Kjellerup VVS Service; Mennesker der kan deres håndværk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har netop haft den store glæde at opleve virkelig veludført håndværk på min smukke gamle stationsbygning fra 1899. Skiff... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ringede til akut telefonen en lørdag nat på grund af en vandskade. Blev mødt af den mest ubehøvlet og flabet medarbejder, der samtid også lige skulle fortæller mig at jeg gjorde mit arbejde forkert... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kæmpe anbefaling af Kjellerup VVS service A/S Fra første samtale til betaling af faktura blev jeg mødt med super god service Jeg skulle bruge et nyt gasfyr og ringede til Kjellerup VVS og kom t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har brugt Kjellerup VVS til en større renovering af vores hus indbefattende både gulvvarme og nye badeværelser. Vi har følt os helt trygge fra start til slut hvor firmaet leverer helt og lidt mer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kjellerup VVS har eksisteret siden 1998, hvor VVS virksomheden blev grundlagt af Claus Egholm Bendz. Virksomheden beskæftiger p.t. omkring 130 dygtige medarbejdere, bestående af udlærte VVS-montører, Tømre, Autoriserede Gastekniker og Administrative medarbejdere, som alle er med til at sikre professionalisme og kvalitet fra a til z. Virksomheden drives fra lokaler beliggende på F.L.Smidthsvej 9 – I Silkeborg, og har autorisation inden for VVS og Naturgas. Kjellerup VVS er ligeledes medlem af Tekniq med garantiordning for VVS-installatører. “Vi mener at kunne tilbyde den service og kvalitet, som der kræves af jer såvel i det daglige som ved større opgaver. Vi har stor fleksibilitet og kan oftest sætte mandskab ind i akutte situationer, så derfor mener vi at ville være en interessant samarbejdspartner for jer. Håber hermed at dette har vakt jeres interesse og ser frem til at høre fra jer” Virksomheden har 50 kørende servicevogne, værksted og vagt uden for normal arbejdstid.
F.L.Smidthsvej 9, 8600, Silkeborg, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Udskiftning af indbygnings-cisterne. Suverænt godt arbejde! Og utrolig god kundeservice!
De varmeste anbefalinger herfra.

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Installation af brusere og vandhaner til U/G.
Fantastisk professionel installatør, med god fornemmelse for humor og kvalitet.
Stor anbefaling herfra.
Og tak for et godt tilbud

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Efter at have boet i vores nye hus i nogle år opdagede vi til vores store overraskelse en vandskade i køkkenet. Da vi fandt årsagen, viste det sig, at der manglede EN PAKNING i det overløbs-rør, som sidder bagerst i skabet bag en plade under vasken!
Røret blev ved 1-års gennemgang (da vi havde boet i huset i tre måneder) ikke undersøgt, da man vel havde en forventning om, at det var lavet efter foreskrifterne.
Vandet havde gennem tiden dryppet ned på gulvet bag skabet og køkkenelementet havde absorberet noget af vandet, så det begyndte at “bule ud” og skaden til sidst blev synlig.
Vi kontaktede Kjellerup VVS, som havde stået for installationen med en forventning om, at de naturligvis ville tage ansvar for den fejl, de havde lavet -betale vores selvrisiko og sætte den pakning i, der hele tiden havde manglet.
Desværre var der INGEN hjælp at hente. Direktøren Claus Egholm var rigtig god til at finde mange argumenter for, at hans firma på ingen måde var ansvarlig eller kunne hjælpe os. Nogle argumenter var decideret usande og han forsøgte sig f.eks. med at få det til at lyde som om, at vandskaden var noget, vi selv kunne havde været skyld i!
Kjellerup VVS har ikke et godt ry i vores område og der er DESVÆRRE andre end os, der har haft dårlige oplevelser, hvilket bekræftes af medarbejdere fra Svane køkken, der er både er indigneret og står helt uforstående overfor Kjellerup VVSs måde at drive forretning på.
Så en STOR opfordring til at vælge et andet VVS firma. Det er både dyrt og tidskrævende, når det går galt. Vælg i stedet et firma med høj faglighed og høj faglig stolthed. Det kan godt betale sig.
Det er så trist når mennesker ikke kan undskylde og ikke vil tage ansvar for de åbenlyse fejl, de eller deres medarbejdere laver. Det kræver så lidt at være et ordentligt og hæderligt menneske/firma.
Vi må desværre konstatere, at den måde Kjellerup VVS profilerer sig på, desværre langt fra stemmer overens med virkeligheden, så PAS PÅ!

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Man skal lede længe efter et service på et sådant niveau……
Vores jordvarmeanlæg skrev fejl, der skulle kaldes for service.
Jeg kontaktede derfor Kjellerup VVS Service A/S, og de tog straks action.
Den meget kompetente servicemontør Frederik, ordnede anlægget og udførte faktisk også mere end det vi havde bestilt, og JA så kunne man forestille sig at der lå en stor regning, men den var yderst fair.
På baggrund af vores oplevelse, kan vi varmt anbefale Kjellerup VVS Service A/S.
Michael Boris, Silkeborg

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Vi har brugt Kjellerup VVS flere gange, senest til en mindre opgave omhandlede afmontering af radiotorer på flere værelser samt påmontering igen et par uger efter. Kjellerup VVS var også denne gang, søde til at få det passet ind, så det passede ind med de andre håndværkere på vores projekt. Derudover blev opgaven løst af hjælpsomme og dygtige folk, så kun en stor anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Kompetent og super professionelt arbejde. Renovering af badeværelse og køkken. Firmate forstå deres Vvs arbejde. Utrolige hjælpsomme, rigtig god dialog i hele processen. Alt er udført 100% intet er overladt til tilfældighederne. Kan kun anbefale firmaet.
Tusind tak for et fantastisk samarbejde og et kanon resultat.

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
I forbindelse med totalrenoveringen af vores badeværelse har Kjellerup VVS udført alle VVS opgaver. Morten og Stefan har været en fornøjelse at have med i hele processen. Aftaler er blevet holdt og alt er udført til vores fulde tilfredsstillelse. Vi kan klart anbefale Kjellerup VVS og vil helt klart bruge dem til evt. fremtidige opgaver.

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Super professionelt arbejde inden for den aftalte tid og beløb. Dygtig håndværker, der forstår at VVS arbejde ikke bare er at trække rør fra A til B, men også det skal se ordentligt ud.

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Har ikke noget at sætte på hele processen, det gik glidende lige fra berigelse af opgaven til udførelsen.

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Hurtig og professionel service. Fik udbedret et par skader på mit tag ved overtagelse af ny bolig - dette blev gjort meget grundigt og fint. Super dygtig og omhyggelig håndværker og en rimelig pris. Kan varmt anbefale Kjellerup VVS Service.

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Altid hurtig respons - overholder aftaler og udfører et særdeles flot arbejde.
Hertil fin rådgivning og med konkurrence dygtige priser.
Kan kun anbefale firmaet.

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Virkelig veludført arbejde til en god pris.

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Jeg fik besøg af en meget venlig og kompetent VVS’er iht. Udbedring af gulvvarme styring. Fik udbedret det hele på samme dag og alt virker perfekt - og til aftalt pris! (Nyt varmestyrings-system)

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Arbejdet var af en fin kvalitet, men regningerne afspejler ikke fakta.
Det ene job var jeg blevet oplyst en ca pris telefonisk på 8-9000 kr. Regningen blev over dobbelt så høj, 19.000 kr, hvilket jeg naturligvis argumenterede imod efterfølgende. Jeg mødte ingen imødekommenhed fra personen, der gav mig den anslåede pris, og fik at vide, at 1) at de altid oplyser priser uden moms (uacceptabelt til privatpersoner), og 2) at reservedele ikke er gratis. Er helt med på det sidste, men hvordan skal jeg som privatperson vide, at den oplyste pris også er uden dele?!?
Den anden sag var en relativ simpel sag, men er blevet faktureret med fire arbejdstimer, hvilket er himmelråbende i mine øjne. Jeg har efterfølgende kontaktet to andre vvs firmaer, der begge uafhængigt af hinanden siger, at de vil kunne klar opgaven på 1-1 1/2 time.
Jeg føler mig snydt af helvedes til, og absolut prisgivet, for hvordan beviser jeg den anslåede telefoniske pris på 8-9000 kr, og at de fire timer på den anden opgave umuligt har kunnet være bare nogenlunde effektiv arbejdstid, når bilen har befundet sig på matriklen.
Bruger dem aldrig nogensinde igen!!

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Vi skulle have skiftet 3 gamle radiatorer i vores hus. Derudover skulle vi have installeret en trykdifferens, som vi ikke havde i huset.
Vi er meget tilfredse med forløbet. Vi fik et rimeligt overslag fra Kjellerup VVS. To dygtige og behagelige håndværkere brugte en hel arbejdsdag på opgaven, da der var flere udfordringer i et gammelt hus med rør osv.
Vi vil klart anbefale Kjellerup VVS.

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Har altid været tilfreds med Kjellerup VVS, som vi har brugt i flere år.

Altid god og hurtig betjening så 5 stjerner Birger Christensen

Vastaus yritykseltä Kjellerup VVS Service A/S
Vi har fået lavet vores fyr, ham vi havde ude har godt styr på det virkelig kompetent. Vi var meget trygge ved det han lavet lige fra starten af.
Det skal siges at vi har haft 2 andre vvs ude som ikke havde styr på noget. Så vi regnet med det værste, men vi fik vidst det bedste 😀 10/10 service

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.