Super god oplevelse med kontakt til kundeservice, hvor jeg nærmest aldrig har oplevet så nærværende, hurtig og hjælpsom service. Jeg mærker smilet helt ud igennem mailen. Hjælp fra start til slut m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi er veldig fornøyd med Jmband.dk. De leverer som avtalt, hurtig og presist. Jmband.dk har levert startnummer i to sesonger til vårt triathlon arrangement Coastman Norway - coastmannorway.co... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg havde en fantastisk oplevelse med JM Band! Fra start til slut var kommunikationen professionel, og de var super imødekommende over for mine ønsker til udseende på armbåndene. Kvaliteten af... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag köpte drinkbiljetter och det var snabb leverans. En vara blev fel i leveransen och när jag kontaktade dem fick jag snabb återkoppling och de löste med en ny vara inom några minuter! Verkligen bra... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Axel Gruhns Vej 10M, 8270, Holme, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Min bedste anbefaling 👌🏻 Helt fantastisk kundeservice ydet af Thomas fra JM Band. Kom hjem fra ferie og fik åbnet modtaget pakke. Indholdet var ikke som vi havde regnet med - og skulle bruges 2 dage senere fra morgenstunden - så ringede og talte med Thomas, der forstod hvad vi skulle have haft i stedet og lovede at sende dette alternativ samme dag, uden at jeg skulle foretage mig noget og uden omkostninger for mig. Modtog den rigtige vare næste formiddag. Stor TAK for den flotte service ✨✨✨✨✨
Great communication timing and and service!
Great and quick service. I could get wristbands designed, approved, printed and delivered within 3days.
Thanks Thomas you have been a star!

Vastaus yritykseltä JM Band®
Ein grosses Kompliment! Die Ware wurde sehr rasch geliefert. Super Service und vielen Dank! Ich werde mir dieses Unternehmen merken und auch gerne weiterempfehlen!

Vastaus yritykseltä JM Band®
Sehr zügige und hilfreicher Kundenservice mit guter Artikelauswahl.

Vastaus yritykseltä JM Band®
JM band har en fantastisk kundeservice der altid forsøger at spore sig ind på kundens ønsker. Bestillinger ekspederes lynhurtigt og uden problemer. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä JM Band®
Super nemt og hurtig og fantastisk kunde service!
FÆNOMENAL SERVICE OG HURTIG LEVERING
Thomas var virkelig hjælpsom i chatten, og han hjalp mig med at designe et layout på mit armbånd, så det blev lige præcis, som jeg ønskede det.
Jeg ville give 6 stjerner, hvis jeg kunne :-)

Vastaus yritykseltä JM Band®
Blev leveret med posten allerede dagen efter jeg havde bestilt garderobebilletterne :-)

Vastaus yritykseltä JM Band®
Jeg er super glad for mine varer. Når man bestiller får man den bedste og meget personlig service som virkelig er værdsat.
Rigtig hurtig levering👌

Vastaus yritykseltä JM Band®
Vi skulle have fremstillet nogle aktivitetsmønter og efter at have undersøgt markedet, faldt valget på JMband som leverandør. De tog os i hånden hele vejen igennem processen og sørgede for at vi fik alt den nødvendige vejledning i materialevalg, størrelser og design. Vi står nu tilbage med nogle super fede aktivitetsmønter fremstillet i massiv messing med tryk på begge sider, i lige præcis den specialstørrelse som vi havde brug for. De var endda så venlige at tage førsteudgaven fra og levere den indrammet. Alt i alt en oplevelse over forventning. JMband har mine varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä JM Band®
Let og hurtig bestilling. God sparring umiddelbart efter bestilling og lynhurtig levering af ordren. What's not to like?

Vastaus yritykseltä JM Band®
Hurtig levering og til aftalt fornuftig pris