Kære Børn Webshop Arvostelua

1 499
TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Utroligt lang leveringstid… 3 uger… Lagde en ordre via hjemmesiden og modtager en mail efter jeg har bestilt ordren at der kan forekomme “længere leveringstid”. Det stod der intet om på hjemmesiden.... Näytä lisää

Vi fik en rigtigt god service, da vi ikke fik vores pakke, en opringning til en super service minded mand, som hjalp med at få købet frem til os

Jeg købte en barnevogn, og da den ankom, opdagede jeg, at der ikke fulgte en madras med – noget jeg ikke var blevet informeret tydeligt om på forhånd. Jeg kontaktede Kære Børn, og de erkendte stra... Näytä lisää

Super service og MEGA hurtige Vi var kommet i problemer med et lift der skulle bruges MEGA hurtigt og den var desværre udsolgt i Tilst afdelingen hvor vi ellers som hovedregel handler. Blev... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastentarvikekauppa
  3. Lelukauppa

Hos Kære Børn har vi alt hvad du som forældre skal bruge, både til det den helt nyfødte baby og til de større børn. I vores udvalg af barnevogne og klapvogne kan du finde modeller der tilfredstiller alle dine behov og ønsker, og vores omfattende udvalg af børnemøbler gør dig i stand til at indrette børneværelset på den bedste måde for dig og dit barn.

Hyvä

(1 499)

344 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Forkert levering/afhentning

Jeg havde bestilt en Tripp Trapp stol online, med afhentning i Køge. Desværre var stolen endt i Roskilde. De mails jeg modtog stod der at pakken var leveret på min adresse. Ringede til Køge butikken som ikke havde min ordre. Til sidst kunne jeg via gls appen finde frem til den på mystisk vis var endt i Roskilde. Lidt ærgeligt at skulle kører den lange vej for at få min pakke.

8. heinäkuuta 2026

En returpakke fra en anden kunde

Jeg bestilte en pusletaske, som stod til at være på lager og have leveringstid på et par hverdage.
Dog hørte jeg ikke noget om, at den var afsendt efter en uge, så jeg kontakter dem. Det viser sig, at den ikke var på lager og de derfor har ventet på, at den kom på lager - det havde været god service at informere mig om af sig selv. Derudover modtager jeg tasken i en tydeligvis returindpakning fra en anden kunde, der har fortrudt købet - derudover er taskens emballage også er brudt og smidt ned i tasken i stedet for at beskytte den.

Jeg er rigtig glad for tasken - men synes oplevelsen var ret dårlig, desværre…

11. heinäkuuta 2026

En utroligt uorganiseret webshop på…

En utroligt uorganiseret webshop på flere planer. Jeg havde utallige dårlige oplevelser med min første (og sidste ordre) som endte med at ordren måtte annulleres. Jeg måtte vente forgæves i ugevis på nogle produkter som jeg virkelig stod og manglede. Netop med produkter til babyer og børn, så kender de fleste nok til det at mangle noget nu og her. Det kunne KÆRE BØRN ikke hjælpe med. Jeg endte med at måtte bestille fra en konkurrerende webshop og havde hvad jeg manglede (og mere til ) indenfor 36 timer. Jeg handler meget online. Kære Børn lever simpelthen ikke op til minimumskravene for en dansk webshop lige fra hjemmesiden, kommunikation, kundeservice mm. Bare generelt alt for sløvt og uprofessionelt. Aldrig igen, spild af min tid.

2. heinäkuuta 2026

Dårlig oplevelse

I starter med at skrive
At i er i gang med at pakke min ordre
Men det passe jo ikke
7 dage senere skriver jeg til jer hvad der foregår og så har i ikke min vare på lager
Skriv da at i ikke kan levere min vare så man kan tage et andet valg

7. heinäkuuta 2026

Ingen kommunikation og uduelig online service

Jeg bestilte en parasol til mit barns klapvogn den 26. juni. På bestillingstidspunktet blev jeg ikke informeret om, at der kunne være forlænget leveringstid.

Siden da har det været umuligt at komme i kontakt med jer. Jeg har sendt to e-mails uden at modtage svar, og gentagne opkald til kundeservice er heller ikke blevet besvaret. Når jeg ringer til jeres butik i Odense, bliver telefonen besvaret og derefter lagt på med det samme?

Derudover er det ikke muligt at følge ordren via appen "Shop", som I anbefaler. Appen viser udelukkende, at ordren er oprettet, men ingen oplysninger om dens status eller forsendelse. Derfor må jeg formode, at min ordre endnu ikke er blevet afsendt, selv om der nu er gået 14 dage siden bestillingen.

Samlet set har forløbet været meget utilfredsstillende og lever ikke op til den kundeservice, man bør kunne forvente. Jeg kommer ikke til at bestille varer ved jer igen.

10. heinäkuuta 2026

ALT for lang leveringstid og dårlig service!

Jeg bestilte 2 varer, som ved bestilling var på lager, men modtog ikke andet info end en ordrebekræftelse i en uge, hvorfor jeg skrev til kundeservice, som så siger, at der er længere leveringstid på den ene af mine varer og derfor havde jeg ikke modtaget noget endnu.
God service havde været, at man fik en information om dette, og man som kunde ikke selv skal skrive for at få denne information …
Dertil gik der yderligere 8 dage før jeg fik varerne … 16 dage samlet gik der før jeg kunne hente 2 varer, som var på lager ved bestilling! Simpelthen under AL kritik, når man også oplever dårlig service fra kundeservice!

24. kesäkuuta 2026
Kære Børn Webshop-logo

Vastaus yritykseltä Kære Børn Webshop

Hej Marie

vi kan se at den ene bestilte vare ved bestilling var markeret med længere leveringstid og altså ikke på lager.

11 dage efter afgivelsen af ordren kommer den manglende vare hjem, og ordren sendes afsted.
Her efter vil du kunne se på den fremsendte tracking at pakken cykler rundt i GLS' system i 5 dage. Hvad der er sket på GLS depot ved vi ikke, og det er desværre lidt ude af vores hænder 😕

Med venlig hilsen
Kære Børn, Webshop

Jeg ventede ca 1 mdr

Jeg ventede ca 1 mdr. på den bestilte vare, som ellers skulle være fremme 1-3 hverdage.
Jeg skulle også gøre butik opmærksom på at jeg ikke havde modtaget noget.
Der kan gøres bedre.

22. kesäkuuta 2026
Kære Børn Webshop-logo

Vastaus yritykseltä Kære Børn Webshop

Hej Michael

den bestilte vare var ved bestilling markeret med "længere leveringstid" hvilket indikerer at de normale 1-3 hverdage ikke gælder her.
vi kan se at der fra at ordren er lagt til den er leveret går ca 3 uger. vi medgiver at det er lang tid, men desværre ikke unormalt på visse bestillingsvarer 😕

med venlig hilsen
Kære Børn, Webshop