Jouw Mening Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

De enquetes zijn zeker ok maar ik vind het wel betreurenswaardig dat blijkbaar Carrefour bons geeft via Jouw Mening van 10€ maar ze blijkbaar aan de kassa niet kan aanvaarden. Nu al 3x een waardeloz... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Leuk extra'tje verdienen door enquêtes in te vullen. De ene al wat leuker dan de andere. Het enige nadeel vind ik dat je soms bijna alles heb ingevuld en dan ineens sluiten ze je toch uit voor de beta... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Vaak vul je volledige vragenlijsten in, maar krijg je alsnog geen beloning. Klantenservice is vriendelijk, maar sturen verder vooral de standaard antwoorden. Mocht je wel aan 10 euro komen, dan is... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Wie weet of er andere websites of apps zijn die ook zo goed zijn als deze? Ik wil een forum maken met allerlei handige tips over geld verdienen, gratis voeding en nog veel meer in heel België en ook i... Näytä lisää

1. Tapahtumat & Viihde

Yrityksen kirjoittama

Bij Jouw Mening wordt uw mening beloond met cadeaubonnen en kortingskaarten. Schrijf u gratis in voor online enquêtes die u gewoon thuis kunt invullen.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Betrouwbare website met goede vouchers

Het is een betrouwbare website waar je tussen de 0,5 euro en 1,5 euro per enquête verdient. Als je 10 euro verzamelt, kun je er goede vouchers mee inwisselen. Alles verloopt soepel zonder problemen. Ik ben erg tevreden over de site.

12. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Veel van hun pluimen verloren!

Veel van hun pluimen verloren!
De helpdesk stuurt alleen maar standaard berichten als je met een probleem zit.
Wat betreft enquetes: je mag al blij zijn als je 1 enquete per week ontvangt.
Op 3 dagen slechts 1 enquete kunnen invullen ! (zie hieronder)
10 november 2024(0 min)
9 november 2024(2 min)
1Punten beloning

9. syyskuuta 2024

Beste geldverdienen site

Het werkt echt, is ook betrouwbaar want je gegevens did je in de enquetes gebruikt zijn anoniem. Ook is dit heel handig , het is niet zoals andere sites waar je in een week maar 50 cent kan winnen, hier kan je in een week al 10 euro winnen en je krijgt de kadobonnen ook echt. Ik heb al wat boeken kunnen bestellen op bol.com dankzij deze site.
Alleen jammer dat de meeste enquete dat ik wil invullen dat ik niet de juiste doelgroep ben en eruit wordt gezet.

15. elokuuta 2024

veel soorten winkelkortingen

Voor elke ingevulde vragenlijst krijg je direct een beloning in euro's (of gedeelten) en van zodra je 10 euro verzameld hebt kun je al een waardebon vragen voor veel soorten winkels. Handig en eenvoudige procedure.

12. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

De fraude van Jouw Opinion is

De fraude van Jouw Opinion is dat he je vertelt een enquête in te vullen die meer dan 20 minuten duurt, en vervolgens zegt: “Jammer dat de enquête is gesloten. Dit verspilt echt je tijd, gedachten en energie.” Als een enquête niet langer beschikbaar is, moeten we dat aan het begin zeggen, zodat we onze tijd niet verspillen. Dit is zo verdomd!

21. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin