Fesen hjemmeside - layout mæssigt og lidt omstændigt (hvis ikke meget) måde at afslutte handlen, men når man ringer er der god service - Selvom man som jyde lige skal forstå accenten :-) Der er og... Näytä lisää
Den butik har det bedste personale som ved ALT fra varme gummistøvler til fru Hansen og til fiskehjul til ham der skal til syden og fange Den Hvide Haj fra filmen Jaws. Hvis du mangler sparring t... Näytä lisää
Jeg prøvede gummistøvler og det kom meget bag på ekspedienten, at jeg gerne ville prøve begge støvler og ikke kun den ene. Elendig betjening ved køb. Støvlerne var for store og jeg ville et par dage... Näytä lisää
Jeg har for nylig været uheldig med en fiskestang købt i jagt,-og fiskemagasinet som ved udpakning relativt sent efter køb viste sig at være knækket tæt ved topøjet. Ved henvendelse får jeg at vid... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Alt du har brug for i frilufts livet
H. C. Ørstedsvej 7 B, 1879, Frederiksberg C , Tanska
- mail@jagtogfiskerimagasinet.dk
- www.jagtogfiskerimagasinet.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Hjemmesiden ser lidt gammel ud
Hjemmesiden ser lidt gammel ud, men leveringstiden og produkterne er gode.
Det kunne være bedre…
Jagt & Fiskerimagasinet har et stærkt navn og et loyalt publikum, men deres hjemmeside, lever desværre ikke op til hverken magasinets faglige niveau eller nutidens digitale standarder.
Hjemmesiden fremstår markant forældet i både design og struktur. Layoutet virker lige så gammeldags som det ser ud, navigationen er ikke intuitiv, og det kræver unødigt mange klik at finde relevant indhold. Det føles mere som et arkiv fra internettets barndom end som en moderne platform.
Der mangler kategorier og beskrivelser.
Jeg køber næsten alt mit grej på nettet men finder desværre altid et bedre sted efter jeg har prøvet her.
Fesen hjemmeside - Men godt sted at handle
Der er også lidt sjove tilbud i ny og næ man kan på jagt efter efter på hjemmesiden
Super oplevelse
Køber en fiskestang til halvpris mandag aften.
Betaler den på, den mail jeg får tirsdag.
Har min fiskestang onsdag.
SUPER
Personlig,venlig og hurtig service
Jeg har været i flere skobutikker vedr. ønske om køb af en bestemt model af Merrell sandaler uden held. Så fandt jeg modellen her hos Jagt og Fiskerimagasinet uden at kende min størrelse på sandalen. Jeg har sjældent oplevet så god/venlig og hurtig personlig service, både via tlf. og mail. Jeg vil bestemt gerne anbefale denne virksomhed til andre.
Kalle er KONGEN
Hvis du mangler sparring til din udendørs hobby er dette stedet!
For at deres ego ikke vokser dem over hovedet kommer der her en lille bøn.
Køb nu noget mere BFS fiskegrej 😎🤩👍🏻
Rigtig god
Rigtig god, venlig og hurtig service i forbindelse med ombytning af varer.
Købte et par støvler
Købte et par støvler, som ikke var på udsalg. Den størrelse, som ville have været ideel til mig var udsolgt. Jeg blev enig med ekspedienten om, at jeg ville købe dem, og at jeg kunne returnere dem,hvis det viste sig, at de var for små. I hele sælger/købs forløbet “glemte” man at oplyse mig, at man IKKE får sine penge retur. Det står heller ikke nævnt på kvitteringen. Det står til gengæld på en mindre seddel på skranken. I mit tilfælde dækkede min skoboks den “besked”, så jeg var aldrig oplyst! Det kan jo så være min fejl! Bestyren i forretning er sjovt nok aldrig til at træffe, så den 3. gang blev forretningens lykkens gang, da jeg opgav at bruge mere tid på, at få mine penge (1.400 kr.) retur. Virkelig skuffende oplevelse at handle hos jer!
Super oplevelse
Super oplevelse. Fik meget god behandling og information af Martin vedr min næste flue fiske tur til Florida. Kommer helt klart igen.
Fantatisk service samt hjælp og vejledning 🏆
Personalet er venlige samt imødekommen uden at jeg følte noget købs Press 🤠
Det bliver frem over det sted jeg vil købe mit udstyr .
De vidste mig endda de gode fiske steder på Nordhavn ( Google Map ) super vigtigst for mig da jeg er nybegynder og lider af stress angst og har behov for at være lidt mig selv derude 🙂 ( PTSD )
Jeg er bare rigtigt glad for der er nogle der er parat til at hjælpe mig videre med mit fiske eventyr 🎣😀
Derfor kan jeg roligt anbefale der forretning samt service 🏆
Har i dag købt fluestang og hjul hos…
Har i dag købt fluestang og hjul hos Jagt og Fiskerimagasinet. Jeg fik fantastisk service, og vejledning. Det var fantastisk at prøve forskellige stænger og derigennem finde den rigtige stang / setup som passer præcis til mig og min “stil”. Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge butikken! Tak til Henrik og team.
Har længe søgt efter en udgået model…
Har længe søgt efter en udgået model Salomon sko. Endelig fandt jeg dem her, men kunne ikke bestille dem via hjemmesiden, som er pivringe. Da jeg er deperat efter at finde skoene, ringede jeg til dem i stedet. Efter lidt snak om at det nok var fordi, den var udsolgt, ville ekspedienten dog gerne undersøge nærmere og vende tilbage. En halv time senere blev jeg ringet op med besked om at nu var der fundet et par i den rigtige størrelse. Der blev afgivet information til en faktura over telefonen, og jeg gav besked om at jeg gerne ville købe flere, hvis de havde det. 5 minutter senere ringer de igen med besked om at der er 3 par - dem tager jeg naturligvis - super fed service
Ingen penge retur!
Skulle købe to gaver. Men det blev kun til een - den billige. Ham jeg skulle give gaverne til kan nemlig ikke få pengene retur senere - kun et tilgodebevis. Og så kunne jeg i øvrigt heller ikke få pakket gaven ind...
Dårlig betjening og ingen tilbagebetaling ved returnering af vare.
Støvlerne var for store og jeg ville et par dage efter returnere støvlerne. Det kunne ikke lade sig gøre. Jeg fik et tilgodebevis på 1.099 kr.
Personalet burde ved køb oplyse, at de ikke giver penge retur. Dårlig oplevelse.
Hurtig levering af Fjällräven jakke til…
Hurtig levering af Fjällräven jakke til en god pris. Jeg er meget tilfreds :-)
I februar måned fik lov til at prøve et par vandrestøvler af en venlig ung mand udenfor butikken på grund af Corona lukning 👍😊.
Alt fungerer bare 100% som det skal og…
Alt fungerer bare 100% som det skal og jakken er bare super dejlig.
Eneste kommentar er fremgangsmåden. Lidt gammeldags. Ringe ind og høre ang str m.m. og betale via netbank.
Bestilte fredag og modtag jakken mandag.
Jeg vender helt klart tilbage en anden god gang.
Fik god betjening af Oliver ved køb af…
Fik god betjening af Oliver ved køb af lidt elektronik.👌
Velkvalificeret rådgivning ved køb
Jeg har fået meget velkvalificeret rådgivning, da jeg skulle købe en dyr tørdragt her den anden dag. Det var meget lærerigt, og jeg er glad for, at jeg købte den i butikken - i stedet for over nettet, som jeg oprindeligt ville. Både fordi jeg først troede, jeg skulle have en anden størrelse, end den jeg endte med at købe, og fordi jeg fik virkelig mange brugbare tips med på vejen, som jeg ikke kendte i forvejen. Det var også en okay pris. Så jeg er meget tilfreds.
Gammeldags bestilling på deres…
Gammeldags bestilling på deres hjemmeside
Først går man ind og bestiller og tror man betaler med det samme men nej den sender så en besked til firmaet som så når de har tid sender en mail med link hvor man betaler kom dog lige frem til år 2020
Varen er blevet sendt til en helt anden by end den jeg bor i så istedet for 2 km har jeg 12 km til pakken bare ikke i orden
Havde desværre ikke set min egen tidligere dårligere erfaring med dette firma
Har i dag fået pakken og der fulgte en spiderline med som undskyldning
Selvom jeg ikke bruger spunden line var det da en fin gestus