Saanut 5/5 tähteä

Geweldige service, onze boiler van het sanitair gebouw ( camping In 't Niet) ging plotseling kapot. Installand heeft ervoor gezorgd dat we binnen een dag een nieuwe geleverd kregen. Dankjewel voor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zou twee weken levertijd zijn. Na een paar dagen bleek het al binnen en klaar voor verzending. Netjes mail gehad of het dan eerder mag komen of de eerder afgesproken datum aangehouden moest worden. Ko... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De levering was 2 dagen eerder nl op zaterdag dan aangegeven. In de site stond overigens de volgende dag en dt zou vrijdag zijn. Jammer dat telefoon overbezet was want ik wilde nog een passend drukp... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had gekozen om de bestelling af te halen bij Vihamij Amersfoort. Mijn dochter kreeg de bestelling niet mee, omdat men niet kon nagaan of de bestelling betaald was. Deze had ik betaald met ideal... Näytä lisää

1. Rautakauppa
  2. Kylpyhuonetarvikeliike
  3. Rakennustarvikeliike
  4. Lämmityslaitetoimittaja
  5. Kattotarvikeliike
  6. Työkalukauppa

Tietoja yrityksestä Installand

Yrityksen kirjoittama

"Goed en snel - Precies zoals ze zeggen. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!"

- Dát is hoe klanten Installand ervaren.

Bezoek onze webshop
Neem contact op

Bij Installand.nl kunt u al uw bouw- en installatiematerialen veilig online bestellen. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld? Dan is uw bestelling meestal de volgende werkdag al in huis, zodat u direct verder kunt met uw klus!

Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment professionele producten - bouwmaterialen, sanitair, verwarming, ventilatie, elektra, leidingen en gereedschap - voor gegarandeerd lage prijzen.

Wij bezorgen aan huis, niet alleen binnen Nederland maar ook in andere EU-landen. Het is ook mogelijk om verzendkosten te besparen en zelf uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten die verspreid zijn over heel Nederland, er is dus altijd een afhaalpunt bij u in de buurt.

Ons Webshop Keurmerk, beveiligde SSL-betaalomgeving en het feit dat de Installand webshop al meer dan 10 jaar bestaat bieden u de zekerheid dat u veilig online kunt bestellen bij Installand. Mocht blijken dat u een artikel toch niet nodig heeft, dan heeft u ruim de tijd (30 dagen) om deze te retourneren waarna wij het bedrag direct terugstorten op uw rekening.

Onze lage prijzen, snelle levering, ruime zichttermijn, afhaalpunten, productadvies, aftersalesservice én betrouwbaarheid worden hoog gewaardeerd door onze klanten.

Kortom,

Stortbak

Snel en makkelijk te gebruiken na veranderen van vlotter , 3 minuten klaar

6. elokuuta 2025

Beste Johan Klompemaker,

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat het vervangen van de vlotter zo snel en eenvoudig ging.

Kleine aankoop

Enkele kleine sanitaire artikelen besteld. Goede kwaliteit en snel in huis

5. elokuuta 2025

Beste Tang,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat de artikelen naar wens zijn en snel geleverd werden.

Saanut 5/5 tähteä

Prima kwaliteit en snel geleverd.

De regenton vulautomaat is snel geleverd en prima kwaliteit. We kunnen de ton weer vullen.

4. elokuuta 2025

Beste Anouk,

Bedankt voor uw review. Fijn dat de levering vlot ging en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier met het vullen van de ton.

Alles was uitstekenduitstekend

Alles was uitstekend

4. elokuuta 2025

Beste Klant,

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was.

Saanut 5/5 tähteä

Het juiste materiaal en op tijd…

Het juiste materiaal en op tijd geleverd.

1. elokuuta 2025

Beste Evert Larik,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat het materiaal correct was en op tijd geleverd is. We waarderen uw feedback en helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.

Alles goed

Snelle levering, goede prijs en producten zoals verwacht

1. elokuuta 2025

Beste R. Szabo,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering, de goede prijs en dat de producten aan uw verwachtingen voldoen. We helpen u graag weer bij uw volgende bestelling.

Saanut 5/5 tähteä

gewoon top / snelle levering goed…

gewoon top / snelle levering goed materiaal

30. heinäkuuta 2025

Beste De Vries,
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het materiaal. We zien u graag terug.

Aanrader

Duidelijke site, goede prijs, volgende dag netjes geleverd.

30. heinäkuuta 2025

Beste R.S.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de duidelijke website, de scherpe prijs en de snelle levering. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en juiste levering van de bestelde onderdelen.

Snelle levering van de bestel

24. heinäkuuta 2025

Beste Franck,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd is. We streven er altijd naar om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Graag tot een volgende keer.

Ongecompliceerd en goed

Ongecompliceerd, duidelijk en snelle levering, goede kwaliteit!! Gewoon prima!

29. heinäkuuta 2025

Beste klein Goldewijk,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Geweldig om te horen dat alles naar wens verliep van de duidelijke communicatie tot de snelle levering en goede kwaliteit. We waarderen uw feedback en staan graag weer voor u klaar.

afhaal mogelijkheid

de mogelijkheid om af te halen bij de vestiging Utrecht.

28. heinäkuuta 2025

Beste auspuff,
Bedankt voor uw review. Fijn dat u gebruik heeft kunnen maken van de afhaalmogelijkheid bij onze afhaal vestiging in Utrecht. We hopen dat dit het voor u extra gemakkelijk maakte.
Graag tot ziens.

Snel geleverd

Snel geleverd, ik had een defecte smart radiator thermostaat bij thuiskomst van vakantie. Was de volgende dag al binnen en probleem opgelost.

28. heinäkuuta 2025

Beste Ed,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering zo snel verliep en dat het probleem direct opgelost was. We staan altijd voor u klaar – ook na de vakantie. Veel plezier met uw (weer goed werkende) smart thermostaat.

Saanut 4/5 tähteä

Telefonisch contact opnemen voor dringende zaken

Prijs en kwaliteit van het product 5 sterren.
Opvolging van de status 3 sterren. 2/7 Bestelling geplaatst, 3/7 email ontvangen met bericht dat product niet op voorraad is en dat momenteel de verwachte verzenddag over 2 weken is. Echter na deze 2 weken geen communicatie of update ontvangen, moest zelf op 22/7 bellen voor de status waar bevestigd was dat er geen email was verstuurd en dat binnenkort er verstuurd zal worden. 28/7 product ontvangen. Verbeterpunt: meerdere status emails versturen bij extra vertraging tov vooropgestelde verzendperiode.

25. heinäkuuta 2025

Beste Monta,

Bedankt voor uw review. We begrijpen uw frustratie over de gebrekkige communicatie bij de vertraging en bieden hiervoor onze excuses aan. Uw suggestie om bij extra vertraging aanvullende statusmails te sturen is zeer terecht en we nemen dit mee om onze service te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

wszystko na czas

21. heinäkuuta 2025

Beste Karol Żurawski

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd. Graag tot een volgende keer.

Snel

Snel, goed en betaalbaar!

24. heinäkuuta 2025

Beste Robbert Schlette,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid, kwaliteit en prijs. Graag tot een volgende keer.

Beste Somer,
Bedankt voor uw fijne review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze webshop en de snelle levering. We hopen u snel weer te mogen helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Alles goed en vlot verlopen

Alles goed en vlot verlopen, tegen een correcte prijs.

22. heinäkuuta 2025

Beste Stephan,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Geweldig om te horen dat alles vlot is verlopen en u tevreden bent over de prijs. Graag tot een volgende keer!

Goed en snel geregeld 👍

21. heinäkuuta 2025

Beste Rudi,
Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles goed en snel is verlopen. We staan graag weer voor u klaar.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling, keurige verzending, goede prijsstelling. Aanbevolen !

17. heinäkuuta 2025

Beste Zuidbroek,
Hartelijk dank voor uw mooie review en aanbeveling. Fijn om te horen dat de afhandeling en verzending naar wens waren. Graag tot een volgende keer.

Velux zonwering

Pakket is op afgesproken tijd verzonden! Het pakket is in krimpfolie gewikkeld met bon en stickers, een overdoos of pakpapier had net even die extra service kunnen geven.

16. heinäkuuta 2025

Beste Jeroen,
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat het pakket op tijd is verzonden. We waarderen uw suggestie over de extra verpakkingsservice en nemen dit mee om onze service waar mogelijk te verbeteren. Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet, Team Installand.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin