Bestilte festival armbånd til en privat fest. De er mega fede og 100% festivalagtige. Det var lidt bøvlet at designe dem på hjemmesiden men det gik (startede designet forfra) og de blev hurtigt levere... Näytä lisää

Super god kundeservice! De svarer rimelig hurtigt på både telefon og mail, samt har de været meget hjælpsomme ved mine henvendelser Kæmpe positiv oplevelse og godt udvalg af produkter

Det var virkelig nemt at designe armbåndene på hjemmesiden, og resultatet er blevet rigtig godt!. De blev også leveret ret hurtigt, så det var lækkert.

Super god oplevelse med kontakt til kundeservice, hvor jeg nærmest aldrig har oplevet så nærværende, hurtig og hjælpsom service. Jeg mærker smilet helt ud igennem mailen. Hjælp fra start til slut m... Näytä lisää

1. Räätälöityjen etikettien tulostuspalvelu
  2. Digitaalipainotuotepalvelu
  3. Graafikko
  4. Kampanjatuotemyynti
  5. Kampanjatuotteiden toimittaja

Tietoja yrityksestä JM Band®

JM Band har mere end 25 års erfaring med salg- og produktion af bl.a. festivalarmbånd, entre og drinks billetter m.fl. samt keyhanger. Alle produkter bliver produceret med eller uden tryk.

Det får du hos JM Band

Hurtig kundeservice
Har du brug for hjælp til et køb, eller har du spørgsmål til et produkt, kan du altid kontakte os pr mail: info@jmband.dk eller telefon: 53765366. Vi har åbent alle dage 09.00-16.00.

Prisgaranti
Vi prismatcher og giver dig yderlig 5% i rabat. Hvis du finder nøjagtigt samme produkt, ved en anden dansk butik/webshop.

Betingelser for prisgaranti
Prisgarantien gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg i begrænset omfang samt tidsbegrænset tilbud (kø-og åbningstilbud)

Dag-til-dag levering
Alle lagervarer bliver afsendt, samme dag som du bestiller dem.

Stort produktudvalg
Nedenstående er et udpluk af de produkter som du finder hos JM Band. Produkterne findes i flere forskellige materialer. Bæredygtige, stof, plast m.fl

Armbånd

35 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

FÆNOMENAL SERVICE OG HURTIG LEVERING

FÆNOMENAL SERVICE OG HURTIG LEVERING
    Thomas var virkelig hjælpsom i chatten, og han hjalp mig med at designe et layout på mit armbånd, så det blev lige præcis, som jeg ønskede det.
    Jeg ville give 6 stjerner, hvis jeg kunne :-)

17. syyskuuta 2024

Kære Dorte,

Tusind tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det varmer utrolig meget, og vi er så glade for at kunne hjælpe dig med at få det rette produkt og design!

Du får også 6 stjerner for at være så skøn en kunde!

De varmeste hilsner,
    JM Band Teamet!

Levering indenfor 24 timer

3. tammikuuta 2024

Kære Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores hurtige leveringstid. Hos JM Band stræber vi altid efter at levere vores produkter hurtigt og effektivt til vores kunder, så det er fantastisk at høre, at vi har levet op til dine forventninger. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Dit team hos JM Band

Hurtig levering

Blev leveret med posten allerede dagen efter jeg havde bestilt garderobebilletterne :-)

15. marraskuuta 2023

Hej Claus Rasmussen,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at dine garderobebilletter blev leveret så hurtigt, allerede dagen efter din bestilling. Det er præcis den service, vi stræber efter at levere til vores kunder.

Vi håber, du bliver lige så tilfreds med kvaliteten af billetterne, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Snabb och bra service

17. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä JM Band®

Tack för din recension! Vi uppskattar din feedback och är glada att höra att du upplevde vår service som snabb och bra. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till våra kunder.

Jeg er super glad for mine varer

Jeg er super glad for mine varer. Når man bestiller får man den bedste og meget personlig service som virkelig er værdsat.
    Rigtig hurtig levering👌

16. tammikuuta 2024

Kære Sussi,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med dine varer og vores service. Det er vores højeste prioritet at sikre en hurtig levering og personlig kundeservice, så det er skønt at høre, at vores indsats bliver værdsat. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

JM Band Teamet

Professionel & Dygtig

Super professionel og yderst hjælpsom.
    Høj service.

6. lokakuuta 2023

Kære Dennis,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores service og professionalisme. Vi stræber altid efter at yde den bedste hjælp og service til vores kunder. Din positive feedback motiverer os til at fortsætte vores arbejde med høj kvalitet.

Tak for at du valgte JM Band, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Adm. Direktør

Super service

Super service
    Altid Hjælpsom

19. syyskuuta 2023

Kære Lasse,

Tusind tak for din positive anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med vores service, hjælpsomhed og hurtige levering. Vi stræber altid efter at yde vores bedste for vores kunder, og din feedback er en stor motivation for hele teamet. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

JM Band Teamet

Super service hele vejen igennem

Vi skulle have fremstillet nogle aktivitetsmønter og efter at have undersøgt markedet, faldt valget på JMband som leverandør. De tog os i hånden hele vejen igennem processen og sørgede for at vi fik alt den nødvendige vejledning i materialevalg, størrelser og design. Vi står nu tilbage med nogle super fede aktivitetsmønter fremstillet i massiv messing med tryk på begge sider, i lige præcis den specialstørrelse som vi havde brug for. De var endda så venlige at tage førsteudgaven fra og levere den indrammet. Alt i alt en oplevelse over forventning. JMband har mine varmeste anbefalinger.

1. heinäkuuta 2023

Hej Tobias,

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse og dine varme anbefalinger! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med hele processen, fra vejledning til det færdige produkt. At vi kunne hjælpe med at skabe jeres unikke mønter i massiv messing og imødekomme jeres specifikke behov er præcis, hvad vi stræber efter.

Det er også dejligt at høre, at du værdsatte den indrammede førsteudgave. Vi tror på de små detaljer, der gør en stor forskel.

Din tilfredshed og positive oplevelse er, hvad vi arbejder for hver dag hos JM Band. Tak for at du valgte os som din leverandør. Vi ser frem til mange flere succesfulde projekter sammen i fremtiden!

Let og lynhurtigt

Let og hurtig bestilling. God sparring umiddelbart efter bestilling og lynhurtig levering af ordren. What's not to like?

15. elokuuta 2023

Hej Finn,

Tak for din positive feedback! Det glæder os meget at høre, at du fandt bestillingsprocessen let og hurtig, og at du værdsatte den gode sparring lige efter bestillingen. Din tilfredshed med den lynhurtige levering af din ordre betyder meget for os.

Vi bestræber os altid på at sikre, at vores kunder har en glimrende oplevelse med JM Band, og det lyder til, at vi har opnået netop det med din ordre.

Tak for at vælge os, og vi ser frem til at betjene dig igen!

Direktør, JM Band

Hurtig levering og til aftalt fornuftig…

Hurtig levering og til aftalt fornuftig pris

8. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä JM Band®

Jeg er glad for at høre, at du var tilfreds med vores hurtige levering og den aftalte pris. Det er vores mål at sikre, at vores kunder modtager deres ordrer til tiden og til en rimelig pris.

Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

De lavede fejl på de armbånd de sendte…

De lavede fejl på de armbånd de sendte mig, men erkendte fejlen og lavede nogle nye (og pænere) istedet. Generelt god service.

3. heinäkuuta 2023

Hej Lars Nielsen,

Tak for din 4-stjernede anmeldelse. Vi beklager fejlen med armbåndene i første omgang, men er glade for at vi måtte rette op på det og sende dig nogle nye, som du er tilfreds med. At erkende og rette vores fejl er en vigtig del af vores kundeservice, så det er godt at høre, at du oplevede god service trods den indledende fejl.

Tak for at handle hos JM Band, og vi ser frem til at kunne servicere dig igen i fremtiden.

Direktør, JM Band

Alltid snabb och bra service

6. heinäkuuta 2023

Hej Micke,

Tack så mycket för ditt 5-stjärniga omdöme! Vi är glada att höra att du upplever vår service som snabb och bra. Det är precis det vi strävar efter, och det är fantastiskt att höra att vi lyckas i det avseendet.

Tack för att du valde JM Band. Vi ser fram emot att fortsätta den goda servicen i framtiden.

Med vänliga hälsningar,

VD, JM Band

Bra och snabb service

Bra snabb service

5. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä JM Band®

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Det är alltid vår målsättning att leverera snabb och bra service. Ser fram emot att göra affärer med dig igen i framtiden.

Nicht zufrieden

Kurzfassung:
    Laut Bestellung Lieferung mit GLS 2-3 Tage. Kosten der Lieferung 9,99 Euro.
    Gemäß E-Mail der GLS sollte das Paket am 2. Tag (hier: 31.8.) geliefert werden zwischen 9:45 und 11:30 Uhr.
    Keine Lieferung erfolgt.
    Zeit in Paketankündigung durch GLS auf den 1.9., 9:45-11:30 Uhr (entspricht 3. Tag) geändert.
    Da der 1.9. für mich der späteste Zeitpunkt der Lieferung war, da danach das Paket seinen Nutzen für mich verliert, wartete ich -ohne Tätigkeiten- daheim auf das Paket. Keiner klingelte. Gegen 10:40 Uhr E-Mail durch GLS, dass das Paket an einen Paketshop geliefert wurde und es dort “ab morgen“(!) abgeholt werden könne. Für mich zu spät. Aus meiner Sicht zunächst ein Fehler der GLS, die jedoch telefonisch nicht zu erreichen ist. Nach dringlicher Email von mir an die GLS erfolgte Rückruf, in welchem diese mir mitteilt, dass Verkäufer aus Dänemark „eigentlich immer“ an einen Paketshop liefern lassen würden. Ob dies eine Schutzbehauptung ist, kann ich nicht sagen. E-Mails an den Verkäufer JMBand kommen mit „unzustellbar“ zurück, teils ein paar Tage später. Entweder die Lieferzeit anpassen auf 4 Tage, wenn man an einen Paketshop liefern lässt, oder die GLS als Lieferanten rausnehmen!
    Diese habe ich sehr ungern als Lieferanten ausgewählt, aber auch nur, weil dies der einzige Lieferant mit angegebener Lieferzeit von 2-3 Tagen war!
    Ich habe das Paket heute noch abgeholt, aber für mich ist es nutzlos, der Überraschungseffekt ist dahin und den Zweck hat das Produkt nicht mehr erfüllt.
    Ich würde nicht mehr bestellen.
    Kundenservice: unzufrieden
    Lieferzeit: unzufrieden, da nicht eingehalten
    Produkt: unzufrieden, da es seinen Zweck nicht mehr erfüllt/ nun nutzlos ist für mich

1. syyskuuta 2023

Hallo SwWw10,

Wir bedauern zutiefst die Probleme, die Sie mit Ihrer Lieferung und der Kommunikation zwischen uns und GLS hatten. Ihre Bedenken sind uns wichtig, und wir nehmen sie ernst.

Zunächst möchte ich mich für die verspätete Lieferung und die anschließende Verwirrung über den Lieferort entschuldigen. Dies ist nicht unser Standardverfahren, und wir werden dies genauer untersuchen, um sicherzustellen, dass solche Probleme in Zukunft nicht wieder auftreten.

Bezüglich des Kommunikationsproblems werden wir sofort prüfen, warum E-Mails an uns als "unzustellbar" gekennzeichnet werden. Dies sollte nicht passieren, und wir werden die notwendigen Schritte unternehmen, um dieses Problem zu beheben.

Auch wenn wir das bereits Erlebte nicht ändern können, möchten wir Ihnen eine Art von Entschädigung oder Lösung anbieten, die für Sie zufriedenstellend ist. Wir verstehen vollkommen, wenn Sie sich entscheiden, nicht erneut bei uns zu bestellen, aber wir möchten versuchen, diese Situation zu klären.

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihr Feedback zu teilen. Dies hilft uns, unseren Service zu verbessern.

Mit freundlichen Grüßen,

Geschäftsführer, JM Band

Hei Hidru,

Takk for din positive tilbakemelding og de 5 stjernene! Vi er glade for at du er fornøyd med vår produksjon og levering.

Vi tar din tilbakemelding angående leveringspris til oss og vil sørge for bedre kommunikasjon om dette i fremtiden. Det er viktig for oss at våre kunder er fullstendig informert før utsendelse.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det hjelper oss å forbedre tjenesten vår.

Med beste ønsker,

JM Band

Vi havde en go oplevelse med at handle…

Vi havde en go oplevelse med at handle og bestille vores varer ,som kom meget hurtig og er som vi havde aftalt så fine .

23. toukokuuta 2023

Hej Kresten,

Mange tak for de 5 stjerner og de positive ord! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med oplevelsen, hurtigheden og kvaliteten af de leverede varer.

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder, og det er dejligt at se, at det også afspejles i din oplevelse.

Tak for at du valgte JM Band. Vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden.