Bij IVOL (deurmat24) een PVC vloerbeschermer zwart besteld. Beloven op hun site snel te leveren maar ik heb de vloerschermer na meerdere emails pas na 24 dagen ontvangen. In alle eerlijkheid staat e... Näytä lisää
Bij Praxis hadden ze geen maten van montage elementen van zwart stalen design trapleuning. Ter plekke gebeld met hun leverancier Ivol, zeer prettig geholpen, waarna ik direct maattekeningen per mail v... Näytä lisää
Product is onvolledig geleverd, na reclamatie spullen na extra betaling nageleverd. Echter product binnen 1 dag al kapot. Zeer inferieure kwaliteit wat niet wordt opgelost Reactie van leverancier is... Näytä lisää
Encontré unos cojines de recambio para mi silla Barcelona en su página web. Me di de alta , me mandaron correo de confirmación de alta. Hice el pedido mediante pago seguro (admite varias posi... Näytä lisää
Habraken 2327, 5507TK, Veldhoven, Hollanti
- +31402542823
- klantenservice@ivol.nl
- www.ivol.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Goede ervaring!
Ik schrik een beetje van de slechte reviews die ik hier lees. Als ik dit had gelezen voor mijn bestelling had ik wellicht niet besteld. Ik heb gelukkig niet veel gemerkt van genoemde klachten. 4 bureaustoelen gekocht en die zijn netjes op tijd geleverd. Twee bleken een kleine beschadiging te hebben maar dat is via de klantenservice (per mail) netjes en snel opgelost.
Waardeloos bedrijf zeg!
Waardeloos bedrijf zeg! Vanwege de coronacrisis een bureaustoel proberen te kopen bij bureaustoeldiscounter.nl dochter onderneming van IVOL. Bureaustoel gepoogd te bestellen maar bestelling tot op heden nog niet aangekomen. Naar meerdere malen gepoogd contact te zoeken uiteindelijk na 3 volledige werkdagen een reactie terug gehad. Ze zouden een nieuwe bureaustoel opsturen. Vandaag product ontvangen en is letterlijk aan alle kanten beschadigd. Klantenservice gebeld en geeft aan dat ze geen beschadigde of geretouneerde producten verkopen?? Ze doen dit daadwerkelijk wel op de website. Ik zal nooit meer wat kopen op deze betreffende website. Klantenservice heeft mij ook niet verder geholpen. Bureaustoel kan terug worden gestuurd en hopelijk krijg ik mijn geld terug.

Vastaus yritykseltä Ivol
Foutje kan gebeuren...
Verkeerd product geleverd door een foutje bij de leverancier. Kan gebeuren toch. Daarna super snel opgelost door de klantenservice. Meteen een vervangend product opgestuurd gekregen en een retourlabel voor het verkeerde product. Aarde klantenservice ook!
Slechte kwaliteit bureaustoel & vreselijke klantenservice
Slechte kwaliteit bureaustoel. Slechte retour rechten. En een zelfingenomen klantenservice medewerkster die je uitlacht bij het stellen van een normale vraag.
In juni 6 RVS trapleuningen en houders…
In juni 6 RVS trapleuningen en houders besteld.
Na herhaaldelijke mails en smoesjes dat de houders nog steeds niet binnen waren op 17 oktober bestelling geleverd.
Helaas zonder houders. Dus heb je er nog steeds niks aan.
Klantenservice snapt er niks van??Antwoord:
Ga ze opnieuw bestellen terwijl in een eerdere mail werd gezegd dat de houders op 27 september binnen zouden komen.
Zeer slechte afhandeling van klachten.
Ik koop hier nooit meer.
1 ster..teveel eer voor dit bedrijf...
Eigenlijk is 1 ster nog teveel eer voor dit bedrijf. We hadden een mat besteld op maat. Deze kwam aan, veel te groot en helemaal scheef afgesneden. Het werd een heel probleem en heen en weer gemail om het retourneren voor elkaar te krijgen. Nadat we dit de 1ste keer hadden aangegeven, kregen we bericht dat ze een nieuw exemplaar hadden gestuurd. Dat wilden we niet en hadden dit duidelijk aangegeven, De mat is dan ook door ons geweigerd. Na vele mails werd de 1ste levering eindelijk opgehaald. Ons geld konden we binnen 2-3 weken verwachten Na 4 weken nog steeds geen geld. Toen aangegeven dat we er werk van zouden gaan maken. Plots kregen we een mail dat er een nieuwe mat was gesneden en deze dezelfde dag naar ons gestuurd zou worden. We hebben vervolgens aangegeven dat we de koop ontbonden. Kregen een mail dat ze het in orde gingen maken en we binnen een week ons geld zouden krijgen. Na een week nog steeds geen geld. Vervolgens hebben we aangekondigd dat we een advocaat in de arm zouden nemen... en raad eens? Na een dag stond ons geld ineens op onze rekening.
Ik heb nog nooit in mijn leven te maken gehad met zo'n verschrikkelijk bedrijf. Wees gewaarschuwd!!!!
Traprofielen besteld bij een onderdeel…
Traprofielen besteld bij een onderdeel van Ivol. Geen levering, na aantal keer bellen, en meerdere beloften verder, het verkeerde product geleverd gekregen.
Bureaustoel palermo
Bureaustoel palermo
Deze bureaustoel gekocht eerste keer werd geleverd in stukke verpakking aangebroken onderdelen en ik miste een wiel.
Deze stoel terug gestuurd en vandaag nieuwe bezorgd gekregen, deze keer weer een gat in de doos en ik mis nu de armleuningen en de rugleuning is beschadigd.
Laatste keer voor mij
Let op met bestelling. Alle retour voor eigen rekening. Ook als je wilt ruilen voor de juiste maat kan je zelf voor de kosten op draaien. Bovendien in een goede klantenservice ver te zoeken. Je bent gewoon een nummertje.
Info op website klopt niet
Info op website klopt niet , ik kan wel terugsturen maar dan op eigen kosten... geen aanrader. Ik denk zelf dat dit geldklopperij is. Spijtig dat ik niet eerder de reviews heb gelezen!
Selling whiteboards that do not wipe clean - Keep away
I purchased a large and expensive whiteboard from this company, when it arrived everything looked fine, but as soon as i wrote something with my own whiteboard markers and tried to remove it, it was clear that what I received was of really poor quality. Wiping, even with proper whiteboard cleaning solution only removes about 20% of the marks. The board is not usable as intended at all.
Ivol has been most unhelpful, they insist that because I wrote on the board (used it), they cannot take it back. How is one supposed to know that the product does not work otherwise?
This is a terrible business with no understanding of customers, keep away
Kwart over 5 besteld had verwacht dat…
Kwart over 5 besteld had verwacht dat het dan 1 dag extra zou duren. Kreeg 15 min later mijn verzendbevestiging met trackingnummer. Volgende ochtend netjes nog een mail met tijdsbestek van 1 uur waarin het werd geleverd.
Om half 10 s'ochtends had ik het whiteboard al binnen. Zo hoort het!
Slechte kwaliteit en dramatische klantenservice
Een bureaustoel besteld op een site van dit bedrijf. Deze was na een aantal maanden al kapot. Een nieuwe gasveer toegestuurd gekregen maar aangezien de oude muurvast zat en niet te verwijderen is ben ik daar niet mee geholpen. Inmiddels heb ik ze dit al 5 keer verteld. Als ik bel moet ik mailen, ze sturen een filmpje toe, ik moet harder slaan met de hamer of kruipolie gebruiken. Mijn klacht wordt op geen enkele manier serieus genomen. Ze schepen hun klanten blijkbaar liever af dan dat ze hun verantwoordelijkheid nemen. Ze maken van hun slechte kwaliteit het probleem van de klant. Inmiddels ben ik er wel klaar mee, ik koop wel een bureaustoel bij een fatsoenlijk bedrijf.
30 mei een kleine bestellingen gedaan
30 mei een kleine bestellingen gedaan. nog niets ontvangen.
Zal hier nooit meer iets bestellen.
Ronduit slecht
Kofferbakmat besteld zou een levertijd zijn van 2-3 werkdagen. Vervolgens kreeg ik de volgende dag een email dat het nu een maand zou duren. Gelijk mijn geld terug gevraagd gelukkig ook met paypal betaald zodat ik het eventueel terug zou kunnen vorderen. Men heeft wel gelijk terug gestort. Nogmaals op de site gekeken nog steeds stond er leverbaar binnen 2-3 werkdagen.
service buiten garantie
wij hadden wieldoppen besteld, deze waren goed optijd geleverd.
Ik heb 1 gebroken bij het plaatsen, toen we vroegen of 1 appart te verkrijgen was of we een hele doos moesten kopen hebben ze 1 gratis opgestuurd via garantie, terwijl dit niet onder garantie viel.
Wij zijn heel goed geweest met de service.
Wieldoppen passen niet service ho maar
Wieldoppen gekocht via internet. Eerst een mail gehad dat ze toch niet op voorraad waren en later zouden komen. Kan gebeuren dus af gewacht. 1 week later geleverd. De wieldoppen gepast en zaten erg strak waardoor ze los lieten. 1 is er afgebroken met aandrukken. Mail gestuurd niets gehoord ( 24 augustus). Maar weer een mail gestuurd ( 16 september) met het volgende antwoord:
Beste m,
Dit is natuurlijk spijtig om te horen,
We kunnen op dit moment niks meer voor u betekenen omdat dit de enigste 12 inch wieldoppen zijn,
We hebben geen andere oplossing voor handen.
Mvg
Ivol.nl
En hier stopt de garantie en service.
Amateurs
Het verbaasd me dat er nog zulke slechte webwinkels zijn.
Had vorige week woensdag een stuurslot besteld. Ik verwachte dit eigenlijk gewoon vrijdag in huis of maandag. Nu krijg ik vrijdag einde van de dag een mail dat mijn bestelde product niet leverbaar is (waarom staat het dan in je webshop??!!!) dus ik vragen naar levertijd. Hier krijg ik totaal geen antwoord op. Moest maar duurders kopen en bijbetalen!! Heb gezegd hier niet mee akoord te gaan en dat ze maar een vergelijkbaar product voor dezelfde prijs moeten leveren. Hier heb ik geen reactie op gehad. Maandag weer een mail gestuurd, geen reactie, dinsdag een mail gestuurd dat ze 24 uur hebben om me geld terug te boeken of dat ik anders aangifte ga doen van oplichting. Nu ineens wel weer reactie. Geld zou overgemaakt moeten zijn, nu nog niks ontvangen.
Kortom, waardeloos.
Slechte/late reacties
Duurt 2 dagen voor ze uberhaupt gaan kijken of ze je bestelling kunnen leveren.
Webshop niet op orde.
Onvriendelijk en niet meedenken naar de klant toe.
Zeker geen aanrader! Ps als morgen het geld niet binnen is gaat er een aangifte volgen.
Bedankt voor de fijne service esmee van ivol.nl. Je hebt me goed geholpen.... Not
slechte webwinkel
De bestelling duurde nog al pfff bleek die nog niet verzonden te zijn pfff
Niet alle webwinkels zijn goed!
Niet alle webshops zijn goed en daar is Ivo.nl een goed voorbeeld van.
Nu een maand geleden een bestelling gedaan,en deze is dus nu nog steeds niet goed bezorgt!
Producten die besteld worden worden niet goed uitgeleverd en de afwikkeling hier van loopt niet op rolletjes.
Uw wordt vandaag nog terug gebeld.......ik wacht nog steeds.
Sorry de collega is op vakantie en hij doet de planning.....
Bestel ik hier in de toekomst weer iets?
Absoluut niet!