Kære Børn Webshop Arvostelua

1 498
TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Vi fik en rigtigt god service, da vi ikke fik vores pakke, en opringning til en super service minded mand, som hjalp med at få købet frem til os

Jeg havde ved en fejl ønsket afhentning på Amager og betalt via mobilepay og accepteret betingelserne. Skrev en mail til Kære børn og det blev rettet med det samme 🙂

Jeg købte en barnevogn, og da den ankom, opdagede jeg, at der ikke fulgte en madras med – noget jeg ikke var blevet informeret tydeligt om på forhånd. Jeg kontaktede Kære Børn, og de erkendte stra... Näytä lisää

Utroligt lang leveringstid… 3 uger… Lagde en ordre via hjemmesiden og modtager en mail efter jeg har bestilt ordren at der kan forekomme “længere leveringstid”. Det stod der intet om på hjemmesiden.... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastentarvikekauppa
  3. Lelukauppa

Hos Kære Børn har vi alt hvad du som forældre skal bruge, både til det den helt nyfødte baby og til de større børn. I vores udvalg af barnevogne og klapvogne kan du finde modeller der tilfredstiller alle dine behov og ønsker, og vores omfattende udvalg af børnemøbler gør dig i stand til at indrette børneværelset på den bedste måde for dig og dit barn.

Hyvä

Kaikki arvostelut

(1 498)

343 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Over en måneds leveringstid og manglende kundeservice

Det er første gang jeg skriver en anmeldelse på trustpilot - men kære børn fortjener virkelig den her.

D. 17. Juli bestiller jeg et pakketilbud med en autostol og en base. Der står der er forlænget leveringstid, hvilket er fair. Jeg får dog intet info fra kære børn omkring status. Derfor skriver jeg til dem d. 29. Juli for at høre status. Her skriver de at der er en mindre forsinkelse på produkterne, men at de vil blive sendt d. 8. August. D. 18. August modtager vi så endelig produktet - troede vi. Efter over en måned har vi modtaget autostol men IKKE basen. De har ikke skrevet noget info til os om det, blot vedlagt en seddel hvorpå der står 'base eftersendes'. Men ikke mere end det. Pengene for hele produktet bliver derefter trukket fra min konto - selvom jeg ikke har modtaget hele produktet. Jeg skriver derfor til kære børn igen igen og bliver mødt af en meget defensiv "kundeservice" medarbejder, som tydeligvis mener at der intet galt er blevet gjort fra deres side. Vi har pr. dags dato (26. August) fået at vide at den vil blive sendt om en uge. Så hvis man vil handle hos kære børn, så skal man være meget tålmodig 😊.

Jeg har fuld forståelse for at forsinkelser opstår, men jeg synes at en webshops fineste opgave er at melde det ud - og yde kundeservice. Når jeg ser at alle pengene bliver trukket fra min konto, intet info har fået fra kære børn om situationen, så bliver jeg bekymret og irriteret. Kære børn kunne sagtens have fået flere stjerner hvis de var transparante omkring deres leveringstider, gav info til deres kunder omkring status (som de fleste webshops kan finde ud af) og måske lige skruede op for service-delen i kundeservice 😊.

25. elokuuta 2026

Jeg troede jeg kunne hente pakken i…

Jeg troede jeg kunne hente pakken i Randers, men fik så mail fra gls at den kunne hentes i tilst. Her kendte man ikke noget til nogen forsendelse, og tilbød ikke hjælp.jeg ringede til et tlf, nr vist nok til webshop, og fik den besked at det var udenfor tlf. tid.så ringede jeg til kære børn i randers og her fik jeg det råd at bede personalet se efter engang til (kære børn i tilst)
Efter en del forvirring viste det sig at pakken stod lige der midt i butikken !!!

10. elokuuta 2026

Jeg var i en af jeres butikker og købe…

Jeg var i en af jeres butikker og købe lidt småting og havde samtidig bestilt en Ønskeboks, som de ikke havde - jeg kan læse mig til at det vist primært er et marketingsstund med de bokse, da de for det meste “udsolgt” - nu går jeg et andet sted hen og køber vores Emmaljunga barnevognen, autostol mv. - jeg skal ikke være en del af deres “falske markedsføring” for at få folk i butikken.

28. heinäkuuta 2026

Lang leveringstid

Utroligt lang leveringstid… 3 uger…
Lagde en ordre via hjemmesiden og modtager en mail efter jeg har bestilt ordren at der kan forekomme “længere leveringstid”. Det stod der intet om på hjemmesiden. Kontakter dem efter 2 uger da jeg intet har hørt ang ordre og får et kort svar at de afventer at producenten kommer hjem fra ferie. Det havde været rart at vide hvor længe man skulle vente … tingene kom og er i fin stand så det fejler intet. Men dårlig information om leveringstid når det ikke står på siden

4. elokuuta 2026