Verkoper Ron heeft ons uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Hij was duidelijk in zijn uitleg, nam ruim de tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. We voelden ons serieus gen... Näytä lisää
Super geholpen door Gerhard! Gerhard neemt alle tijd voor je, denkt enorm goed mee, en adviseert ook verder dan het standaard advies en legt ook redenen van prijsverschillen uit. Hij denkt ook mee in... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een keuken samen gesteld en besteld bij Kitchen4All Leeuwarden. Robbin geeft fijn advies en komt met goede adviezen. Ontspannen en fijne gesprekken gehad. Goed te bereiken en reactie op vragen gaan s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wim Peters en Bas Bevers hebben heel goed meegedacht over welk keukenontwerp het beste zou passen in onze ruimte. Met het 3D ontwerp konden wij goed zien hoe bepaalde keuzes qua werkblad/kleur eruit... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Kitchen4All
Yrityksen kirjoittama
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Raadhuisstraat 69B, 7001EX, Doetinchem, Hollanti
- 085-0645753
- klantenservice@kitchen4all.nl
- www.kitchen4all.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Goed geholpen door Bram en Erik ✅

Keuken voor Thuis
kitchen4 all Utrecht heeft ons weer geholpen met de lekkage van de vaatwasser.
Inmiddels zijn ze overgestapt naar een nieuwe naam
Keuken Voor Thuis
Ga zo door

Vastaus yritykseltä Kitchen4All
Super blij met onze keuken
Super blij met onze keuken!
Alles liep volgens de planning, wat super fijn was en denken ook goed met je mee.
Zeker een aanrader als je een nieuwe keuken nodig hebt!

Uitstekend advies en service
De heren bij Kitchen4all hebben ons top geholpen met ontwerp en levering van onze nieuwe keuken en nieuwe PVC vloer.
Communicatie verliep super en ook de prijs was ten opzichte van de concurrent een stuk lager!
Ook tijdens de installatie van de keuken waren en nog wat vragen en deze werden direct afgehandeld en opgelost , al met al echt 10/10 service!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All
Fantastisch ervaring bij Kitchen4All.
Fijne aankoop en een echte aanrader bij Kitchen4All.
Na een ronde bij diverse leveranciers in de regio bij Kitchen4All als eerste gestart, maar ook na vele bezoeken gelukkig weer bij hen geëindigd. Echt een warme ontvangst, vriendelijk en neemt ook echt uitgebreid de tijd voor ons als klant. Goed meegedacht, deskundig over ontwerp en mogelijkheden. Niets moet, maar alles kan en mag met een goed advies. Zeker een aanbeveling met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Levering en voorbereiding voor montage ging vanzelf en echt super. De monteur was vriendelijk, kritisch maar vooral vakkundig en had ook met wat lastige aanpassingen totaal geen moeite en ook alles in overleg. Ook bij wat kleine issues met de elektronische apparatuur, dit naderhand door de service goed, degelijk en snel naar tevredenheid opgelost. We zijn blij met onze mooie nieuwe afgewerkte keuken. Ook was er nazorg betreft tevredenheid. Kwaliteit in alles als eindresultaat. Onze dank aan Alexander Kolthoorn met zijn hele team van Kitchen4All te Harderwijk.

Vastaus yritykseltä Kitchen4All
Zeer goede ervaring met locatie Hattemerbroek
Zeer goede ervaring met Emmelien en Kitchen4all.nl Hattemerbroek; met als resultaat een prachtige keuken in mijn nieuwe woning. Emmelien heeft gevoel voor stijl en denkt op basis van haar ervaring heel goed mee met passende oplossingen binnen je budget. Contact verloopt snel en makkelijk. Na de plaatsing was er zonder gedoe snelle service met het vervangen van een handgreep. Prijs - kwaliteit verhouding is erg goed. Alleen maar lof voor Emmelien en Gerhard en een dikke aanrader om je nieuwe keuken in Hattemerbroek te kopen.

Vastaus yritykseltä Kitchen4All
Zeer goed advies en werd echt met ons…
Zeer goed advies en werd echt met ons meegedacht door Bas.
Niet alles in 1 keer goed, maar wel meteen hersteld.
Goede en snelle service.

Vastaus yritykseltä Kitchen4All
Kitchen 4 All heeft een supermooie…
Kitchen 4 All heeft een supermooie keuken gemonteerd. Ik ben zeer tevreden en ben goed geholpen!

Keuken met een warm bad
Wij waren in de steek gelaten door onze keukenleverancier en kwamen via de importeur bij Kitchen4all terecht. Na veel ellende kwamen we in een warm bad terecht. Melissa begeleidde ons perfect met het regelen van de laatste dingen om de keuken af te maken en Niek zorgde voor de installatie. Fijne mensen, rustig en persoonlijk. Hadden we geweten, wat voor ellende ons stond te wachten, waren we gelijk naar Kitchen4all gegaan maar helaas hadden we geen kristallen bol...

Vastaus yritykseltä Kitchen4All
Schitterende keuken, netjes gemonteerd.
Geleverd wat we wilden hebben en waren uiteindelijk bij het plaatsen flexibel. Een paar dingetjes waren niet goed en dat werd door de monteurs zelf opgemerkt en doorgegeven.

Vastaus yritykseltä Kitchen4All
Nadat ik opgelicht was door Nicky Melis…
Nadat ik opgelicht was door Nicky Melis met zijn bedrijf keukenspecialist Nijmegen moest ik op zoek naar een nieuwe leverancier. Ik had de keuken van mijn dromen al op papier staan. Omdat mijn keuken kort van te voren niet geleverd werd, was snelheid nodig en ook de garantie dat ik voor de kerst nog een keuken gemonteerd kon hebben. Eenmaal aan tafel bij Kayleigh werd de gehele offerte nagekeken en kwamen er ook nog wat fouten boven water. In goed overleg en met een fijn gesprek kwamen we snel tot een overeenkomst. De levering en montage werd ruim van te voren gepland en volgens afspraak uitgevoerd. Kortom niks dan lof voor deze mensen en organisatie. Geen aanbetaling en hoge service. Was ik hier maar meteen terecht gekomen!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All
Tijdens de advies-gesprekken heeft…
Tijdens de advies-gesprekken heeft Francois ons enorm vakkundig geholpen. Hij had een luisterend oor voor onze wensen en kon deze perfect omzetten. Wij vertrouwen erop, dat de plaatsing van onze (droom)keuken door hem op dezelfde wijze wordt voorgezet. Wij kijken ernaar uit en zijn heel erg tevreden.

Vastaus yritykseltä Kitchen4All
Goed geholpen bij het samenstellen
Goed geholpen bij het samenstellen. Goede afspraken met de montage. Kleine probleempjes snel opgelost

Goede bezorging van Daniel en Marcel
Goede bezorging van Daniel en Marcel, vriendelijk en strak op tijd! Top!

Fantastisch geholpen
Fantastisch geholpen! Super uitgelegd, alle tijd voor ons genomen. Zijn super tevreden!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All
Met gevoel eerlijk en vertrouwd super tevreden
Wij zijn bij kitchen 4all geweest en zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ongedwongen en met veel vertrouwen hebben wij een hele mooie keuken gekocht. De levering zoals gepland, compleet en tot de kleinste details super verpakt. Ook weten wij inmiddels uit eigen ervaring dat de betrokkenheid , vriendelijkheid, garantie en service niet ophoud als de keuken geleverd / geplaatst is. Wij zijn niet alleen blij met de keuken, maar hebben er ook een heel goed gevoel aan over gehouden . BEDANKT mannen van kitchen 4 all

Goede ervaring
Kitchen4All Rotterdam
We zijn vriendelijk ontvangen en zijn goed geadviseerd gedurende het hele proces. Christiaan luisterde goed naar mijn wensen en het eerste ontwerp was zo gemaakt. Een minder voorkomende kleur was geen probleem en het is een mooi geheel geworden.
De verdere communicatie na het eerste gesprek is erg prettig. Alle afspraken worden nagekomen.
Ondanks wat vertraging aan mijn kant alles prima verlopen.

Uitstekende zaak
Wij zijn bij Kitchen4All Rotterdam geweest voor onze eerste gesprekken over een nieuwe keuken en zijn geholpen door Bunyamin. Vanaf het begin nam hij uitgebreid de tijd, luisterde goed naar onze wensen en dacht actief en praktisch met ons mee. Geen druk, geen verkooppraatjes — gewoon prettig en duidelijk.
Hoewel de keuken nog niet geplaatst is en dit onze eerste gesprekken waren, hebben we dankzij het vertrouwen en het goede advies besloten akkoord te gaan. We zijn samen tot een keukenontwerp gekomen dat precies aansluit bij wat wij zochten, en de prijs viel bovendien lager uit dan verwacht.
Tot nu toe zijn we dus zeer positief en wij kunnen Kitchen4All Rotterdam zeker aanbevelen.

Kitchen4All Sittard-Geleen prettige ervaring
Vorige week een hele mooie design showroom keuken gekocht bij Kitchen4All Sittard-Geleen. Zeer goed geholpen geweest door Francois met zijn professionele en vakkundige adviezen. Ook prettige en duidelijke communicatie gehad ivm de aankoop van het hele pakket. Zeer fijne ervaring en voor mij een terechte beloning van 5 sterren.

Vastaus yritykseltä Kitchen4All
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.