Saanut 5/5 tähteä

Geweldige service, onze boiler van het sanitair gebouw ( camping In 't Niet) ging plotseling kapot. Installand heeft ervoor gezorgd dat we binnen een dag een nieuwe geleverd kregen. Dankjewel voor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zou twee weken levertijd zijn. Na een paar dagen bleek het al binnen en klaar voor verzending. Netjes mail gehad of het dan eerder mag komen of de eerder afgesproken datum aangehouden moest worden. Ko... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De levering was 2 dagen eerder nl op zaterdag dan aangegeven. In de site stond overigens de volgende dag en dt zou vrijdag zijn. Jammer dat telefoon overbezet was want ik wilde nog een passend drukp... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had gekozen om de bestelling af te halen bij Vihamij Amersfoort. Mijn dochter kreeg de bestelling niet mee, omdat men niet kon nagaan of de bestelling betaald was. Deze had ik betaald met ideal... Näytä lisää

1. Rautakauppa
  2. Kylpyhuonetarvikeliike
  3. Rakennustarvikeliike
  4. Lämmityslaitetoimittaja
  5. Kattotarvikeliike
  6. Työkalukauppa

Tietoja yrityksestä Installand

Yrityksen kirjoittama

"Goed en snel - Precies zoals ze zeggen. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!"

- Dát is hoe klanten Installand ervaren.

Bezoek onze webshop
Neem contact op

Bij Installand.nl kunt u al uw bouw- en installatiematerialen veilig online bestellen. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld? Dan is uw bestelling meestal de volgende werkdag al in huis, zodat u direct verder kunt met uw klus!

Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment professionele producten - bouwmaterialen, sanitair, verwarming, ventilatie, elektra, leidingen en gereedschap - voor gegarandeerd lage prijzen.

Wij bezorgen aan huis, niet alleen binnen Nederland maar ook in andere EU-landen. Het is ook mogelijk om verzendkosten te besparen en zelf uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten die verspreid zijn over heel Nederland, er is dus altijd een afhaalpunt bij u in de buurt.

Ons Webshop Keurmerk, beveiligde SSL-betaalomgeving en het feit dat de Installand webshop al meer dan 10 jaar bestaat bieden u de zekerheid dat u veilig online kunt bestellen bij Installand. Mocht blijken dat u een artikel toch niet nodig heeft, dan heeft u ruim de tijd (30 dagen) om deze te retourneren waarna wij het bedrag direct terugstorten op uw rekening.

Onze lage prijzen, snelle levering, ruime zichttermijn, afhaalpunten, productadvies, aftersalesservice én betrouwbaarheid worden hoog gewaardeerd door onze klanten.

Kortom,

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 12 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Failliet?

Op 16 december 2025 bestelling geplaatst en betaald.
Sindsdien niets meer vernomen. Mail wordt niet beantwoord en de telefoon is afgesloten.
Blijkbaar failliet.

2. helmikuuta 2026

Factuur #2000078357 voor bestelling #2000078472

Geachte,
Hierbij annuleer ik in geheel de bovengenoemde bestelling conform uw algemene
voorwaarden zoals onderstaand gekopieerd: installand / leveringsvoorwaarden: Annulering bestelling; U kunt uw bestelling te allen tijde geheel of gedeeltelijk annuleren. Wij berekenen geen
annuleringskosten. Indien u offerte heeft aangevraagd voor producten buiten ons
basisassortiment dan kunnen inzake annulering afwijkende bepalingen gelden
indien die in de offerte staan vermeld.).
Na de nodige pogingen om contact met u te krijgen is er op (datum?) afgesproken
dat u op 29 december 2025 bovengenoemde bestelling zou leveren. Helaas hebben
wij niets van u ontvangen noch enig bericht van een transporteur. Ook nadien
hebben wij getracht contact met u te verkrijgen via diverse kanalen maar dit is niet
gelukt. Door niet tijdige te leveren bent u nalatig.
Ik verzoek u per omgaande de betaling voor bovenstaande bestelling van € 254,88
verricht op 12december 2025

29. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bedrijft levert de producten niet

Bedrijft levert de producten niet. Bestelling op 18 Dec 2025 geplaatst en na 3 herrinringen per email en geen antwoord blijkt na verder ondezoek dat het failliet is. Helaas zal het geld van 454 euro weg zijn.

1. helmikuuta 2026

Bestelling wacht al 2 maanden

Bestelling na de indicatie datum een maand geleden niet binnen. Ik wacht dus al 2 maanden op mijn bestelling. Geen contact te krijgen via mail/telefoon etc. 949,- in het putje bij een of andere debiel.

12. joulukuuta 2025

Onbetrouwbaar bedrijf

In het verleden een paar keer wat gekocht zonder problemen. Bij mijn laatste bestelling wilde ik een item retourneren. Hiervoor heb ik een webform ingevuld en daarop krijg je een mail dat je nog verdere retourinstructies zal ontvangen. Na meer dan een week nog niks gehoord, toen maar een mail gestuurd, weer niks op gehoord, vervolgens nog een mail weer niks gehoord. Toen maar proberen te bellen maar het is onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen: je krijgt elke keer een bandje te horen waarop gemeld wordt dat ze het "te druk hebben". Eerlijk gezegd geeft mij het het gevoel dat dit een voorbode is van een faillisement of dat er serieus problemen zijn binnen dit bedrijf, zeker aangezien ik hier en elders lees dat ik niet de enige ben met klachten.

Ik zal hier niks meer kopen en ik zou anderen aanbevelen dat ook niet meer te doen. Heb ook een melding gemaakt bij het web keurmerk wat ze voeren.

9. tammikuuta 2026

Koop hier niet

Product is nooit aangekomen. Klantendienst telefoon nummer werkt niet. Noch antwoord op mail noch via whatsapp. Oplichters!

11. joulukuuta 2025

bestelling nooit geleverd!

Bestelling van 20 december nooit aangekomen. 2 x gemaild, geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar.. Bandje aan de lijn dat ze erg druk zijn, bel later terug.. Helaas, alleen maar bandje aan de lijn.

20. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

K.T bedrijf, erg slecht qua levering en communicatie

Nog niet eens 1 ster waard.

4 weken geleden besteld.
Al 2x gemaild en probeerde vandaag al de hele dag elk uur te bellen.
En elk uur hetzelfde bandje dat het erg druk is en je het later moet proberen.
Nou ik kan je vertellen om 1 minuut voor 5 nog steeds héél druk, dus nog niemand aan de lijn.

14. tammikuuta 2026

Top klantenservice

Goede en snelle levering, perfecte klantenservice! Onderdeel dat niet goed was is razendsnel vervangen zonder gedoe van "eerst het onderdeel terugsturen voor beoordeling " zoals anderen vaak doen. Vertrouwen de klant gewoon dat het defecte onderdeel retour komt, geen verzendkosten voor de koper. Hier kunnen veel bedrijven wat van leren.

9. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Niels en Robin hebben mij super goed…

Niels en Robin hebben mij super goed geholpen en netjes gewerkt, Dank je wel heren!

1. syyskuuta 2025

Beste M.Hanegraaf,

Bedankt! We doen ons best om alles zo goed mogelijk te verzorgen.

Saanut 4/5 tähteä

Na telefonisch contact zeer snelle…

Na telefonisch contact zeer snelle levering ik had verkeerde datum ingevuld.

12. syyskuuta 2025

Beste familie Cremers,

Bedankt voor uw positieve feedback, fijn dat we dit snel hebben kunnen oplossen!

Vervanging toiletreservoir

Na overleg mijn oude toiletreservoir vervangen door een nieuwe. Perfect geadviseerd, waardoor het oude reservoir zonder enige aanpassing vervangen kon worden door een nieuwe. Daarnaast werd het nieuwe exemplaar keurig geleverd op het afgesproken tijdstip. Telefonisch en mailcontact waren erg behulpzaam en verliepen prettig. Kortom een prima ervaring met Installand.

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Installand

Beste famile van der ploeg,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met onze service!

Met vriendelijke groet, Team Installand

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin