Bestilte festival armbånd til en privat fest. De er mega fede og 100% festivalagtige. Det var lidt bøvlet at designe dem på hjemmesiden men det gik (startede designet forfra) og de blev hurtigt levere... Näytä lisää

Super god kundeservice! De svarer rimelig hurtigt på både telefon og mail, samt har de været meget hjælpsomme ved mine henvendelser Kæmpe positiv oplevelse og godt udvalg af produkter

Det var virkelig nemt at designe armbåndene på hjemmesiden, og resultatet er blevet rigtig godt!. De blev også leveret ret hurtigt, så det var lækkert.

Super god oplevelse med kontakt til kundeservice, hvor jeg nærmest aldrig har oplevet så nærværende, hurtig og hjælpsom service. Jeg mærker smilet helt ud igennem mailen. Hjælp fra start til slut m... Näytä lisää

1. Räätälöityjen etikettien tulostuspalvelu
  2. Digitaalipainotuotepalvelu
  3. Graafikko
  4. Kampanjatuotemyynti
  5. Kampanjatuotteiden toimittaja

Tietoja yrityksestä JM Band®

JM Band har mere end 25 års erfaring med salg- og produktion af bl.a. festivalarmbånd, entre og drinks billetter m.fl. samt keyhanger. Alle produkter bliver produceret med eller uden tryk.

Det får du hos JM Band

Hurtig kundeservice
Har du brug for hjælp til et køb, eller har du spørgsmål til et produkt, kan du altid kontakte os pr mail: info@jmband.dk eller telefon: 53765366. Vi har åbent alle dage 09.00-16.00.

Prisgaranti
Vi prismatcher og giver dig yderlig 5% i rabat. Hvis du finder nøjagtigt samme produkt, ved en anden dansk butik/webshop.

Betingelser for prisgaranti
Prisgarantien gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg i begrænset omfang samt tidsbegrænset tilbud (kø-og åbningstilbud)

Dag-til-dag levering
Alle lagervarer bliver afsendt, samme dag som du bestiller dem.

Stort produktudvalg
Nedenstående er et udpluk af de produkter som du finder hos JM Band. Produkterne findes i flere forskellige materialer. Bæredygtige, stof, plast m.fl

Armbånd

Kaikki arvostelut

35 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snabba svar

Snabba svar, snabb hjälp och snabb leverans. Även ett bra pris!

22. toukokuuta 2023

Hej Eva,

Tack så mycket för ditt 5-stjärniga betyg! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår snabba respons, hjälp och leverans, samt våra priser. Din positiva feedback är mycket uppskattad och ger oss ännu mer motivation att fortsätta erbjuda bra service.

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Med vänliga hälsningar,

VD, JM Band

Bedste anbefaling

Bedste anbefaling, levere korrekt og hurtigt

21. toukokuuta 2023

Hej Jette,

Tak for de 5 stjerner og din varme anbefaling! Vi sætter stor pris på din feedback. Det er en fornøjelse at høre, at vi lever op til dine forventninger med hensyn til korrekthed og leveringstid.

Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at sikre, at du får den samme positive oplevelse som du har haft.

Tak for at handle hos JM Band.

Direktør, JM Band.

Varorna är bra

Varorna är bra, snabb leverans.

21. toukokuuta 2023

Hej Francesca,

Tack så mycket för ditt 5-stjärniga betyg! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra varor och den snabba leveransen. Din positiva feedback betyder mycket för oss.

Vi hoppas kunna tjäna dig igen i framtiden!

Direktør, JM Band

Fantastisk god service!

Fantastisk god service!
    Både da jeg ringede og spurgte ind til maskinen med mange spørgsmål og haste-forsendelse, og mega god hjælp til opsætning af anden medarbejder, da jeg havde modtaget maskinen.
    Den blev leveret super hurtigt som lovet da jeg var lidt i en knibe, da min gamle båndmaskine (andet mærke) pludselig stod af og jeg akut havde brug for en ny.

Den printer super godt (begravelsesbånd) og så skønt man kan tilpasse skrifttype osv efter ønske.

Eneste lille bitte minus er, at man ikke kan gøre baggrunden på teksten gennemsigtig. Dvs når man laver to linjer, skal det være ret småt for at teksten ikke overlapper hinanden.

Har siden bestilt nyt guldtryk og det blev også leveret dagen efter.

Alt i alt super god oplevelse og super god maskine, super gode medarbejdere!

26. kesäkuuta 2023

Hej Isabella,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, især omkring vores termiske printer. Det er dejligt at høre, at vores medarbejdere kunne assistere dig effektivt, både ved forespørgsler om produktet og under opsætningen.

Vi er også glade for, at vores printer lever op til dine forventninger, særligt når det kommer til print af begravelserbånd. Tak for feedback vedrørende gennemsigtigheden af teksten. Vi vil helt sikkert tage dette med i vores overvejelser for fremtidige forbedringer af produktet.

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at hjælpe dig med alle dine fremtidige behov!

Direktør, JM Band

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Kvaliteten var helt i top

14. toukokuuta 2023

Hej Charlotte,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er så glade for at du at tingene har været helt i top hele vejen rundt, og vi glæder os til at du kommer og handler hos os igen :D

Bedste hilsner
    JM Band teamet

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Oversigten er lige til. Hurtig levering

11. toukokuuta 2023

Hej Rea,

Tusind tak for din fine anmeldelse! :D

Vi er så glade for at du kan lide processen, og vi glæder os til at handler hos os igen!

Bedste hilsner
    JM Band teamet

Always get great help with anything I…

Always get great help with anything I need.

10. toukokuuta 2023

Hi Kalle,

Thank you so much for the great review! We are trying our best to always offer the best service, and therefore it means a lot that you feel the same way!

Have a lovely day!

JM Band Team

Gute Arbeit

Gute Arbeit, schnelle Lieferung! Danke

2. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä JM Band®

Vielen Dank für diese tolle Bewertung!

Wir freuen uns immer, einen guten Service und ein gutes Produkt anbieten zu können.

Wir hoffen, bald wieder von Ihnen zu hören :)

Mit freundlichen Grüßen,
    JM Band-Team

Kære Johnny,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at tingene kom hurtigt og var som aftalt. Vi bestræber os altid på at levere en god og pålidelig service til vores kunder.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi vil fortsat arbejde hårdt for at opretholde den samme høje standard og fortsat imødekomme dine forventninger.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er vores team altid klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hans Christian

Snabba leveranser

6. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä JM Band®

Tack för det bra omdömet.
    Vi strävar efter att få ut våra paket så snabbt som möjligt, så att ni som kunder inte behöver vänta för länge på era saker :)

De bästa hälsningarna

Service service

5. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä JM Band®

tak for den dejlige anmeldelse :)
    Det sætter vi stor pris på :)
    De bedste hilsner fra JMband teamet

Solidt produkt

Hurtig service. Nemt at designe armbånd. Alt i alt et solidt produkt.

4. tammikuuta 2023

Kære Asta,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at du har haft en hurtig service.

Rigtig god dag!

Med venlig hilsen
    Hans Christian
    Team JM Band

Excellent and very reliable supplier

JM Band has been an excellent and very reliable supplier of various products we need for our events, going for several years. They deliver quickly and their customer service has always been impeccable, as well. I would strongly recommend them.

27. helmikuuta 2023

Hi Wilhelm,
    Wow! Thank you for this great review :D

We very much appreciate our cooperation, and therefore it is great to hear that you feel the same way!

We look forward to our future cooperation!

JM Band Team

Vi bruker årlig ca 5000 tekstilarmband…

Vi bruker årlig ca 5000 tekstilarmband fra JMband og er veldig godt fornøyd med produktene og servicen til Jmband. Vi anbefaler de på det sterkeste.

9. lokakuuta 2022

Hei Thomas,

Tusen takk for denne fantastiske anmeldelsen :D

Vi er så glade for samarbeidet vårt, og håper at det vil vare i mange år fremover!

Beste ønsker,
    JM Band

Helpful custumor service

Even though I had made a mistake, the custumor service made sure my product were to be delivered on time. I'm very grateful for the great service!

13. helmikuuta 2023

Hi Anna,

Thank you very much for this great review! We are so happy that we can help you in this situation - the most important thing is that you get your products in time for your event ;)

We hope that you will continue purchasing from us in the future!

JM Band ;)

Great and effective

Fast and efficient service!

3. marraskuuta 2022

HI Kinan,

Thank you for the review!

We are so happy with our cooperation! :)

JM Band

Plastic til begravelses bånd. Jeg vil fraråde alle at bestille bånd til begravelse hos jmband. De har ingen professionel tilgang til opgaven. Også når man kontakter dem.

De laver kransebånd af plastic, som standard. Kransebånd til begravelse er altid af Satin. Og når man kontakter dem, så bliver man bedt om aldrig at handle der igen, hvis man ikke accepterer en kæmpe ekstra regning (2x forsendelse og ekstra for satin)for at få den rigtige vare i satin bånd. Alt ialt kr. 331.- for et smalt buketbånd. Det kan købes for 79.- kr plus moms og forsendelse.

6. helmikuuta 2023

Hej Lone,

Vi er selvfølgelig kede af at du ikke kan lide det produkt du har bestilt, men det står helt klart og tydeligt på vores hjemmeside, at det ene begravelsesbånd er lavet af polyprotex og det andet af satin (Dette bliver ikke skjult på nogen måde). Man kan heller ikke bestille et standard værelse på et hotel, og derefter kræve at man får suiten.

Dog til trods for at du bestilte det billige produkt, gav vi dig muligheden for at betale differencen på de 2 + fragt for at få det tilsendt. Hermed, havde vi fuldt tab for dit første begravelsesbånd. Umiddelbart anser vi dette, som en meget fair løsning, da vi leverede det produkt du bestilte. Dog refunderede vi dig fuldt med det samme, da vi kun samler på tilfredse kunder.

Til sidst vil jeg sige, at du var meget ubehagelig over for vores medarbejder, og den tone og behandling accepterer vi ikke her hos os. Vi har derfor bedt dig om ikke at handle hos os igen.

Jeg håber, at du fandt en løsning.

Adm. Direktør

Fantastisk service

Fantastisk service! Bra pris, god tillgänglighet, trevlig service i kundtjänst och snabb leverans! Stort tack!

31. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä JM Band®

Tack så mycket för denna fantastiska recension! :D

Vi är så glada att du gillade vår produkt och tjänst, och vi kan inte vänta på att du ska köpa från oss igen!

Vänliga hälsningar,
    Thomas från JM Band