Kitchen4All Arvostelua 902

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Verkoper Ron heeft ons uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Hij was duidelijk in zijn uitleg, nam ruim de tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. We voelden ons serieus gen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super geholpen door Gerhard! Gerhard neemt alle tijd voor je, denkt enorm goed mee, en adviseert ook verder dan het standaard advies en legt ook redenen van prijsverschillen uit. Hij denkt ook mee in... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een keuken samen gesteld en besteld bij Kitchen4All Leeuwarden. Robbin geeft fijn advies en komt met goede adviezen. Ontspannen en fijne gesprekken gehad. Goed te bereiken en reactie op vragen gaan s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wim Peters en Bas Bevers hebben heel goed meegedacht over welk keukenontwerp het beste zou passen in onze ruimte. Met het 3D ontwerp konden wij goed zien hoe bepaalde keuzes qua werkblad/kleur eruit... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet
  2. Keittiötarvikkeet

Tietoja yrityksestä Kitchen4All

Yrityksen kirjoittama

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. Wij zijn de keukenwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze keukens van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe keuken kunnen doen. Door deze manier van werken, creëren we keukens waar onze klanten én wij zelf alleen maar trots op kunnen zijn.

4All gewoonten

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:

• Actuele keukentrends

• Persoonlijke betrokkenheid

• Direct de scherpste prijs

• Complete ontzorging

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.

Maak een afspraak

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!

4,9

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Goed advies en service als iets…

Goed advies en service als iets beschadigt is word het snel opgelost echt een aanrader

17. helmikuuta 2026

Beste Erwin,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Fijn om te horen dat je het advies en de service als goed hebt ervaren en dat eventuele beschadigingen snel zijn opgelost. We vinden het belangrijk dat alles netjes wordt afgehandeld en dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Dank je wel voor de aanbeveling en voor het vertrouwen in Kitchen4All!

Kitchen4all rotterdam alexandrium

Ron lieftink heeft mij zo goed geholpen met het uitzoeken van mij keuken. Hij liet mij de mogelijkheden zien en behulpzaam ,heel eerlijk en oprecht,zou hier zeker mensen naar toe sturen. Zeer vriendelijk personeel.
Bunyamin heeft me een mooie prijs aan geboden waarop ik accoord mee ben gegaan. Jullie hebben een pluim verdient.

17. helmikuuta 2026

Beste Annemiek,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Rotterdam! Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van je keuken en dat de verschillende mogelijkheden duidelijk zijn uitgelegd. Leuk ook dat je de eerlijkheid en behulpzaamheid van Ron en het team zo hebt ervaren, en dat jullie samen tot een mooie prijs zijn gekomen.

We geven de complimenten zeker door aan Ron en Bunyamin. Bedankt voor het vertrouwen in Kitchen4All en alvast heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Wat een top bedrijf...nog nooit zo goed…

Wat een top bedrijf...nog nooit zo goed geholpen..wil je een nieuwe keuken dan moet je zeker hier wezen...zo behulpzaam en gastvrij je kan zelfs nog tosti's of brood krijgen. Dit nog nooit meegemaakt...zeker een dikke 10

15. tammikuuta 2026

Beste Jeanette,

Bedankt voor het delen van je enthousiaste ervaring met Kitchen4All Rotterdam!

Wat leuk om te lezen dat je je zo welkom hebt gevoeld in de winkel en dat de gastvrijheid en hulp goed zijn bevallen. We vinden het belangrijk dat klanten niet alleen goed worden geadviseerd, maar zich ook op hun gemak voelen tijdens het uitzoeken van hun nieuwe keuken.

Dank je wel voor de mooie woorden en het vertrouwen, en we wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Tevreden over nieuwe keuken

Goed advies. Emmelien denkt met je mee. Ze veel kennis en weet goed waar ze het over heeft.
Wij zijn heel erg blij en tevreden met onze nieuwe keuken.

15. helmikuuta 2026

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn door Emmelien. Wij wensen jullie heel veel kookplezier in jullie mooie nieuwe keuken!

Goed advies Jan Maarten

Super goed en eerlijk advies gekregen van Jan Maarten bij Kitchen for all in Hoogeveen. Erg vriendelijk en gastvrij. Snelle reactie op vragen en goede afhandeling. Zeker een aanrader!

10. helmikuuta 2026

Beste Lisanne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Hoogeveen! Geweldig dat Jan Maarten jullie zo goed en eerlijk heeft geadviseerd en dat jullie de gastvrijheid zo hebben gewaardeerd. Mooi ook dat vragen snel werden opgepakt en alles netjes is afgehandeld. Geniet van het eindresultaat!

Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne ervaring met de mannen!

Hele fijne ervaring met de mannen!
Denken mee met het budget wat wij voorgesteld hadden. Maken er een leuk gesprek van met een geintje tussendoor ;) !

Owja de keuken word ook nog mooi!

Bedankt!

Tonnie & Cheyenne

10. helmikuuta 2026

Beste Tonnie & Cheyenne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Maassluis! Geweldig dat er zo goed is meegedacht binnen jullie budget én dat er ruimte was voor een grapje tussendoor. Dat maakt het hele proces toch een stuk leuker. En als de keuken ook nog eens mooi wordt, dan is het helemaal geslaagd. Geniet straks van de keuken!

Ervaring Kitchen4All Rotterdam

Vorige week hebben wij bij Kitchen4All Rotterdam een keuken gekocht en we zijn enorm blij met onze keuze. Bünyamin wist onze wensen en visie perfect te vertalen naar een prachtig eindresultaat.

We werden heel vriendelijk geholpen, zelfs toen wij aangaven nog niet zeker te zijn waar we onze keuken zouden aanschaffen. Juist die fijne, ongedwongen ervaring en het gevoel volledig ontzorgd te worden, hebben ervoor gezorgd dat wij uiteindelijk voor Kitchen4All Rotterdam hebben gekozen.

Het duurt nog even voordat de keuken geplaatst wordt, maar we kijken er nu al enorm naar uit om hem straks in het echt te zien.

1. helmikuuta 2026

Beste Nieke,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Rotterdam! Wat mooi om te lezen dat jullie zo blij zijn met jullie keuze voor Kitchen4All Rotterdam. Geweldig dat Bünyamin jullie wensen en visie zo goed heeft weten te vertalen naar een prachtig ontwerp. Fijn dat jullie de ongedwongen sfeer en het gevoel van volledige ontzorging zo hebben ervaren, juist in een fase waarin jullie nog aan het oriënteren waren. Geniet straks van het eindresultaat!

Zeer tevreden klanten

Prettig contact, goede advies, flexibel in aanpassingen en maatwerk geleverd. Vakkundig personeel, zeer tevreden

30. kesäkuuta 2025

Beste Hetty,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! Goed om te horen dat het contact prettig was, het advies duidelijk en dat er flexibel is meegedacht in aanpassingen en maatwerk. Mooi dat ook het vakmanschap zo is gewaardeerd. Geniet van het eindresultaat!

Top keukenzaak

Zijn goed geholpen door eigenaar Robbin. Dacht goed met ons mee. Nam de tijd. Mooi tekenprogramma. Schetst goed beeld van eindresultaat. Stelt mensen erg goed op gemak wat wij ook belangrijk vinden. Aanrader!

24. tammikuuta 2026

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden! Geweldig dat Robbin zo goed met jullie meedacht, alle tijd nam en het tekenprogramma een duidelijk beeld van het eindresultaat gaf. Mooi dat hij jullie op je gemak kon stellen. Geniet van het eindresultaat!

Prima verlopen keukenverbouwing!

Ik zag erg op tegen het laten verbouwen van mijn keuken, maar Kayleigh van Kitchen4all Zevenaar heeft me het vertrouwen gegeven om door te zetten.

Ze heeft heel goed geluisterd en meegedacht met mijn wensen en mogelijkheden, en heeft binnen mijn budget een mooie keuken gepland.

Door de goede samenwerking met renovatiebedrijf Leenders en het montagebedrijf, die allebei erg goed werk hebben geleverd , was het een relatief pijnloze operatie. Communicatie prima, afspraken werden nagekomen, rommel opgeruimd, top!

En nu genieten van mijn mooie nieuwe keuken!!

21. tammikuuta 2026

Beste Judith,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Geweldig dat Kayleigh jullie het vertrouwen heeft gegeven en goed heeft geluisterd en meegedacht binnen jullie wensen en budget. Mooi dat de samenwerking met renovatiebedrijf Leenders en het montagebedrijf zo goed verliep en dat alles netjes en volgens afspraak is uitgevoerd. Geniet van het eindresultaat!

( bijna) Nieuwe keuken😃

We waren nog maar pas op zoek naar een keuken, eerst maar eens kijken voor renovatie mogelijkheden.Gerhard Koster had goede adviezen en handige tips,ging rustig mee in onze ideeën, luisterde goed naar onze wensen en loodste ons zo naar een hele nieuwe keuken, met behoud van onze goede apparatuur. We zijn heel erg blij en tevreden! De monteur heeft erg secuur en netjes gewerkt! Kortom, een aanrader om naartoe te gaan, prettig contact en heldere afspraken!

23. tammikuuta 2026

Beste Will,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Hattemerbroek! Geweldig dat Gerhard Koster rustig met jullie mee dacht, goed luisterde naar jullie wensen en jullie zo heeft begeleid naar een mooie nieuwe keuken, met behoud van de bestaande apparatuur. Mooi dat de monteur secuur en netjes heeft gewerkt en dat het contact prettig en de afspraken helder waren. Geniet van het eindresultaat!

Prima ervaring, prachtig resultaat

Prima ervaring gehad bij Kitchen4all in Zevenaar. We hadden onze keuken al helemaal in gedachten, maar dankzij het fijne meedenken van onze adviseur Simon is deze nog mooier geworden. Ook werd er flexibel meegedacht toen door tegenslag bij onze verbouwing de plaatsing tot twee keer toe moest worden verzet. De montage verliep netjes en professioneel en met het resultaat zijn we erg tevreden. Na plaatsing vindt er nog netjes een nacontrole plaats waarbij nog wat puntjes op de i worden gezet. Een aanrader deze winkel!

4. helmikuuta 2026

Beste Ralph,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Zevenaar! Geweldig dat Simon zo goed met jullie meedacht en jullie keuken nog mooier heeft gemaakt dan jullie in gedachten hadden. Top dat er flexibel werd omgegaan met het verzetten van de plaatsing en dat de montage netjes en professioneel verliep. Mooi dat ook de nacontrole alles perfect afrondt. Geniet van het eindresultaat!

Aanschaf keuken

Wij hebben afgelopen zomer een keuken uitzocht bij Bas. Naast dat ik erg goed en rustig werd geholpen, heeft hij ook flexibel meegedacht in mijn wensen. Ook kwam ik nadat de koop gedaan was nog wel eens binnen om de kraan nog eens te bekijken of de vloer kleur erbij uit te zoeken...ook dan was ik altijd welkom! De keuken is ondertussen geplaatst. Zeer netjes en kundig gemonteerd en wat is hij mooi geworden!! Dik tevreden met de producten en de service dus.

4. helmikuuta 2026

Beste Marloes,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Wat ontzettend fijn om te lezen. Geweldig dat Bas zo rustig en flexibel met jullie heeft meegedacht en dat jullie ook na de aankoop altijd welkom waren om nog even iets te bekijken of af te stemmen.Mooi dat de plaatsing netjes en kundig is verlopen. Geniet van het eindresultaat!

Goed geluisterd en meegedacht

Goed geluisterd en meegedacht. Alle tijd genomen en uitertst plezierig overleg.

3. helmikuuta 2026

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! ooi dat er goed is geluisterd, echt is meegedacht en dat jullie alle tijd hebben gekregen. Fijn dat het overleg zo plezierig is verlopen. Geniet van het eindresultaat!

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben onze droomkeuken gevonden!!

Vanochtend hebben wij een afspraak gehad bij kitchen4all in Rotterdam. We hebben samen met Ron en Christiaan stap voor stap onze droomkeuken gevonden.
Er werd voldoende tijd voor ons genomen, naar ons geluisterd en er werden tips gegeven. Wij hebben een heel fijn gevoel aan deze ochtend over gehouden en kijken uit naar een verdere samenwerking!!

31. tammikuuta 2026

Beste Mirjam,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Rotterdam! Wat goed om te lezen dat Ron en Christiaan de tijd hebben genomen om jullie droomkeuken samen te stellen. Fijn dat er goed werd geluisterd, mee werd gedacht en dat jullie waardevolle tips hebben gekregen. Mooi dat jullie hier een prettig gevoel aan over hebben gehouden en met vertrouwen uitkijken naar de verdere samenwerking. Geniet van het eindresultaat!

Heel fijn geholpen door Kayleigh

Heel fijn geholpen door Kayleigh! Mooie ontwerp gemaakt, kwam zelfs persoonlijk nog nameten. Echt professioneel.

3. syyskuuta 2025

Beste Melanie,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Mooi dat Kayleigh zo betrokken was en zelfs persoonlijk is komen nameten. Veel plezier met het eindresultaat!

Een prachtige keuken…

Wij hebben een prachtige keuken ontvangen van Kitchen4All Hattemerbroek. Vanaf het eerste moment werd er goed met ons meegedacht bij het intekenen van de keuken. Het contact was altijd prettig en ze waren bereikbaar voor zelfs de kleinste vragen en details. Zowel de levering als de plaatsing verliepen uitstekend. Wij zijn zeer tevreden en raden Kitchen4All Hattemerbroek zeker aan.

12. tammikuuta 2026

Beste Suzanne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Hattemerbroek! Fijn om te lezen dat er vanaf het eerste moment goed is meegedacht en dat zowel het contact, de levering als de plaatsing zo prettig zijn verlopen. Veel plezier met het eindresultaat!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed geholpen in de showroom

Zeer goed geholpen in de showroom. Na vragen van een staal van het werkblad, werd dit aangevraagd en netjes geleverd. Monteur werkte netjes, alles netjes opgeruimd en meegenomen.

14. tammikuuta 2026

Beste Boogie,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! Fijn om te lezen dat jullie goed zijn geholpen in de showroom, het staal netjes is aangevraagd en geleverd en dat de monteur alles keurig heeft afgewerkt en opgeruimd. Veel plezier met het eindresultaat!

Saanut 5/5 tähteä

Bas snapt dat je als klant met een…

Bas snapt dat je als klant met een ontwerpidee rondloopt en dat dat idee in gezamenlijkheid en met technische knowhow van wat kan en wat niet kan, in vertrouwen gerealiseerd kan worden. Heel fijn. Want eerdere ervaringen bij anderen waren dat er gelijk afgesloten en getekend (verkocht) moest worden, terwijl je nog totaal niet zag hoe ze met mijn ontwerp/idee zouden meegaan. Dus erg blij met Bas en natuurlijk het eindresultaat! 😍

1. syyskuuta 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Deventer! Mooi hoe Bas jullie idee serieus heeft genomen en dit samen, met de juiste technische kennis, heeft uitgewerkt tot een resultaat waar jullie echt blij mee zijn. Fijn dat er ruimte was voor vertrouwen en meedenken. Geniet van het eindresultaat!

Saanut 5/5 tähteä

Erg goed geholpen door Erik en Bram.

Erg goed geholpen door Erik en Bram.

24. tammikuuta 2026

Beste Henri,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Wat fijn om te lezen dat Erik en Bram je zo goed geholpen hebben. Geniet van het eindresultaat.

Team Kitchen4All

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin