VVS og kom t... Näytä lisää

Vi har brugt Kjellerup VVS til en større renovering af vores hus indbefattende både gulvvarme og nye badeværelser. Vi har følt os helt trygge fra start til slut hvor firmaet leverer helt og lidt mer... Näytä lisää

1. Putkimies

Kjellerup VVS har eksisteret siden 1998, hvor VVS virksomheden blev grundlagt af Claus Egholm Bendz. Virksomheden beskæftiger p.t. omkring 130 dygtige medarbejdere, bestående af udlærte VVS-montører, Tømre, Autoriserede Gastekniker og Administrative medarbejdere, som alle er med til at sikre professionalisme og kvalitet fra a til z. Virksomheden drives fra lokaler beliggende på F.L.Smidthsvej 9 – I Silkeborg, og har autorisation inden for VVS og Naturgas. Kjellerup VVS er ligeledes medlem af Tekniq med garantiordning for VVS-installatører. “Vi mener at kunne tilbyde den service og kvalitet, som der kræves af jer såvel i det daglige som ved større opgaver. Vi har stor fleksibilitet og kan oftest sætte mandskab ind i akutte situationer, så derfor mener vi at ville være en interessant samarbejdspartner for jer. Håber hermed at dette har vakt jeres interesse og ser frem til at høre fra jer” Virksomheden har 50 kørende servicevogne, værksted og vagt uden for normal arbejdstid.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Stor tak for hurtig og professionel…

Stor tak for hurtig og professionel hjælp til udskiftning af utæt varmtvands beholder.
Det kunne ikke gøres bedre:)

23. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe og for de stjerner vi har fået.

Kjellerup VVS har lavet tagrender hos…

Kjellerup VVS har lavet tagrender hos os og sat nye armaturer op i badeværelser.
Mega-behagelige medarbejder, god service i alle led :-).
Klar anbefaling herfra!!

10. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

Vi er glade for de rosende ord om vores medarbejder og vores service. Tak for din anbefaling af os

Havde bestilt service tjek fyret men 1…

Havde bestilt service tjek fyret men 1 uge før stod den af og meldte en fejl kode
Jeg ringede og fik snakket med en fra kontoret
Og i samarbejde fik montøren og kontoret lavet om i planen så vi fik varmen igen samme dag
Super service og information
Klart anbefales

21. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

Tak fordi du gav dig tid til at anmelde os. Vi er glade for vi hurtigt kunne hjælpe.

Havde problemer med manglende varmt…

Havde problemer med manglende varmt vand, og har tidligere haft 2 andre vvs firmaer til at kigge på det uden at problemet blev løst.
Prøvede så Kjellerup vvs hvor vi fik besøg af Mick dagen efter jeg havde kontaktet dem. En hurtig gennemgang af anlægget, og en time senere var han tilbage med en reservedel og fik løst problemet.
Kan klart anbefales👍👍👍

25. kesäkuuta 2022

Vores faktura var fyldt med fejl og…

Vores faktura var fyldt med fejl og indeholdte både for mange timer og materialer som ikke var blevet anvendt.

De anerkendte fejlen (men jeg mener stadig, at timerne er i overkanten). Den nye faktura indeholdte dog igen en fejl som jeg endnu en gang måtte gøre dem opmærksomme på.

Det er flinke folk, men det er simpelthen for dårligt at de ikke har bedre styr på deres forretning og har faktueret mere end 6000.- for meget på blot 2 arbejdsdage.

4. maaliskuuta 2022

Fakturerer mere end de burde

Fik løst opgaven, men tiden der blev faktureret for var knapt godt 3 gange for høj. VVS'er var her lige knapt 20 min og der blev faktureret for en time. Da jeg ringede og påpegede det, sagde en ved navn Birte, at de altid rundede op til nærmeste hele time.. Det må da være en god forretning, når det ikke fremgår tydeligt af deres website

27. tammikuuta 2022

Check for Gud skyld regningen når man…

Check for Gud skyld regningen når man får den !! Blev faktureret for 2 timers arbejde , og det selvom han stort set intet lavede på fyret. Han tog frontpladen af og konstaterede det var defekt .. det tog ikke engang 1 time , men alligevel skal jeg betale for 2 😳😳. Et godt råd herfra , så hold jer væk , og man kan jo også kigge på tidligere anmeldelser

14. lokakuuta 2021

Dårlig service, mangel på faglig kompetence og arrogant holdning.

Mit bordgaskomfur havde en defekt ved det ene blus (det ville ikke holde flammen når jeg slap knappen) så jeg kontaktede Kjellerup VVS og gjorde meget tydeligt opmærksom på, at det skulle være en medarbejder med de rette faglige kompetencer, som jeg efterspurgte. De sendte en medarbejder hvis første bemærkning var da han så komfuret. "Sådan et havde han ikke set før". (Et ASKO som er et velkendt mærke). Efter nogen rykken, trykken og prikken også ved de blus som ikke fejlede noget, blev komfuret afmonteret og vendt, og et angreb blev sat ind fra undersiden. Næsten samtlige skruer blev fjernet, hvilket virkede noget ustruktureret, men uden at nå ind til sagens kerne. Pludselig sivede der gas ud - så den skrue blev straks strammet til igen med bemærkningen:"Så må vi da håbe det er tæt igen". For at gøre en lang historie kort, så blev det hele samlet og monteret på plads i bordpladen. Nu var der kun ET blus der virkede og tre der havde defekter. Teknikeren kunne derfor konstatere. "Ja, det er jo ikke så godt". Jeg har efterfølgende kontaktet Kjellerup VVS for at høre hvad de ville gøre. Ingenting var svaret, det er jo et gammelt komfur (12 år) og man må forvente, at det går mere i stykker når det skal repareres og med tre defekte blus kan det slet ikke betale sig at reparere. Jeg købte nyt komfur og bad Kjellerup VVS om, som en slags kompensation, at de betalte for montering og tilslutning af det nye komfur. Det kunne slet ikke komme på tale, men de ville til gengæld undlade at sende en regning for det teknikerbesøg jeg havde haft, som jo egentlig var årsag til jeg måtte købe nyt. Dårlig service, manglende kompetence og en arrogant holdning må være konklusionen.

12. lokakuuta 2021

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service.
Kjellerupvvs har ordnet alt vores vvs i en større renovering.
Samt udskiftning af naturgas til varmepumpe.

Alt har fungeret til UG
Særligt har Dan, og Michael gjort en enestående indsats.

Jeg kan varmt anbefale dem.

Stidalsvej / Resenbro Silkeborg

3. kesäkuuta 2021

Kom bl.a

Kom bl.a. lige til at kigge på mine opsatte trådløse Danfoss følere til gulvvarmen som er limet på (genialt) og blev igen mindet om at dette firma bare udfører et dårligt arbejde og lyver dig gerne lige op i ansigtet. Stort set alt hvad de har udført på vores hus er klamhuggeri. Kan absolut ikke anbefale dette firma.

25. maaliskuuta 2021

Godt arbejde og service i absolut topklasse

Vi fik i dag en fantastik service fra Kjellerup VVS/Salten VVS. På trods af at vi kontaktede firmaet lige før fyraften, formåede de alligevel at få fat i en medarbejder, der straks kom forbi og fik klaret vores problem til vores fulde tilfredshed. Tak til Kjellerup VVS /Salten VVS samt til medarbejderen der på trods af at det var fyraften kom forbi og fixede vores problem.
Jeg kan klart anbefale Kjellerup VVS /Salten VVS til andre der har brug for dygtige og servicemindede VVS.👍

26. helmikuuta 2021

Overraskende amatør-agtigt!

Overraskende amatør-agtigt!

Efter at have brugt Kjellerup VVS og efterfølgende havde spørgsmål til antal timer og hvad de egentlig havde foretaget sig, blev jeg mødt af en arrogant og næsvis bogholder, som mente jeg beskyldte dem for snyd.
Det endte med at jeg blev nød til at ligge på, da jeg ikke kunne få den nødvendige information.

Jeg vil aldrig nogensinde anbefale Kjellerup VVS til nogen.

22. heinäkuuta 2019

Pas på med at lave aftaler med dem

Pas på med at lave aftaler med dem! De kan finde på at springe fra lige pludselig.. vi fik en mail fra dem i dag om at de sprang fra, jeg ringede så og hørte hvorfor? Og masser af undskyldninger var der nok af, det passede pludselig ikke i deres kalender, der var for meget frem og tilbage, og så fordi vi selv havde valgt at levere matrialerne (som de selv havde sagt god for). Kan overhovedet ikke anbefale dem!! Vi står og er i gang med et nybyggeri og mangler nu en vvs!! Føj at man kan være sådan.

17. elokuuta 2017

Kære Martin.
Mig bekendt har i ikke indgået en aftale med Kjellerup vvs omkring noget arbejde i jeres nybyggeri. I har blot spurgt på priser og da vi nu ikke skal levere en del af materialerne er det ikke interessant for os at lave arbejdet hvis i skulle ønske det. Vi lever jo trods alt af at sælge materialer og arbejdskraft.
Er lidt uforstående overfor hvordan du tillader dig at omtale firmaet som aftale brydere når der endnu ikke er indgået en aftale ??