Interpresent Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Kæmpe anbefaling herfra! Mega god service og gaven er simpelthen så flot pakket ind! Var ude i lidt dårlig tid, så pakken ville først kunne komme efter fødselsdagen. Ringede derfor til dem for at h... Näytä lisää

Har fået påskeæg fra InterPresent via mit arbejde, det var fot lavet, pakket ind osv. Indeni var der forskellige påskeæg. Der var ikke meget indhold taget det store påskeæg i betragtning. Et stort æg... Näytä lisää

Købte en gave, og er bare super glad og tilfreds med købet, pisse god service! Webside den er nem at overskue + nem at bestille. Og overraskende hurtig levering, gaven blev leveret næste dag :) F... Näytä lisää

Havde en ændring en time efter bestilling og kontaktede Interpresent. Hele dagen var jeg nummer 1 i køen uden at komme igennem i deres åbningstid. Selv om man blev opfordret til at lægge besked og kun... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike

Hos InterPresent har vi siden 2001 hjulpet virksomheder med at give gennemtænkte gaver, der skaber relationer, værdi og synlighed. Vi leverer firmagaver i høj kvalitet – med fokus på fleksibilitet, æstetik og effektiv logistik. Derfor vælger virksomheder InterPresent: • ✔️ Etableret samarbejdspartner siden 2001 • ✔️ Eksklusive firmagaver tilpasset anledning, budget og branding • ✔️ Unik indpakning med mulighed for logo og personlig hilsen • ✔️ Effektiv håndtering af logistik og forsendelse – også internationalt • ✔️ Udvalg målrettet virksomheders behov hele året • ✔️ Fokus på kvalitet, design og gaveoplevelse • ✔️ Kunder i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Holland

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Venner er vigtige - giv en lille gave!

Jeg bruger Interpresent rigtig meget, da det er let at overskue hjemmesiden og meget let at finde noget der er smagfuldt, anderledes og vil glæde andre.
Hurtig og effektiv ekspedition på nettet og rettidig levering - dejligt.

12. maaliskuuta 2013

SUPER SUPER

Bestilte mine varer om torsdagen om fredagen kom de med posten.
Og min mor som skulle have gaven blev bare superglad for den.
så det er bestemt ikke sidste gang der bliver bestilt hos dem, og at det så ikke ligger andet en halv times kørsel fra mig gør det ikke ringere og at man så selv kan afhente på deres lager.
Så derfor 5 store stjerne fra mig, kan kun anbefales

7. maaliskuuta 2013

Super hurtig levering

Jeg bestilte en gave, dagen før jeg skulle bruge den, og fik den leveret dagen efter. En gave som vagte stor glæde hos modtageren, og for mig bestod glæden i, at få den leveret med så kort tidsfrist.
Super behandling af bestillingen og ekstrem hurtig service. Tusind tak for denne succes oplevelse, det er ikke sidste gang jeg har handlet hos jer.

4. maaliskuuta 2013

Super hjemmeside og super service

Det er en super hjemmeside med mange dejlige tilbud, og leveringen af varerne er hurtig.
Desuden har de en super service ved reklamation, som jeg ikke har oplevet før.

19. helmikuuta 2013

6 stjernet webbutik

Jeg har i flere år anvendt Interpresent.dk til firmagaver, fødselsdagsgaver, Mors Dags gaver mv. Altid et bredt udvalg i varer og pris og altid i høj kvalitet og med super service.

31. tammikuuta 2013

Kvalitet, service og billigt

Interpresent har noget til alle, vi benytter altid Interpresent i firma regi.
Vi kan kun anbefale denne side, det er super lækre og spændende "gavekurve", og modtager bliver altid overvældet, når de får den leveret.

Absolut anbefalingsværdig side.

24. tammikuuta 2013

Hurtig

Der var hurtig levering, samtidig stort udvalg ,lækker hjemmeside fandt den da jeg spurgte efter noget til en som har alt og han blev meget glad for gaven.

15. tammikuuta 2013

hurtig og nem gaveløsning

når man søger efter en vin-gave til ven / familie / forretningsforbindelse,
der ikke lige bor i nærheden af en selv, er et godt tip at søge kontakt til Interpressent.
her bliver du presenteret for et bredt udvalg af "gaver", som hurtigt og effektivt ekspederes helt efter egne ønsker. Udbud og kvalitet svarer svarer pænt til aktuelle prisniveau, og leveringssikkerhed fungerere perfekt.

11. tammikuuta 2013

Som lovet til aftalt dato

Har handlet nogle gange hos Interpresent.dk nu og altid er det tip-top. Jeg havde først lidt svært ved at finde rundt i sortimentet (der er godt nok meget!), men har nu fundet hvad jeg skal bruge. Jeg bestiller som firmagaver og de SKAL ankomme til rette tid. Det gør de sørme også. :-)

4. tammikuuta 2013