Jeg er super tilfreds med min oplevelse hos Velliv. Jeg fik rigtig god og forståelig rådgivning omkring min pension samt mit indbyggede forsikringsbehov. Rådgiveren forklarede tingene klart og tog... Näytä lisää
Jeg havde et rigtig godt møde med min pensionsrådgiver Mette N. , og jeg gik derfra med en følelse af både ro og overblik. Hun tog sig tid til at forklare tingene på en måde, der var let at forstå,... Näytä lisää
Har haft et givende online møde med min pensionsrådgiver Jytte. Det var en super gennemgang, som gav mig overblik og ro i maven med hensyn til start på udbetaling af ratepensioner. Er yderst tilfreds... Näytä lisää
Super vejledning. Forstod mig som person og hvor jeg er i livet. Lavede små justeringer og anbefalede hvordan jeg i fremtiden kunne agere for at få en bedre pensionsopsparing
I Velliv vil vi gerne give alle vores godt 420.000 kunder mere ud af livet. Det betyder, at vi gerne vil sikre, at du med din pensionsordning hos os føler dig både menneskeligt og økonomisk tryg i din tid på arbejdsmarkedet, hvis du bliver syg eller kommer til skade såvel som i din tid som pensionist.
Lautrupvang 10, 2750, Ballerup, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kompetent og professionel rådgivning med stor indsigt i vores situation

Vastaus yritykseltä Velliv
Fremragende og objektiv (og ikke mindst tålmodig og pædagogisk) rådgivning så selv en uvidende kunne følge med! En virkelig god oplevelse, som gjorde min berøringsangst til skamme :-) Tak for det, Silas!

Vastaus yritykseltä Velliv
Hyggelig snak og fik konstateret at det vi selv havde drøftet, passede ind i de kommende år fremover.

Vastaus yritykseltä Velliv
Jeg er super tilfreds med min oplevelse hos Velliv.
Jeg fik rigtig god og forståelig rådgivning omkring min pension samt mit indbyggede forsikringsbehov. Rådgiveren forklarede tingene klart og tog sig tid til at sikre, at jeg forstod mine muligheder.
Det gav mig tryghed og et godt overblik over min samlede pensions- og forsikringsløsning.
Kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä Velliv
Rådgiveren var velforberedt og havde indsigt i og svar på mine spørgsmål

Vastaus yritykseltä Velliv
Khalil var meget professionelle, flinke og hjælpsomme. Alt som jeg ønskede set på plads.

Vastaus yritykseltä Velliv
Jeg havde en god oplevelse med rigtig fin gennemgang af forsikringer, pensionsoversigt mv.
Desuden fik jeg efterfølgende svar på nogle forespørgsler som skulle afklares med deres kundeservice for at kunne gå igennem. Alt i alt en rigtig god og kundeorienteret oplevelse.

Vastaus yritykseltä Velliv
Pensionsrådgiveren tog udgangspunkt i mig og min livssituation.
Pensionsrådgiveren var hurtig til at spore sig ind på, hvem jeg er.
Pensionsrådgiveren var meget venlig og imødekommende.

Vastaus yritykseltä Velliv
Klar gennemgang hvor jeg ikke blev efterladt med yderligere spørgsmål

Vastaus yritykseltä Velliv
God dialog uden nogen form for pres med at flytte pensioner, dejlig konstuktiv

Vastaus yritykseltä Velliv
Gav et godt overblik over min pension, hvor specielt ældre ordninger ikke var fuldt synlige på nettet.

Vastaus yritykseltä Velliv
Jeg syntes jeg fik god information og rådgivning omkring ny pensions ordning , tak for en god snak :-)