Jouw Mening Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Leuk extra'tje verdienen door enquêtes in te vullen. De ene al wat leuker dan de andere. Het enige nadeel vind ik dat je soms bijna alles heb ingevuld en dan ineens sluiten ze je toch uit voor de beta... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Vaak vul je volledige vragenlijsten in, maar krijg je alsnog geen beloning. Klantenservice is vriendelijk, maar sturen verder vooral de standaard antwoorden. Mocht je wel aan 10 euro komen, dan is... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Wie weet of er andere websites of apps zijn die ook zo goed zijn als deze? Ik wil een forum maken met allerlei handige tips over geld verdienen, gratis voeding en nog veel meer in heel België en ook i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het werkt echt, is ook betrouwbaar want je gegevens did je in de enquetes gebruikt zijn anoniem. Ook is dit heel handig , het is niet zoals andere sites waar je in een week maar 50 cent kan winnen, h... Näytä lisää

1. Tapahtumat & Viihde

Yrityksen kirjoittama

Bij Jouw Mening wordt uw mening beloond met cadeaubonnen en kortingskaarten. Schrijf u gratis in voor online enquêtes die u gewoon thuis kunt invullen.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goede site

Goede site, vaak goede enquêtes, soms al eens mail met 'er zijn geen enquêtes voor u'. Maar dat nemen we r erbij

28. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel tevreden over "Mijn…

Ik ben heel tevreden over "Mijn mening".Heb al meermaals een bon van 10 euro gekregen.Het aantal punten dat je krijgt met invullen van een enquete is heel goed volgens de enquete lang is!Er is ook een heel goede en vlotte betaling!

5. kesäkuuta 2026

Account verwijderd

Heeft mijn account verwijderd zonder reden. Ik had er 20 euro op staan en dit is nu verdwenen. Jammer van mijn vele tijd! Wanneer ik een mail stuur naar de klantendienst voor hulp is dit dus wat je krijgt, een permanente schorsing van u account!

14. huhtikuuta 2026

23 euro gespaard

23 euro gespaard. Wou ik inwisselen. Lukte niet. Kopiëren en plakken lukte niet. Wel 20 euro kwijt. Ze blijven zeggen dat ik va daag iets aankocht bij bol. Niet dus. Hier het bewijs. De laatste keer dat ik iets kocht bij bol is 18 maart. Ik heb daar screenshot van genomen maar kan die hier niet plaatsen...mijn mening heeft wel dit bewijs. En toch blijven ze beweren dat ik vandaag iets kocht bij bol. Ik noem dit fraude en diefstal.

24. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

val nooit in de doelgroep

Van zodra je je profiel 100% vervolledigd val je in geen enkele doelgroep nog bij de enquetes. Dus ik ben gestrand op 6 eur die je niet in kan wisselen want dat is pas vanaf 10 eur. Kort verhaal dit...haha gelukkig heb ik full time baan...

2. maaliskuuta 2026

Zowel positief als negatief

Enige nadeel is dat soms de enquête een storing heeft. Dus dan is je tijd en geld ook weg dat je zou krijgen. Ook vind ik dat naarmate als je al bijna op het einde bent ze je toch iets moeten geven in plaats van direct uit te sluiten. Want vroegtijdig stopzetten is dat ook weer niet. Maar daarvan weg, als het wel werkt is het zeer handig wel.

2. helmikuuta 2026

Ongelooflijk !!!!!

Nooit problemen gehad met Jouw Mening, interessante onderzoeken, goede beloningen. Nu vraagt men een selfie te nemen of copy van ID door te sturen........ vooraleer men kan inloggen, waarom???
02 Feb 2026 : Dit kreeg ik dan als antwoord en mijn centen ben ik kwijt:

Wij waarderen uw reactie.

Ik weet dat dit frustrerend kan zijn, maar als leverancier van marktonderzoek nemen we de kwaliteit van gegevens serieus. Na het bekijken van uw accountactiviteit, hadden we geen andere keuze dan uw account te schorsen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.

Helaas zal het op dit moment niet meer mogelijk zijn om punten van de opgeschorte account te gebruiken.
Dit account is definitief opgeschort.

We waarderen uw tijd op ons panel en verontschuldigen ons voor het ongemak.

Nogmaals een fijne avond gewenst!

ONGELOOFLIJK !!!

1. helmikuuta 2026

Voorstel

Het enige nadeel vind ik dat je soms alles heb ingevuld en dan ineens sluiten ze je toch uit voor de betaling. Die uitsluiting zou wel wat vroeger mogen weergegeven worden. Verder ben ik zeer tevreden. Ik vul al jaren enquêtes in.

31. tammikuuta 2026

Schrappen accounts zonder reden - Inbreuk GDPR wetgeving

Schrappen accounts zonder reden, verwijzen enkel naar de algemene voorwaarden. Ik heb helemaal niks foutief gedaan en mijn account (waar al een groot bedrag op stond) wordt zomaar zonder reden geschrapt op het moment dat ik een beloning wil afhalen. GDPR wise een grove inbreuk. Ik laat het hier zeker niet bij.

29. tammikuuta 2026

In orde gebracht

Met de enquetes nooit problemen gehad. Met de nieuwe offerwall daarentegen... Ik heb een opdracht gecompleteerd van 80€. Na 3w nog geen bevestiging. Helpdesk gecontacteerd. Bewijs geleverd die ze vroegen, krijg gn bevestiging of dit genoeg is.. 80€ nog steeds niet ontvangen.

Update: ik gaf hen alle screenshots en ze vragen ze opnieuw, in een nieuwe opgestarte email...

Hen formeel in gebreke gesteld. Wachtend op een antwoord. Indien geen antwoord ben ik genoodzaakt verdere stappen te ondernemen

2u na deze mail is het in orde gebracht. Frustrerende rit, maar ze deden wat ze moesten doen

16. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin