Pawloe Arvostelua

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn bestelling bij…

Super blij met mijn bestelling bij Pawloe! 🐾
Voor mijn hondje Bliss heb ik de teddy paw set, slicker borstel en grooming kam gekocht. echt top producten.

De set is super schattig en van goede kwaliteit, en de borstels werken heel fijn zonder dat het vervelend is voor mijn hondje. Zijn vacht is nu lekker zacht en netjes ✨

Zeker een aanrader! ❤️

2. huhtikuuta 2026

PAWLOE slickerborstel

Ik heb deze PAWLOE slickerborstel nu een tijdje in gebruik en ben er ontzettend blij mee. Wat een verschil met mijn vorige borstel!

Ligt perfect in de hand:
De borstel is comfortabel en licht van gewicht, waardoor hij prettig is voor langdurig gebruik.

Ook krijg ik de hardnekkige knopen en klitten er veel beter uit dan met mijn vorige borstel. Je merkt echt het verschil in efficiëntie.

Het allerbelangrijkste. De pinnetjes zijn niet scherp, waardoor mijn hond geen pijn ervaart tijdens het borstelen. Dit maakt de verzorging voor zowel mij als mijn hond een heel stuk fijner

9. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zo blij met onze nieuwe set van Pawloe

Zo blij met onze nieuwe set van Pawloe.

Het ziet er super mooi en luxe uit en zo voelt het ook aan. Alles past perfect bij elkaar. Wij zijn blij en onze Líya loopt er vrolijk bij met deze set.

Zeker een aanrader 🤩

31. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Super blij met het pawloe harnasje!🐾 De…

Super blij met het pawloe harnasje!🐾 De stof is echt heerlijk zacht en voelt super comfortabel aan. Je merkt meteen dat het goede kwaliteit is. Toby mijn kat is ook fan en loopt er trots in rond, Zeker een aanrader!😍

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pawloe

Awhh dit maakt ons zo blij! 🥹🤍
Toby ziet er vast mega cute uit in Pawloe✨
Dankjewel voor je lieve woorden! 🫶🏼

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn bestelling!🐾

Super blij met mijn bestelling bij Pawloe🤎
Het Teddy paw harnas voelt echt heel zacht aan en zit comfortabel bij mijn hond. Je ziet dat de kwaliteit goed is en de details zijn ook heel mooi afgewerkt!

De pasvorm is fijn en het harnas blijft goed zitten tijdens het wandelen. Daarnaast was de bestelling netjes verpakt en snel geleverd.

Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een mooi en comfortabel honden harnas🐾

Ik zal zeker nog eens bestellen bij deze website🫶🏼

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pawloe

Awhh wat een prachtige review, dankjewel! ❤️
Zo fijn om te horen dat alles zo goed bevalt en dat jullie zo blij zijn met het Teddy Paw harnas 🐾✨
We kijken ernaar uit om jullie weer terug te zien bij Pawloe! 🥰

Saanut 5/5 tähteä

Mijn hond en ik zijn fan!

Dit is mijn 1e bestelling. Ik heb de teddypaw set besteld en ik ben erg tevreden over mijn ervaring met deze webshop. De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. De producten zijn van goede kwaliteit en komen precies overeen met de beschrijving op de website.
Ook de klantenservice reageerde snel en behulpzaam op mijn vraag.

Al met al een betrouwbare webshop waar ik zeker vaker zal bestellen. Aanrader!

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pawloe

Ahh wat een lieve reactie, dankjewel 🤎🐾

Zo leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de Teddy Paw set! We hebben hier met veel liefde aan gewerkt, dus dit betekent echt heel veel voor ons 🧸

We zien jullie graag weer terug bij Pawloe✨

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin