Saanut 1/5 tähteä

Meer dan een jaar en nog niet eens afgewerkt. Werken zouden voor 2025 gedaan zijn geweest maar nu nog altijd niet gedaan ,geld vragen en maanden niets doen. Laten alles slordig & vuil achter isola... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Collega’s die mekaar ondersteunen, en oplossingsgericht zoeken, Mete Han die elk belofte heeft waargemaakt sinds dag 1 heel goede en open communicatie Vakmanschap daarover valt niks te zeggen ze kr... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Wij zijn ontzettend tevreden met de plaatsing van crepi op onze voorgevel door Isoboost. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie met werfleider Idrin vlot en duidelijk. Het team werkte... Näytä lisää

2,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Isoboost en eigenaar Enea Kaleshi zijn…

Isoboost en eigenaar Enea Kaleshi zijn oplichters!
Ze hebben het vooral gemunt oo alleenstaande vrouwen!
10 dagen droog weer nodig vertelde hij mij in november 23... ze zijn weken te laat begonnen, komen pas om 9h/9h30 toe op de werf en zijn ol 16h al weer weg. Hebben al van de eerste dag niet het materiaal bij dat ze nodig hebben, zitten alcohol te zuipen op de werf. Spreken geen woord nederlands, engels of frans. 1x werfleider gezien nadat ik heel boos had gebeld omdat ze de regenpijp over het kader van mijn deur hadden gelegd. Ze hebben heel veel schade toegebracht aan mijn materiaal, woning en gehuurd materiaal.
Ik heb ze mei 24 voor de rechtbank getrokken, ik werd voor leugenaar verweten door Enea en zijn advocaat, terwijl Isoboost diegene zijn die tot 2x toe goedkoper materiaal hebben gebruikt voor mijn vensterbank en dakprofielen dan het materiaal waarvoor ik betaald heb. Bouwtechnisch is er niets in orde.
Na een slechte review geplaatst te hebben vorig jaar na een maand geen reactie v isoboost, werd ik binnen de 2 uur na het plaatsen van de review opgebeld door de eigenaar die mij bedreigde omdat ik een eerlijke review had geschreven. Hij kende mensen en zou zijn leger aan advocaten onder de arm nemen...
Hopelijk worden de schulden verhaald op zijn 2 andere bedrijven waarvan 1 juist voor het faillissement van Isoboost opgestart... op naam v zijn vrouw.
Nu Enea vertelde mij vorig jaar over zijn villa in Laken waar hij zijn Albanese (al dan niet ingeschreven) werkmannen liet verblijven en over zijn vele dure auto's, mss kan de rechtbank deze verkopen om de slachtoffers te compenseren?
Maar hoogstwaarschijnlijk zien we niets meer van ons geld terug.
Ze hebben voor meer dan 800.000euro schulden. Gelukkig voor de eigenaar dat hij nu naar eigen zeggen gelukkig is op zijn facebook pagina

2. syyskuuta 2024

Enea kalleshi - isoboost - oplichters

Jan 2025 contract getekend bij isoboost, voorschot 5600 euro betaald, in mei zouden ze alvasrt een lek dichten in afwachting van volledige dakrenovatie (initieel was kwartaal 1 beloofd, maar konden ze niet waarmaken) , herhaalde pogingen gedaan om hen te bereiken, zonder antwoord. Testaankoop heeft ook poging gedaan zonder succes. Het zijn dieven. Enea kalleshi, bestuurder, heeft ook nog andere bedrijven, Dreamstayvilla en EK projects. Dat zulke mensen hier steeds mee weg kunnen komen...begrijpen wie begrijpen kan. Op Facebook staat hij te pochen met foto's waarin eentje met rollen geld/biljetten geld overladen op een salontafel.

1. toukokuuta 2025

Isoboost failliet

Beste slachtoffers,

Er is momenteel een onderzoek lopende naar aanleiding van meerdere klachten.
U kunt uw getuigenis bezorgen aan het parket via FinfiscparketOVL "at" just.fgov.be
Vermeld hierbij zeker het dossiernummer 25CO36472 in uw bericht.

Alvast bedankt voor uw medewerking,

Wij hopen dat Justitie haar werk ernstig zal nemen en dat de verantwoordelijken hun daden niet ongestraft zullen blijven.

Gedupeerden isoboost

Sinds 24/7/2024 voorschot betaald . Tweede deel in december. Werken nog steeds niet gedaan. Nu failliet. Wij zitten met kapot dak van veranda, hebben op eigen kost de garagepoort moeten laten repareren. En het dak lekt. Gedupeerden Isoboost op fb.

28. heinäkuuta 2025

OPGEPAST OPLICHTERS

Beste bestuurder van Isoboost en EK Projects (en sinds kort ook Thermo4U) , je bent een afzetter! Een dief... Zoveel mogelijk geld innen om dan snel snel faillissement aan te vragen. 1 week voor je faillissement een nieuwe firma opstarten!!! Je moest je schamen.

En dan nog op je Facebook zeggen dat je vanaf nu gaat genieten en gelukkig gaat zijn. Dat zal wel zijn. Met wederom de opstart van een nieuwe firma.

Weet je ook dat mijn 3 jarig zoontje nu verder leeft in een ongezond huis omdat jij de centen van zijn moeder hebt afgenomen...

Doet je niets waarschijnlijk!

Opgepast mensen voor EK Projects en Thermo4U. Dit zijn de andere firma's van deze bestuurder die ook in gevelwerken actief is. En tot op heden nog actief staan. Sterker nog Thermo4U is opgestart op 5 juli 2025!!!! Faillissement van Isoboost aangevraagd op 11 juli 2025

14. heinäkuuta 2025

Gedeputeerde

Vuile bandieten,al ons geld van de voorschotten kwijt.Nog op 14/7/2025 langs geweest bij de baas.De lafaard beloofde ons dat de werken gingen starten in Augustus 2025 terwijl hij al wist dat ze failliet waren.Zo met de mensen hun gemoed spelen echt schandalig.Totaal geen respect voor gezinnen, enkel hun geld opstrijken .

23. heinäkuuta 2025

Februari 24-Juli 25

Februari 24 getekend, werken gepland voor 18Mei 24.
Zijn nu Juli 25.
Meerdere malen verkeerde afmetingen ramen, verkeerd glas, ontbrekende onderdelen ,niet respecteren asbest verwijdering en zodus geen premie. Schade door werken, Geen afwerking, geen communicatie en indien wél - valse beloften.
Ondertussen bericht gehad dat deze failliet zijn , duidelijk gevolg van bovenstaande zaken bij anderen idem.

22. heinäkuuta 2025

GEEN 1 ster waard!!!

! Geen 1 ster waard!!
Al maanden (02/2025) houden ze ons aan het lijntje.
Werkmannen komen en gaan wanneer ze willen.
10/6 gingen ze beginnen… ze zijn welgeteld 3 dagen geweest! Ons huis staat nu in de isolatie,massa’s rommel overal,….
Gingen alles na elkaar afwerken werd ons beloofd! Horen of zien ze weeral niet meer!🤬🤬🤬
Na 30-40 keer te bellen krijgen we doodleuk te horen: het zal maar na het bouwverlof zijn dat ze verder komen doen terwijl ze beloofd hadden alles na elkaar te doen en door te werken in het bouwverlof!

Hun werk mag dan wel goed zijn maar daar blijft het bij! De miserie van geen communicatie,loze beloftes,leugens moet je er wel bijnemen!
Het grappige is dat ze wel voorschotfacturen sturen en na 1 dag niet te betalen en opgebeld te worden krijgen we al een herinneringsmail! Dan zijn ze wel snel🤬

UPDATE: FIRMA FAILLIET MAAR WEL EEN ANDER BEDRIJF EK PROJECTS EN THERMO4YOU (deze werd op 5/7/25) opgestart

Voor alle gedupeerden: op facebook is er een groep “ gedupeerden isoboost” maak u lid en samen staan we sterk!!!

14. heinäkuuta 2025

Schade gehad van isoboost

Schade gehad van isoboost, die aan het werken was bij onze buren, we zijn zelf geen klant bij hen!
Bluts in onze pvc voordeur. Na vele telefoons verantwoordelijke (korreltje zout bij nemen) aan de lijn gehad. (was ineens ook de laatste keer dat dit lukte). Het was onmogelijk dat hun materiaal, die van het dakgebinte gerold was, zeker 6 meter tegen onze voordeur gesprongen is. Hij kon me wel niet uitleggen wat hun materiaal op 10 cm van mijn voordeur lag te doen en hoe de bluts er in kwam. Hem gevraag of het dan misschien met opzet door hun 'werkmannen' gedaan was. Hij ging het navragen en terugbellen..... Hij moet het me nog steeds laten weten. Ik veronderstel dat de schaamte, onprofessionele aanpak en onbekwaamheid hen te boven gaat en niet meer durven te bellen om dit toe te geven. Mocht isoboost dit lezen en nog een grijntje eerlijk zijn gelieve me op te bellen en me te laten weten wanneer dit gemaakt wordt. Anderzijds hoeven jullie me niet op te bellen voor me een bon van bol.com te presenteren.

Saanut 1/5 tähteä

Zelf geen klant en schade!!!

Je moet zelf geen klant bij hen zijn om problemen te hebben met deze 'firma' !!!
2x schade bij ons toegebracht terwijl ze bij de buren 'werkzaamheden' aan het uitvoeren waren. Talloze telefoons gedaan, mails verstuurd. Geen reactie op dit alles.
Ik leef mee met de mensen die in zee durven gaan met deze klungels. 3x de pannen erop en eraf. Alsook het houtwerk en de goten. Stampen om alles op z'n plaats te krijgen, een goeie spuitbus om de blutsen te verdoezelen, ohja en niet te vergeten de silicone, heeeeel veel silicone om al het gepruts aan elkaar te houden en 'waterdicht' te maken. Het kan niet anders of dit was hun eerste dak dat ze gelegd hebben na een voormiddag zelfstudie op youtube. Heel veel sterkte aan de mensen die ondertussen een offerte getekend hebben bij hen.

8. heinäkuuta 2025

Slechtste firma ooit

Slechtste firma ooit! De eerste jaren wss veel betaald voor goede reviews. Tijdens hun voorstelling leken ze heel professioneel, de baas is zelfs nog een tweede keer in mijn zaak geweest om aijn offerte te verkopen aan mij.
De prijs was ok maar alles wat erna kwam grote miserie! Nooit terug gemaild op al mijn mails en het zijn er al een stuk of 40, nooit bellen ze terug ook al zeggen ze dat ze nog iets laten weten. Ik wens deze firma en zijn werknemers de slechtste toekomstige jaren ooit toe, enkel miserie en ongeluk voor jullie smeerlappen! Aan de galg met jullie! Google review staat al uit daar was ik de eerste met slecht nieuws maar nu blijven ze wss binnenstromen!

6. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Meer dan een jaar en nog niet eens…

Meer dan een jaar en nog niet eens afgewerkt.
Laten alles slordig & vuil achter isolatie & afval van alles rondom de woning.
Reageren niet op mails, veel beloftes maar woord is geen daad! Doen niet wat op offerte staat, volg geen verplichtingen op. Aangetekende brief ingebreken stelling word opgesteld door men advocaat !

4. heinäkuuta 2024

Slechte ervaring

Slechte ervaring – onprofessioneel en nalatig

Ik ben absoluut niet tevreden over de werken van Issoboost. Wat een klein project had moeten zijn (plaatsing van een plat dak), is volledig uitgedraaid op een nachtmerrie.
• Het duurde meer dan 3 maanden om een klein plat dak te plaatsen.
• Een container bleef veel te lang staan, wat leidde tot klachten van buren.
• Door een lekkage had ik wateroverlast in mijn hele woning, inclusief een kapotte keukenlamp.
• Er werd een gat in mijn plafond gemaakt dat pas later werd hersteld, waarna ik zelf het hele plafond opnieuw mocht schilderen door kleurverschillen.
• Ondanks duidelijke afspraken in de offerte werd een andere koepel geplaatst en is de afwerking slordig: groene planken blijven zichtbaar.
• Ik wacht al meer dan 10 werkdagen op een correcte factuur, waardoor mijn premie werd geweigerd.

Op meerdere mails kreeg ik geen enkele reactie. Ondertussen heb ik een officiële klacht ingediend

1. heinäkuuta 2025

Onbetrouwbare firma!!!!

Onbetrouwbare firma!!!!
Ga niet met hen in zee!!!!
Kwamen langs voor de gevel, veel later dan voorzien, mannen leverden mooi werk, ik schreef meteen positieve review op hun vraag.
Maar met mijn dak een heel ander verhaal..
Veel beloven maar niets waarmaken..
Mijn piepkleine dak kostte uiteindelijk bijna 20000 euro..
En het is heel slordig afgewerkt.
Heel veel fouten gebeurd, eigenlijk rampzalig.
Ik twijfel of dit dakwerkers waren, 1 van hen was zelfs bang om stelling op te gaan.
GEEN communicatie..Regelrechte schande.
Zijn 6 maanden later dan voorzien gestart, legden mijn dak open en verdwenen dan enkele weken met de noorderzon.. Heb op sommige plaatsen zelf van binnenuit plastiek moeten hangen want was zelfs niet volledig dichtgemaakt.. De mannen hebben uiteindelijk meer dan 2 maanden hier over de vloer geweest. (meer niet dan wel aanwezig)
Mijn dak is lelijk, zelfs een bezienswaardigheid hier in de buurt.
Mijn nieuwe goot hing compleet scheef, pas na aandringen zijn zij dit komen rechthangen, er zaten gaten in de nieuwe dakgoot, waarschijnlijk 1ste maal dat die mensen soldeerden, ze zijn dit achteraf komen dichten na aandringen van mij want volgens hen was er niets verkeerd..
Mijn kapster ging ook met hen in zee, daar kwam het zelfs tot rechtbank..
Teleurgesteld, wanhopig, ziek........

27. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

De werken duurden veel langer dan gepland

De werken duurden veel langer dan voorzien, maar zijn wel mooi gedaan. Werkmannen beslissen zelf wanneer ze wel of niet komen. Firma zelf is echter onbereikbaar. Zowel per mail als telefonisch compleet onbereikbaar. Ik wacht op een credit nota maar er word nooit gereageerd.

2. kesäkuuta 2025

Zelfs 1 ster is te veel

Zelfs 1 ster is te veel. Al 2 jaar met onze voeten aan het spelen. Wij onozelaar maar bij betalen maar niks is goed of af. Ge kunt beter op een ander 20.000 euro bij betalen dan hebt ge tenminste waar voor u geld. Slechte communicatie en loze beloftes.... en elke keer opnieuw 😤 Enea doet zich voor als ne grote meneer zijn vrouw is in zijne uitleg 3 keer bevallen op 2 weken 🤔 MIJN GEDULD IS OP!!!

GA NOOIT IN ZEE MET DEZE ONBETROUWBARE FIRMA

Contract getekend april 2024. Nog niks gebeurd- ook nul communicatie meer mogelijk vermits er niet geantwoord wordt.
Ten laatste september 2024 ging alles in crepi gezet zijn zodat we nog konden gebruik maken van de premie.
Slechte communicatie met steeds nieuwe uitvluchten( werkmannen ontslag genomen of naar het buitenland, werkmensen ziek, slecht weer-alhoewel nog zelden zo een goed nazomer gehad.) 3x een datum vastgelegd("we komen volgende week"); niemand gezien en gans ons verlof opgeofferd voor niets. Groot was mijn verbazing toen er in december in een straat verder,dezelfde werken uitgevoerd werden (hun offerte was pas van in september 24!!) Naar de zaakvoerder gebeld of we dit niet in konden oplossen want we waren ondertussen 10maand verder. Als ik voor een andere opdracht kon zorgen, ging ik mijn voorschot terugkrijgen. Hiervoor gezorgd voor het nieuw appartement, vermits we ondertussen verhuisd zijn naar daar. ( ik houd mijn hart al vast voor die werken) Helaas zou ik maar de helft van mijn voorschot terugkrijgen, terwijl zij hun contract niet nageleefd hebben en nooit kwamen opdagen. Ondertussen nemen ze gewoon niet meer op, mijn nr. wordt gescreend denk ik. Met de nieuwe opdracht in ons appartementsblok, lijden ze geen verlies. Trouwens welk verlies? Ze zijn nooit gekomen. Wel makkelijk, als je zo een aantal mensen per jaar kunt oplichten en hun voorschot incasseren om niks te doen; easy money. Je zal die persoon maar zijn! Voor wie interesse heeft, ik heb een bestandje van reviews van nog ontevreden klanten van verschillende sites. Men weze verwittigd. Er volgt ook nog een review op Solvari want zo leerde ik hen kennen zodat er geen mensen meer inlopen die hetzelfde als ik zouden meemaken. Ik blijf steeds beschikbaar voor een constructief gesprek🙏

12. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin