Interpresent Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Kæmpe anbefaling herfra! Mega god service og gaven er simpelthen så flot pakket ind! Var ude i lidt dårlig tid, så pakken ville først kunne komme efter fødselsdagen. Ringede derfor til dem for at h... Näytä lisää

Har fået påskeæg fra InterPresent via mit arbejde, det var fot lavet, pakket ind osv. Indeni var der forskellige påskeæg. Der var ikke meget indhold taget det store påskeæg i betragtning. Et stort æg... Näytä lisää

Købte en gave, og er bare super glad og tilfreds med købet, pisse god service! Webside den er nem at overskue + nem at bestille. Og overraskende hurtig levering, gaven blev leveret næste dag :) F... Näytä lisää

Havde en ændring en time efter bestilling og kontaktede Interpresent. Hele dagen var jeg nummer 1 i køen uden at komme igennem i deres åbningstid. Selv om man blev opfordret til at lægge besked og kun... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike

Hos InterPresent har vi siden 2001 hjulpet virksomheder med at give gennemtænkte gaver, der skaber relationer, værdi og synlighed. Vi leverer firmagaver i høj kvalitet – med fokus på fleksibilitet, æstetik og effektiv logistik. Derfor vælger virksomheder InterPresent: • ✔️ Etableret samarbejdspartner siden 2001 • ✔️ Eksklusive firmagaver tilpasset anledning, budget og branding • ✔️ Unik indpakning med mulighed for logo og personlig hilsen • ✔️ Effektiv håndtering af logistik og forsendelse – også internationalt • ✔️ Udvalg målrettet virksomheders behov hele året • ✔️ Fokus på kvalitet, design og gaveoplevelse • ✔️ Kunder i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Holland

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God og rettidig levering til en fornuftig pris

Kan varmt anbefale virksomheden. Har på ingen måde noget negativt at sige. Hjemmesiden er nem at finde rundt i, priserne er ok og levering er sket til tiden. Du kan følge din bestilling fra start til slut. Vil helt klart anvende virksomheden igen til fremtidige køb.

18. joulukuuta 2012

God chokolade...

Hej min ven,,,,,hvis du vil købe chokolade som gave,,, så køb ved Interpren.dk,,,, Jeg kan kun anbefale dem,,,,det bare godt derinde fra,,,, jeg er meget tilfreds , det jeg har købt ved dem,,,,, hilsen eva skriver

18. joulukuuta 2012

Et sikkert valg

En nem og sikker måde at bestille julegaver til medarbejdere.
Kan klart anbefales!

17. joulukuuta 2012

Fantastisk

Fik en rigtig fin vare var meget positiv overrasket over hvad jeg fik for mine penge. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler på denne side

16. joulukuuta 2012

nem og bekymringsfri handel

hjemmesiden er nem at overskue.
selve købet på hjemmesiden foregik uden problemer.
Varerne blev leveret som ønsket
Modtageren var meget tilfreds, alt er blevet leveret og varerne ser friske ud.

16. joulukuuta 2012

Uacceptabel behandling !

Jeg har aldrig i mit liv været ude for noget lignende ! Jeg bestiller 6 øl igennem Interpresent, og modtager dem godt nok på datoen, men da jeg ikke får nogen gaveæske med, ringer jeg til dem for at høre, hvordan at det kan være ? Jeg er som udgangspunkt altid høflig og taler pænt til folk, men allerede fra starten af, er kvinden jeg har i røret uimødekommende og ubehagelig. Hun påstår hårdnakket, at øllene er leveret som de skal, nemlig i en papkasse. Jeg forsøger på at forklare hende, at det jo nærmest ligner en flyttekasse, og at jeg umuligt kan aflevere dem på den her måde til modtageren. Ja, jeg er sågar parat til at betale for at få en gaveæske sendt til mig, selvom jeg kan se inde på deres hjemmeside, at der burde følge en gaveæske med (det er nr. 502200), men hun nægter at høre på mig og kyler røret på !!! Jeg prøver så at ringe op, men får pludselig telefonsvaren, som siger, at jeg har ringet udenfor telefontiden, lidt mærkeligt når jeg lige 2 minutter forinden havde snakket med dem, og klokken var 16.20 ! Det var tydeligt, at hun ikke gad at snakke med mig !!! Jeg er dybt forarget, og jeg kan kun på det kraftigste FRARÅDE folk at bruge Interpresent.... Èn ting er sikkert, jeg lægger ALDRIG nogensinde penge ved dem mere, mage til utidig behandling skal man godt nok lede længe efter. Føj, for pokker, siger jeg bare !!!

7. joulukuuta 2012

Fødselaren fik desværre ikke gaven på dagen

Det undrer mig, at I trækker beløbet, før pakken er afsent og så synes jeg, at det er ærgerligt, at pakken ikke kom frem på dagen. Postdanmark har prøvet at aflevere pakken, men kl. 12.09 var det desværre ingen hjemme. Men det kan I selvfølgelig ikke gøre for, men hvis de var kommet om formiddagen, så var der større sandsynlighed for at folk er hjemme.

7. joulukuuta 2012

Godt Gået

Vi brugte Interpresent til at fremsende en gave til en god ven i danmark, og det hele er forløbet vældig fint. Den eneste undtagelse var at da vi er bosiddende i australien var det ikke, til trods for at alt er foregået elektronisk, muligt at vælge vores addresse i australien som faktureringsadresse, så vi var tvunget til at bruge et familiemedlems addresse i danmark. Bortset fra det har vi ikke andet end roser.

3. joulukuuta 2012

Sløv tilbagemelding

Jeg havde i god tid bestildt, og betalt, men dagen før varen skulle være leveret bliver jeg ringet op, at dette vil ikke ske, da der udsolgt, og da det var julekalender til levering 30-11 det drejede sig om, var det for sent.
Jeg ved godt, at jeg ikke er jeres største kunde, men men men.

1. joulukuuta 2012
Interpresent-logo

Vastaus yritykseltä Interpresent

Hej Allan. Du har ret, det er ikke godt nok. Vores konditor brændte os desværre af i sidste øjeblik. Efter at alt var gået fint med levering meldte han pludselig tilbage, at han ikke ville lave flere. Vi er ærgerlige over situationen men kan ikke gøre noget med så kort varsel. Vi har derfor besluttet at vi ikke sælger produktet fremover.