Saanut 5/5 tähteä

Geweldige service, onze boiler van het sanitair gebouw ( camping In 't Niet) ging plotseling kapot. Installand heeft ervoor gezorgd dat we binnen een dag een nieuwe geleverd kregen. Dankjewel voor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zou twee weken levertijd zijn. Na een paar dagen bleek het al binnen en klaar voor verzending. Netjes mail gehad of het dan eerder mag komen of de eerder afgesproken datum aangehouden moest worden. Ko... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De levering was 2 dagen eerder nl op zaterdag dan aangegeven. In de site stond overigens de volgende dag en dt zou vrijdag zijn. Jammer dat telefoon overbezet was want ik wilde nog een passend drukp... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had gekozen om de bestelling af te halen bij Vihamij Amersfoort. Mijn dochter kreeg de bestelling niet mee, omdat men niet kon nagaan of de bestelling betaald was. Deze had ik betaald met ideal... Näytä lisää

1. Rautakauppa
  2. Kylpyhuonetarvikeliike
  3. Rakennustarvikeliike
  4. Lämmityslaitetoimittaja
  5. Kattotarvikeliike
  6. Työkalukauppa

Tietoja yrityksestä Installand

Yrityksen kirjoittama

"Goed en snel - Precies zoals ze zeggen. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!"

- Dát is hoe klanten Installand ervaren.

Bezoek onze webshop
Neem contact op

Bij Installand.nl kunt u al uw bouw- en installatiematerialen veilig online bestellen. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld? Dan is uw bestelling meestal de volgende werkdag al in huis, zodat u direct verder kunt met uw klus!

Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment professionele producten - bouwmaterialen, sanitair, verwarming, ventilatie, elektra, leidingen en gereedschap - voor gegarandeerd lage prijzen.

Wij bezorgen aan huis, niet alleen binnen Nederland maar ook in andere EU-landen. Het is ook mogelijk om verzendkosten te besparen en zelf uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten die verspreid zijn over heel Nederland, er is dus altijd een afhaalpunt bij u in de buurt.

Ons Webshop Keurmerk, beveiligde SSL-betaalomgeving en het feit dat de Installand webshop al meer dan 10 jaar bestaat bieden u de zekerheid dat u veilig online kunt bestellen bij Installand. Mocht blijken dat u een artikel toch niet nodig heeft, dan heeft u ruim de tijd (30 dagen) om deze te retourneren waarna wij het bedrag direct terugstorten op uw rekening.

Onze lage prijzen, snelle levering, ruime zichttermijn, afhaalpunten, productadvies, aftersalesservice én betrouwbaarheid worden hoog gewaardeerd door onze klanten.

Kortom,

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 12 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Gewoon goed

Niet binnen 24 uur wat op de site staat maar wel op de afgesproken datum en netjes verpakt met duidelijke info betreffende de zending van het pakketje

17. heinäkuuta 2025

Beste C.a. Visser,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat levering binnen 24 uur prettig is en waarderen uw begrip dat het pakket op de afgesproken datum is bezorgd. Fijn dat alles verder netjes en duidelijk was. We staan graag weer voor u klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Wat je daar koopt kun je bijna nergens…

Wat je daar koopt kun je bijna nergens kopen.

17. heinäkuuta 2025

Beste Bennie Deegens,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u bij ons kunt vinden wat elders lastig te verkrijgen is. We helpen u graag weer een volgende keer.

Prima afgehandeld.

Beste Loohuis,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles prima is afgehandeld. We helpen u graag weer in de toekomst.

Flexibele service en snelle levering

Flexibele service en snelle levering

16. heinäkuuta 2025

Beste Justin Van Kuijk,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent over onze flexibele service en snelle levering. We staan graag weer voor u klaar.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Goede prijs kwaliteit.

15. heinäkuuta 2025

Beste L. Hopster,

Bedankt voor uw fijne review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding. We helpen u graag weer een volgende keer.

Beste prijs en snel!!!

Voor de beste prijs en zoals afgesproken de volgende dag geleverd. Veel internet aanbieders komen deze laatste belofte niet na...

Beste Paul,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijs en levering. We doen ons best om onze beloftes waar te maken. Graag tot een volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goede prijs.
Ruime keuze voor ophaallocaties

Beste Anoniem,

Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat de snelle levering, scherpe prijs en ruime keuze aan ophaallocaties bevallen. Graag tot een volgende keer.

Snel ontvangen

Beste Andre,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel binnen was.

Saanut 5/5 tähteä

Has the parts no DIY store stocks…

Has the parts no DIY store stocks (believe me, I tried), is inexpensive (saved me a small fortune in plumber's bills) and delivers incredibly quickly.

Dear Garry
Thank you so much for your great review! We're glad you found the parts you needed at a good price and that we could help you avoid extra plumber’s costs. Wonderful to hear the delivery was quick too
Kind regards Team Installand.

Prima prijs, lange levertijd

Prima prijs. Helaas erg lang (meer dan 2 weken) op levering moeten wachten. Bij bestelling was al bekend dat het niet op voorraad was en een dikke week zou duren. Het duurde dus nog langer.

Beste Hans Meijer,

Bedankt voor uw eerlijke review. Fijn dat u tevreden bent over de prijs maar vervelend om te horen dat de levering langer duurde dan aangegeven. Onze excuses hiervoor. We doen ons best om de levertijden zo goed mogelijk te communiceren en te verbeteren.

Snelle service

Snelle service

10. heinäkuuta 2025

Beste Klaas Mijnheer,
Bedankt voor uw review.😊 Fijn dat u tevreden bent over onze snelle service. Graag tot een volgende keer!

Beste FERRY VAN HERWAARDEN,
Bedankt voor uw mooie review. 😊 Fijn dat je tevreden bent over onze snelle verzending. Tot de volgende keer!

Bijna alles te koop.

Bijna alles te koop tegen normale prijzen. Snel ontvangen.

8. heinäkuuta 2025

Beste Erik,
Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u bijna alles bij ons kunt vinden tegen normale prijzen en dat uw bestelling snel is ontvangen. Graag tot een volgende keer!

Snel en compleet geleverd

Snel en compleet geleverd

8. heinäkuuta 2025

Beste j loots,
Bedankt voor uw review. Fijn dat alles snel en compleet geleverd is.
Graag tot een volgende keer.

Super 😃 levering

Super 😃 levering

19. kesäkuuta 2025

Beste Marcel,

Bedankt voor uw fijne review.😊 Fijn om te horen dat de levering super was. Tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en werkt perfect

4. heinäkuuta 2025

Beste Sven Voltman
Dank u wel voor uw reactie. Super om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en het product. Heel veel plezier ermee!

Snel en adequaat

Snelle reactie op vragen en adequate zaken regelen!

Beste Abito,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat onze snelle reactie en adequate afhandeling u goed bevallen. We helpen u graag weer!

Delivered on time

Delivered on time. Reduced transportation cost and product cost compared to competitors.

Dear valli nayagam
Thank you for your review! We’re glad to hear that your order was delivered on time and that you found our prices and transportation costs competitive. We appreciate your feedback and look forward to serving you again.

Best regards, Team Installand.

Super snel geleverd!

Beste Vastgoed Beheer Oostzaan,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles snel is verlopen. Graag tot een volgende keer.

Alles goed verlopen prima

Beste cobie bakx,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet, Team Installand.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin