Kæmpe anbefaling herfra! Mega god service og gaven er simpelthen så flot pakket ind! Var ude i lidt dårlig tid, så pakken ville først kunne komme efter fødselsdagen. Ringede derfor til dem for at h... Näytä lisää
Har fået påskeæg fra InterPresent via mit arbejde, det var fot lavet, pakket ind osv. Indeni var der forskellige påskeæg. Der var ikke meget indhold taget det store påskeæg i betragtning. Et stort æg... Näytä lisää
Købte en gave, og er bare super glad og tilfreds med købet, pisse god service! Webside den er nem at overskue + nem at bestille. Og overraskende hurtig levering, gaven blev leveret næste dag :) F... Näytä lisää
Havde en ændring en time efter bestilling og kontaktede Interpresent. Hele dagen var jeg nummer 1 i køen uden at komme igennem i deres åbningstid. Selv om man blev opfordret til at lægge besked og kun... Näytä lisää
Hos InterPresent har vi siden 2001 hjulpet virksomheder med at give gennemtænkte gaver, der skaber relationer, værdi og synlighed. Vi leverer firmagaver i høj kvalitet – med fokus på fleksibilitet, æstetik og effektiv logistik. Derfor vælger virksomheder InterPresent: • ✔️ Etableret samarbejdspartner siden 2001 • ✔️ Eksklusive firmagaver tilpasset anledning, budget og branding • ✔️ Unik indpakning med mulighed for logo og personlig hilsen • ✔️ Effektiv håndtering af logistik og forsendelse – også internationalt • ✔️ Udvalg målrettet virksomheders behov hele året • ✔️ Fokus på kvalitet, design og gaveoplevelse • ✔️ Kunder i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Holland
Sigma 9, 8382, Hinnerup, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kæmpe anbefaling herfra!
Mega god service og gaven er simpelthen så flot pakket ind!
Var ude i lidt dårlig tid, så pakken ville først kunne komme efter fødselsdagen. Ringede derfor til dem for at høre hvad mulighederne var. Svaret med det samme var “jamen self, vi sender den i dag, så kan den nå at komme”. Simpelthen så god en service og blev endnu gladere da jeg så hvor fin gaven var.
Tak for Jer og Jeres redning

Vastaus yritykseltä Interpresent
Gaven vakte glæde. Dog leveret en dag senere, end jeg havde bedt om. Her var det okay, men havde det nu været vigtigt, at det var på dagen, så ville jeg virkelig have ærgret mig.

Vastaus yritykseltä Interpresent
Nemt at sende en gave til familien i Danmark, når man bor i udlandet.

Vastaus yritykseltä Interpresent
Jeg bestilte om tirsdag aften en ordre til levering om torsdagen.
Ordren blev hurtigt bekræftet og blev leveret som det havde lovet om torsdagen.
Hurtigt, nemt og pålideligt!

Vastaus yritykseltä Interpresent
Hurtig levering, og indholdet af pakken er mere end godt :-) Vil klart bruge dem igen

Vastaus yritykseltä Interpresent
det var en flot gave og det levede op til forventningerne kan anbefale interpresent

Vastaus yritykseltä Interpresent
Produktet kom til tiden. Godt indpakket og svarende til ordren.
Jeg venter nu på modtager af gavens vurdering af indholdet.

Vastaus yritykseltä Interpresent
Portoen til udlandet er alt for dyr. Jeg skulle sende en æske chokolade til Belgien og betalte 200 kr i porto for det. Troede Interptesent var mere international end det.
Det trækker min oplevelse med dem meget ned. Og det er synd. For deres udvalg af gaver er ellers godt og til rimelige priser og med mulighed for gratis at skrive en personlig hilsen.

Vastaus yritykseltä Interpresent
Jeg har handlet hos Interpresent et par gange. Jeg kan kun anbefale deres produkter. Et rigtig godt udvalg, indpakket som man ikke lige ser det andre steder og leveringsdagen kan man regne med. Jeg bruger produkter fra Interpresent som gaver og kan kun sige, at modtagerne er blevet utrolig glade.

Vastaus yritykseltä Interpresent
Kanon fedt at man kan sende en masse sjove og spændende gaver afsted uden at løfte en finger.

Vastaus yritykseltä Interpresent
Rigtig flotte påskeæg og fik dem den dag jeg valgte.

Hej,
Jeg havde bestilt en kasse med slik til min kæreste imens jeg var på rejse i Mexico, til levering den 13 februar (da det var det tætteste på valentines som muligt). Pakken blev dog leveret på forkert adresse og dagen før, hvilket lidt ødelagde oplevelsen og overraskelsen.

Vastaus yritykseltä Interpresent
Hurtig levering trods at ordre var blevet “glemt”.
Ved kontakt til kundeservice, svarede Camilla fra Interpresent tilbage efter 10 min, hun fik styr på ordren og afsendt den samme dag, jeg havde den dagen efter kontakten til kundeservice.
Gode priser, bredt udvalg, brugervenlig hjemmeside. Ikke sidste gang jeg bruger interpresent.
“Kisten” tiltrak meget opmærksomhed 👏🏻

Jeg kan varmt anbefale Interpresent.dk
de fine æsker med Belgisk Luksus
Chokolade - blev sendt forsvarligt frem
med lækkert indhold 👌 🎄

Vastaus yritykseltä Interpresent
Stod dagen før mors dag og ville bestille det de kalder en mors dags gave. Tidligste leveringsdato var tre dage efter mors dag. Come on!
Desværre en meget dårlig oplevelse fik kun halvdelen af hvad der var bestilt og deres kunde service svarede aldrig tilbage på mail eller telefon.
Jeg vil nu bruge intraflora i stedet.