Kjellerup VVS Service A/S Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Kjellerup VVS Service; Mennesker der kan deres håndværk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har netop haft den store glæde at opleve virkelig veludført håndværk på min smukke gamle stationsbygning fra 1899. Skiff... Näytä lisää

Ringede til akut telefonen en lørdag nat på grund af en vandskade. Blev mødt af den mest ubehøvlet og flabet medarbejder, der samtid også lige skulle fortæller mig at jeg gjorde mit arbejde forkert... Näytä lisää

Kæmpe anbefaling af Kjellerup VVS service A/S Fra første samtale til betaling af faktura blev jeg mødt med super god service Jeg skulle bruge et nyt gasfyr og ringede til Kjellerup VVS og kom t... Näytä lisää

Vi har brugt Kjellerup VVS til en større renovering af vores hus indbefattende både gulvvarme og nye badeværelser. Vi har følt os helt trygge fra start til slut hvor firmaet leverer helt og lidt mer... Näytä lisää

1. Putkimies

Kjellerup VVS har eksisteret siden 1998, hvor VVS virksomheden blev grundlagt af Claus Egholm Bendz. Virksomheden beskæftiger p.t. omkring 130 dygtige medarbejdere, bestående af udlærte VVS-montører, Tømre, Autoriserede Gastekniker og Administrative medarbejdere, som alle er med til at sikre professionalisme og kvalitet fra a til z. Virksomheden drives fra lokaler beliggende på F.L.Smidthsvej 9 – I Silkeborg, og har autorisation inden for VVS og Naturgas. Kjellerup VVS er ligeledes medlem af Tekniq med garantiordning for VVS-installatører. “Vi mener at kunne tilbyde den service og kvalitet, som der kræves af jer såvel i det daglige som ved større opgaver. Vi har stor fleksibilitet og kan oftest sætte mandskab ind i akutte situationer, så derfor mener vi at ville være en interessant samarbejdspartner for jer. Håber hermed at dette har vakt jeres interesse og ser frem til at høre fra jer” Virksomheden har 50 kørende servicevogne, værksted og vagt uden for normal arbejdstid.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fin service og godt arbejde

God kundeservice og vvs'er udførte arbejdet fint og inden for aftalte rammer

7. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

Vi siger 1000 tak for anmeldelsen og de fine stjerner til os.

Super service

Rigtig god og kompetent service både da vi ringede ind og fortalte om vores problem og da de kom og udbedrede skaden. Rimelige priser

2. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

Hvor er vi glade for I er tilfreds. Tak for tilbagemeldingen og de fine stjerner

Alt i alt godt tilfreds

Kort ventetid på besigtigelse og tilbud på varmepumpe. Desværre lang ventetid på levering af pumpen, men da den endelig kom blev den hurtigt installeret. Nem kommunikation via e-mail under hele forløbet og tålmodig besvarelse af mine mange spørgsmål. Selve installationen forløb glat med godt samarbejde mellem VVS og elektrikere. Installationen er pænt udført og med tanke på fremtidig service. Den eneste tidsel i forløbet var, at udendørsmontøren tilsyneladende forsøgte blot at anbringe varmepumpen på fliserne, uden at sørge for at pumpen var hævet de 7 cm over niveau, som ifølge installationsmanualen er minimum. Men da jeg påpegede det blev det dog straks rettet. Samlet set har det været et godt forløb hvor vi nu har en velfungerende varmepumpe. Kan godt anbefale Kjellerup VVS til installation af varmepumpe.

20. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med din varmepumpe. Vi vil til hver en tid gerne besvare evt. spørgsmål, der skulle være. Ventetiden på varmepumper kan vi jo desværre ikke gøre så meget ved. Tak for beskrivelsen af forløbet og for stjernerne.

Hej Niels.
Vi beklager der var en fejl kommunikation med elektrikeren, som desværre blev opdaget for sent. Endnu mere uheldigt at det var op til en weekend.
Håber dog du er tilfreds med den del vi stod for.

Jeg har Benny

Jeg har Benny, og ham kan jeg altid regne med, han er dygtig og meget hjælpsom.

19. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

Vi er meget glade for stjernerne til Benny, men i høj grad også at du vil give dig tid til at anmelde ham. Vi sender stjernerne videre til ham og ønsker god weekend.

Super service

Super service, meget imødekommende og fagligt vildt dygtige.

7. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

Vi siger 1000 tak for din fine anmeldelse af os, det betyder meget for os.

Jeg har været rigtig godt tilfreds

Jeg har været rigtig godt tilfreds, fik skiftet en ekstra rør. Da vvs-manden kunne se den ville springe i nær fremtid

19. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

Vi er så glade for at du er tilfreds. Tak for din fine anmeldelse

Morten leverede igen en super god…

Morten leverede igen en super god kundeoplevelse. Meget engageret, forstående og kreativ i sin løsningstilgang. En kæmpe fornøjelse - som altid.

2. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

Det er vi så glade for at høre. Tak for den fine anmeldelse, vi skal nok give Morten besked

Kommer altid til tiden

Kommer altid til tiden. Gør en god indsats. Vælder ikke dyre løsninger. Men de gode løsninger.
Også ser det pænt ud efter omstændighederne.
Kun plusser her fra.

8. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

1000 tak. Vi er rigtig glade for din fine anmeldelse af os. Men mest at du er tilfreds.

opsætning af radiator

Rigtig fin service, fik tilbud om fredagen og der var en ude og lave opgaven om tirsdagen. super fin og flot resultat.

18. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe

lang ventetid på at få ordnet et ret…

lang ventetid på at få ordnet et ret akut problem

23. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S

For tiden er der mange der har brug for vores hjælp og vi lader ingen vente uden grund. Vi beklager selvfølgelig vi ikke kunne hjælpe dig hurtigere.

Arbejdet udført

De fik hurtigt udført arbejdet. Lidt misforståelse omkring faktura, blev løst. Så vi er alt i at OK tilfredse.

2. joulukuuta 2022

Hej Rasmus
Vi beklager din oplevelse.
Vil du sende mig din faktura, så skal jeg nok undersøge det nærmere. Vores biler er heldigvis udstyret med GPS
Mvh Rikke Larsen
rikke@kjellerupvvs.dk