Industriens Pension Arvostelua 1 199

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Har fået fantastisk hjælp og alle muligheder for rådgivning over 2 omgange vedr min pension. Virkelig stor ros og tak for hjælpen

Jeg blev nødt til at skifte fra Industriens pension pga karriere skifte, til Pensam for 3 år siden, jeg valgte at beholde min opsparing i Industriens Pension, trods ingen ny opsparing indsættes, er... Näytä lisää

Jeg havde brug for hjælp, fra industrien pension, og de var rigtig flinke og hjælpsomme og arbejde meget hurtigt, jeg er godt tilfreds med dem

Det er utroligt, hvor utroværdige Industriens Pension er. I Mars måned viser deres opgørelse, at det i stort tab i kroner, men i % siger nul %, men den være minus på over fire %. Så samlagt har det... Näytä lisää

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Jeg er dybt rystet over Industriens Pensions

Jeg er rystet – og rasende – over min behandling hos Industriens Pension.

Efter en alvorlig arbejdsulykke og en fejloperation er jeg i dag invalideret med CRPS type 2, permanente nerveskader, dropfod og massive lymfeskader. Jeg går med to krykker og har reelt ingen funktionel arbejdsevne.

Min situation er så alvorlig, at hvis jeg sidder eller står op i længere tid, hæver mine kønsdele så voldsomt, at min urinvej bliver blokeret. Jeg er tvunget til selv at anlægge engangskateter under sterile forhold for overhovedet at kunne lade vandet – noget der ikke kan foregå på en arbejdsplads uden at risikere livstruende infektioner. Jeg har allerede været indlagt med et infektionstal (CRP) på 193.

Jeg er samtidig på stærk medicin (morfin, Gabapentin, Saroten og Baklofen), kan ikke køre bil pga jeg er påvirket af det og min dropfod gør at jeg ikke kan flytte mit ben hurtigt nok hvis der sker noget , er konstant udmattet og lever med vedvarende nervesmerter.

Alligevel påstår Industriens Pension, at jeg kan varetage et job på mindst 18,5 time om ugen, hvilket er fuldstændig urealistisk i min situation.

Det er simpelthen uacceptabelt.

Hvad er idéen med at betale til en forsikring i årevis, hvis man bliver ignoreret, når man får brug for den? Jeres afgørelse signalerer, at I mener, I ved bedre end speciallægerne – og at åbenlyst invaliderende tilstande ikke er nok.

Jeg oplever det som en total tilsidesættelse af både lægefaglig dokumentation og almindelig menneskelig anstændighed.

Tag ansvar. Revurder sagen. Og begynd at behandle jeres kunder med den respekt, de betaler jer for

Lige nu står jeg som 35 årig, har mistet det meste af min arbejdsevne, min gangfunktion mm og føler mig både vred og svigtet

24. huhtikuuta 2026

Udbetaling af din pension bliver…

Udbetaling af din pension bliver blokeret af børneopsparing som udløb for 11 år siden, det kan I ikke finde ud af at fjerne.
når man beder om SKRIFTLIG svar, så ringer i op NEJ TAK
vil have det på skrift.
når der er gået 10 min bliver man logget af på telefonen og må forgæves ringe op igen, for hvad var det nu hun hed... ring dog tilbage når forbindelsen afbrydes.
TAK

15. huhtikuuta 2026

God behandling

God behandling, og godt med forsikringsudbetaling ved kritisk sygdom, som dog ikke blev til noget i mit tilfælde.

27. maaliskuuta 2026

Uvidenhed omkring lovgivningen af dine pensionsmidler.

Industriens er på ingen måde inde i lovgivning, når det drejer sig om modregning i pensions tillæg.
Sidste år lavede de en yderst alvorlig fail, hvor jeg betalte for meget ind på mine rate pensioner.👎👎👎☹️
Så når det gælder lovgivning hos Industriens pension så er det dyb godnat fra deres side.

Brug Udbetaling Danmark de har yderst dygtige medarbejdere, som kan rådgive dig, når det gælder dine pensioner 👍👍👍😀

13. huhtikuuta 2026

Troværdig findes ikke i Industriens Pension

Det er utroligt, hvor utroværdige Industriens Pension er.
Så samlagt har det være et rigtigt dårligt år indtil videre. Jeg undre mig meget, at jeg skal tvinges til at være medlem i et Pensionselskab, som jeg på ingen måder har lyst til at være kunde ved.

5. huhtikuuta 2026

1 stjerne – Forsikring uden reel værdi

Jeg har betalt til industripensionen hele mit arbejdsliv, inkl. deres forsikringer, i den tro at det gav en tryghed, hvis man en dag blev syg.

Virkeligheden er en helt anden.

Efter en blodprop i hjernen samt operationer i både knæ og albue har jeg været igennem et længere sygdomsforløb og har i dag reelt brug for hjælp – både økonomisk og til behandling.

Alligevel afviser de min sag blankt.

Begrundelsen?
At jeg ikke er så syg, at jeg er ude af stand til at varetage ethvert job i hele Danmark med mindst 50 %.

Med andre ord: Du skal være næsten totalt uarbejdsdygtig, før forsikringen overhovedet er noget værd.

Det betyder i praksis, at selv hvis du er alvorligt ramt, har smerter og ikke kan vende tilbage til dit fag – så får du ingenting.

Jeg sidder tilbage med følelsen af, at jeg har betalt i årevis til en forsikring, som ikke hjælper, når man faktisk får brug for den.

Min klare anbefaling: Undersøg vilkårene meget grundigt – for dækningen er langt fra det, man forventer. Har haft industriens pension hele livet, og betalt MANGE penge til forsikringer mm. nu står jeg efter en længere sygemelding efter en blodprop i hjerner

31. maaliskuuta 2026