Bij IVOL (deurmat24) een PVC vloerbeschermer zwart besteld. Beloven op hun site snel te leveren maar ik heb de vloerschermer na meerdere emails pas na 24 dagen ontvangen. In alle eerlijkheid staat e... Näytä lisää
Bij Praxis hadden ze geen maten van montage elementen van zwart stalen design trapleuning. Ter plekke gebeld met hun leverancier Ivol, zeer prettig geholpen, waarna ik direct maattekeningen per mail v... Näytä lisää
Product is onvolledig geleverd, na reclamatie spullen na extra betaling nageleverd. Echter product binnen 1 dag al kapot. Zeer inferieure kwaliteit wat niet wordt opgelost Reactie van leverancier is... Näytä lisää
Encontré unos cojines de recambio para mi silla Barcelona en su página web. Me di de alta , me mandaron correo de confirmación de alta. Hice el pedido mediante pago seguro (admite varias posi... Näytä lisää
Habraken 2327, 5507TK, Veldhoven, Hollanti
- +31402542823
- klantenservice@ivol.nl
- www.ivol.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Helaas
Helaas, verkeerde product geleverd. Daarna moeilijk doen over de bedenktermijn. Jammer
Geweldige klantenservice
Geweldige klantenservice, er ging het eea helemaal mis bij bezorging en zonder gedoe en zonder bijbetaling een tweede pakket gestuurd, wat een vertrouwen in de klant en een service!
Bureaustoel niet leverbaar
Bureaustoel besteld die volgens website op voorraad is. Een week na bestelling ontvang ik bericht dat deze pas 2 maanden later leverbaar is. Ik bel de klantenservice om te annuleren. Vriendelijk te woord gestaan, maar geen bevestiging annulering ontvangen en 2 weken later wacht ik nog steeds op mijn geld. Ik zou hier nooit meer bestellen.
Tevreden
1 dagje langer op mijn bestelling moeten wachten wat niet eens aan Ivol zelf lag maar aan DPD. Verder erg tevreden. Prima kwaliteit voor de prijs die je betaald.
Coulance buiten de garantie
Het gelaste gedeelte onderaan het kantelmechanisme van mijn bureaustoel "Palermo" was afgebroken. De bureaustoel viel 'n half jaar buiten de garantie maar tóch hebben ze mij een nieuw kantelmechanisme gestuurd uit coulance. GEWELDIGE service. Ik snap daarom ook de vele negatieve recensies niet.
Waardeloze service
Waardeloze service, laten klant retourkosten betalen voor een product dat niet voldoet en zeggen ‘dat ze er niets aan kunnen doen’.
Afrader!
Oplichters van IVOL.nl
Slot besteld maar deze is geleverd zonder sleutel. Ik bel voor een oplossi g en het meeste wat ze mij willen bieden is een gedeeltelijke vergoeding. Nooit bestellen hier deze mensen weten niet wat zaken doen is.
Geldbeluste malafide leverancier
Reactie van leverancier is onjuist. ik heb meerdere malen gereageerd echter ticket blijft gesloten. Als je deze weer wilt openen, wordt ik geblokt wat genoeg zegt over deze leverancier. Stoel is inmiddels met grof vuil mee!
Als je iets anders wilt hebben dan je hebt besteld, hier kopen
Drie blauwe matten besteld, zelfde kleur hoopte ik. Een mat was goed. De tweede mat een andere maat dan ik had opgegeven en de derde een andere kleur en andere dikte. Na contact met klanten service, die overigens goed bereikbaar zijn, vertelden ze me dat ze er geen invloed op hadden wat me werd opgestuurd vanuit de fabriek.. huh....... Ticket gesloten
Goede klanten service, slechte kwaliteit
Klanten service heeft mij meerder malen perfect geholpen, echter zijn de stoelen die we hebben besteld volledig kansloos kwa kwaliteit. Afrader.
Onprofessioneel bedrijf.
Bureaustoel gekocht in April. Er bleek een probleem te zijn met bedrijfsgegevens dus deze doorgemailt. Na een week geen bericht te hebben ontvangen wilde wij de bestelling annuleren. Toen waren ze ee heel snel bij, prima gegevens nogmaals doorgestuurd. Na leveren v.d. stoel een klacht ingediend, stoel was niet naar verwachting en de doos waarin de stoel was geleverd was kapot. Afgesproken om een retour in te voeren. Ticket werd zonder verder vragen na een aantal dagen gesloten. Gezien het zo'n gedoe al was hebben wij besloten de stoel te houden. Factuur is naar administratie gegaan om betaling in gang te zetten. Ineens krijgen wij drie mails, op het verkeerde mail adres (wij hebben twee keer het juiste mailadres doorgestuurd). Een herinnering, 2e herinnering en een "AANMANING" allemaal binnen 1 minuut.
Heel onprofessionele gang van zaken. Wij hoeven geen "oplossing" meer. Willen enkel mede bedrijven en consumenten behoeden voor deze teleurstelling.
Goede klantenservice
Er zat een scheur in de kokosmat die ik had besteld. Niet netjes maar kan door transport gekomen zijn. Is wel heel goed en snel opgelost door IVOL klantenservice. Ik hoefde de kapotte mat niet terug te sturen (scheelt een hoop tijd en gedoe). Ik had de volgende dag een nieuwe kokosmat. Kwaliteit is vergelijkbaar met gamma.
Ik bestelde begin december 2020 een…
GEEN KLANTENSERVICE!
Ik bestelde begin december 2020 een verkeerde trapleuning. Door corona waren de werkzaamheden in bouw vertraagd en dan was er de Kerstperiode waarin de bouw niet werkte. Begin januari kwamen werkmannen en toen pas bleek dat verkeerde trapleuning was besteld: Ivol weigert de trapleuning terug te nemen (deze zit nog volledig in de originele verpakking, ongeopend en allicht onbeschadigd) want zij aanvaarden enkel retours binnen de 14 dagen! Ook al is er overmacht en zitten er feestdagen en een lockdown in die periode!! ZEER KLANTONVRIENDELIJK, ONBEGRIPVOL. Dat is hun mentaliteit, aan jullie om te beslissen of u daar nog zaken mee wenst te doen? 👎👎👎
E. Luyten - België
NIKS BESTELLEN HIER
NIKS BESTELLEN HIER! Goedkoop is duurkoop blijkt hier het geval.
Bureaustoel kwam aan in een bij elkaar geplakte doos, poten staken er uit, en binnen bleek dat helaas hetzelfde: stoel was overduidelijk al op meerdere plaatsen geweest, in-en uit elkaar gehaald, en vertoonde lichte beschadigingen.
Dan moet je ook nog eens zelf de verzendkosten betalen om alles weer terug te sturen....terwijl je iets ´nieuws' denkt te kopen en ´derde-hands' krijgt toegestuurd. Helaas las ik ook naderhandpas alle slechte reviews over dit bedrijf. Voortaan doe ik dat op voorhand als ik iets bestel. Nu nog afwachten of- en wanneer ik m'n geld terug krijg...
Terugstorting duurt onnodig lang
Bureaustoelen die op de website als "op vooraad" worden weergegeven blijken dat niet te zijn. Klantenservice reageert netjes en snel op de annulering, maar terugstorten van het aankoopbedrag laat erg lang op zich wachten (3 weken). Opzich binnen de wettelijke termijn, maar nergens voor nodig en klantonvriendelijk. Ik zal hierdoor Ivol voor een volgende aankoop ontwijken.
Wacht al meer dan 40 dagen op het geld…
Wacht al meer dan 40 dagen op het geld van een door hun goed ontvangen retour product. Met als reden dat het "soms druk is".
Daarnaast worden verzendkosten (moet aangetekend) niet vergoed.
Product zelf, de Madrid stoel, was erg gammel. Zou nog geen maand mee gaan bij gebruik.
Daarnaast kwam het product binnen in een zeer beschadigde doos met los plakband.
En krijg ik uiteindelijk 14 dagen geleden een email waarin staat dat het geld "binnen 10 dagen overgemaakt zou worden" waardoor de kopers bescherming nu verlopen is.
Vertrouwen en verwachting zijn dus geschaad, hopelijk zie ik het geld ooit nog terug. Ik raad deze winkel in ieder geval af.
Waardeloos
NIET BESTELLEN!
Al enkele maanden zijn ze met mijn voeten aan het spelen om mijn geld terug te krijgen van een artikel dat compleet waardeloos was.
super slechte kwaliteit!!! retourkosten zelf betalen
super slechte kwaliteit!!!! niet bestellen via bureaudiscounter.nl
Op de website staat dat je 14 dagen hebt om retourneren als het niet bevalt. Ze vertellen er niet bij dat de retour kosten door mij wordt betaald.
Wat een oplichterij!!!
Kokosmat & klantenservice waardeloos
Kokosmat besteld, absoluut belabberde kwaliteit. Ging direct kapot. Klantenservice poeiert mij gewoon af dat ze niks voor mij kunnen doen. Gewoon oplichterij
Deurmat slecht op maat gesneden
Wij hebben een deurmat op maat besteld maar deze is schots en scheef afgesneden. Wij hebben een mail gestuurd maar tot op heden niets vernomen. Telefonisch is het bedrijf slecht bereikbaar. 1 klein pluspuntje is dat het snel geleverd werd.
Vandaag kreeg ik een mail en daarin kwamen zij met een gepaste oplossing daarom krijgen ze van nu 3 sterren.