Wij hadden rouwkaarten besteld, door kaart2go snel gedrukt en bij postNL, postNL heeft daarna in twee dagen tijd 4x levering gewijzigd, de dag voor afscheid heb ik contact opgenomen met kaart2go omda... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Toen ik wat vragen had en problemen ondervond bij de bestelling hebben ze me ontzettend goed op weg geholpen. Vlotte communicatie per mail, tegenmoetkoming en echte klantgerichtheid. Zo is alles naar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dit bedrijf doet wat ze beloven , geven goede service, denken mee met klanten , hebben een leuk spaar systeem, en maken je het erg gemakkelijk om toch een kaart te sturen terwijl je thuis kan blijven... Näytä lisää
Yritys on vastannut
OPLICHTING!! Niet te geloven bijna 30 euro kwijt geen antwoord op mijn telefoon, druk druk kunnen niet opnemen!! Ongelooflijk nou mijn geld weg!! Ik ga juridische stappen ondernemen!! Alice Van der H... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn Kaartje2go en wij maken wenskaarten. Nou ja, eigenlijk maak jij zelf jouw kaart en wij helpen je er een handje mee. Dat is het concept: zelf de mooiste kaarten maken met een mooie foto. Of met een ontwerp uit onze kaartengalerij waar je keuze hebt uit meer dan 50.000 verschillende wenskaarten uit prachtige collecties: het grootste aanbod van Nederland!
Emmawijk 11, 8011CM, Zwolle, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ze hebben leuke kaartjes. Ze komen mooi op tijd aan bij de geadresseerde. Heb er zelf uitnodigingen bij gemaakt en netjes thuis gekregen. Ik ga er zeker vaker bij bestellen.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Leuke keuze aan kaartjes en goede online tool om kaartjes te personaliseren.
Maar dat weegt niet op tegen het feit dat kaartjes te vaak niet of te laat worden verzonden.
Zeer onbetrouwbaar dus. Helemaal in combi met PostNL.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Wat een geweldige site! Ik kan er al mijn creativiteit op botvieren: leuke gifjes, schitterende tekstsuggesties en mijn eigen fotootjes. Helaas raakte (een van mijn opgeslagen) ontwerpen weg uit concepten. Onmiddelijk sprong - in het weekend!!- een medewerkster in op mijn probleemvraag. Zij (onder)zocht vergeefs naar de verdwenen kaart. Ik had ondertussen de 2 naamgegeven concept kaarten wel zien staan in concepten, maar toen ik ze wilde activeren, waren ze opnieuw verdwenen. Had helaas geen printscreen ervan gemaakt! Nadat ook een ander teamlid de kaart echt niet terug kon vinden, kreeg ik een voucher voor een nieuwe kaart als tegemoetkoming voor het ongemak! Die is voor mijn volgende ontwerp. Intussen had ik nl een nieuwe kaart gemaakt, die bijtijds verzonden is! Dank voor jullie ondersteuning en de mooie kaartjes!!!

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Het zijn geweldige kaarten met in tegenstelling tot andere bedrijven de kaarten binnenin ook bedrukt met leuke rijmpjes en mooie felicitaties.
Echte aanrader.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Grote keuze uit leuke kaarten. De kaarten worden snel bezorgd (een keer om half 9 's avonds besteld en de dag erna al bezorgd).

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Jullie doen het prima en top. Altijd mooie kaarten!! Alleen de kaartlevering is een drama. Donderdag 26 februari een kaart besteld met levering asap. Donderdag 5 maart geleverd. Schandalig PostNL!

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Kaartje2go perfect op tijd de kaart verzonden, helaas door PostNL pas op woensdag bezorgd ipv op de vrijdag ervoor. De kaart werd gewaardeerd door de ontvanger

voor de eerste keer
" Kaartje2go " geprobeerd ,
het was een test , toch positief ,
mooi afgewerkt , en op tijd geleverd ,

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Heel tevreden over mijn ervaring! De kaarten zijn van prachtige kwaliteit en precies zoals ontworpen. Wat voor mij echt het verschil maakte, was de klantenservice: vriendelijk, betrokken en oplossingsgericht. Er werd goed meegedacht en ik voelde me echt geholpen. Dat geeft veel vertrouwen. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Makkelijk, veel keus en mooie uitvoering!

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Mooie kaarten die gemakkelijk te personaliseren zijn.
En snel bezorgd worden.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Makkelijk een gepersonaliseerde kaart maken en versturen. Veel mogelijkheden om aanpassingen en toevoegingen te doen op een makkelijke manier.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
In december 2024 bestelde ik een kaartje, toen deze na een maand nog steeds niet was geleverd nam ik contact op. Ze zeiden dat het druk kon zijn bij PostNL. Gezien de nood, bestelde ik nog een keer tevergeefs werd deze ook niet geleverd. Wederom wachtte ik enkele weken totdat ik contact opnam. Ze weigerde mijn geld terug te geven en boden mij enkel een kortingscode aan voor bij een volgende bestelling. Waardeloos.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Ze bezorgen altijd op tijd en hebben leuke kaarten en cadeautjes goede service

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Ik ben ontzettend tevreden over Kaartje2go. Ik heb hier meerdere kaarten besteld, waaronder ook het geboortekaartje van mijn zoon. De medewerkers hebben mij erg goed geholpen en dachten fijn met mij mee. De kwaliteit van de kaarten is uitstekend en de service is vriendelijk en betrouwbaar. Alles bij elkaar een zeer positieve ervaring. In de toekomst zal ik hier zeker vaker bestellen. Een echte aanrader!

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Als je hulp nodig hebt via telefoon wordt je heel goed geholpen heel vriendelijk personeel super bedankt.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
Over het algemeen blij met Kaartje2Go; goeie kaarten, makkelijk bestellen, goeie service. Alleen vind ik het een groot minpunt dat als ik de kaart naar mezelf liet sturen, ik voor twee postzegels moest betalen en ik dus meer dan 7 euro kwijt was. Ik had de kaart bij een eigen kado willen geven en wilde de kaart dus thuisgestuurd krijgen maar vanwege de hoge kosten heb ik de kaart dus toch maar naar de ontvanger laten sturen. Moet ik het kado dus apart geven, beetje jammer. Maar meer dan 7 euro vond ik echt te gek voor een kaartje. Had fijn geweest als ik de optie had gekregen om slechts voor een postzegel te betalen (verzending naar mijn adres) en niet automatisch een tweede postzegel terwijl ik die niet nodig had.

Vastaus yritykseltä Kaartje2go
We hadden een uitnodiging gemaakt via kaartje2go.
Helaas zelf een typefout gemaakt.
Contact opgenomen om wat kaarten bij te bestellen en tevens het foutje te herstellen.Tot onze verbazing kregen we heel de bestelling met correcte tekst opnieuw thuis bezorgd binnen een dag.
Top service👍👍👍👍