Gjorde två st i öronen (helix, tragus) och det kostade mig 1000 spänn. Jag har piercat mig sen jag var 12 och har aldrig haft en så illa infektion i öronen innan. Var envis och gav det över nästan ett... Näytä lisää
Så trevliga och lugna och gav mig tid att andas och lugna ner mig för jag var så nervös haha. Super snälla och professionella och förklarade varje steg inför att pierca mig🩷 Bästa 18 årsdagen!!
India väla! Jag var där igår och är så nöjd med min piercing, fantastisk personal som utgår ifrån dina behov och vilja, lyhörda och trevliga. Dessutom en väldigt bra chef. Alltid varit lika nöjd nä... Näytä lisää
Man möts av en varm o glad Simon som tar bort rädslan för nålen på nån sekund, otroligt lätt att bemöta och väldigt kunnig på sin sak, hjälpte till o välja vilka smycken som passa på just mig, noggra... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Indiapiercing - Störst i Norden på piercing Vilka är vi på India piercing och smycken? India är en av Sveriges äldsta smyckes och studioverksamheter. Företaget grundades 1974 och idag jobbar endast med allergivänliga smycken i mycket hög kvalitet. Du hittar Sveriges största sortiment av örhängen i äkta silver i våra butiker. Dessutom ett utbud av piercingsmycken som är svårt att matcha. Om du söker vardagssmycket, smycket till Nobelmiddagen eller ett smycke som gör dig kung på stan då vänder du dig till vår erfarna butikspersonal som gärna hjälper dig! Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Självklart är våra piercingstudios godkända av miljönämnden. Du blir väl omhändertagen i en trygg klinisk miljö av våra erfarna bodypiercers. Butiker och studios har vunnit ett otal priser för både bästa studio och butik. Du är vår prio Nr 1. Vi är stolta att välkomna dig till oss!
Väla Centrum - Helsingborg & Triangelns köpcentrum - Malmö, 254 57 (Helsingborg) & 211 43 (Malmö), Helsingborg och Malmö, Ruotsi
- 010-3304080
- info@indiapiercing.se
- www.indiapiercing.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Beställt örhängen i kirurgiskt stål så…
Beställt örhängen i kirurgiskt stål så jag som har nickelallergi kan använda dom. Funkar utan problem. Jättefina örhängen, och snabb leverans.
Allt va bäst🥰 kommer beställa igen 😊
Otroligt fint bemötande och service!
Otroligt fint bemötande och service!
Proffsigt och lugnt bemötande
Både jag och dottern fick oerhört proffsigt bemötande. När dottern sedan fick blodtrycksfall och svimmade var personalen både lugn, kunnig och omhändertagande. Tveklöst den proffsigaste piercingstudion jag besökt
Tack bästa Simon för Septum
Tack bästa Simon för Septum. Vilken omsorg händertagen blev man. Jag hade kunnat fortsätta ligga och blir ännu mer bättre. Du är medicin för många sjukdomar som vi människor bär. Du gör inte bara ditt jobb men även gör healing🙏🏻

Vastaus yritykseltä India Piercing & Smycken
Daith piercing - Vicky
I just got my daith piercing done by Vicky in Malmö. I've been building up courage to get it done because of migraines and most of the recent reviews I've read are all about Simon, so in my head it felt like all was going to be fine if I got the mysterious Simon. I got Vicky and she was terrific! Very friendly and professional, helped me feel relaxed even though I was absolutely terrified. The whole piercing bit took about 10 seconds, I barely felt anything (I know everyone experiences pain differently, but I honestly did not feel any pain at all. The closest thing I can think of is as if someone was pulling a very thin rubber tube through your ear). Thank you a million times to Vicky!
Helix piercing Väla
Gjorde Helix piercing hos bästa Monne (Simon) på Väla, världens trevligaste och energiska person, Han vet verkligen vad han gör och ger väldigt bra tips om man vill ha det🙏🏼✨❤️
Så så sååååå fint smycke
Så så sååååå fint smycke! Kom jättesnabbt och bara så perfekt!!! Kommer verkligen köpa härifrån igen :)
Bra bemötande och härliga grejer i…
Bra bemötande och härliga grejer i butik. Tösen gjorde extra hål i öronen och var nervös men blev lugnad fort av personal och hon var så nöjd efteråt!
Alla piercing sitter perfekt 😃
Super härligt bemötande
Super härligt bemötande! Välkomnande, sprudlande och professionell!
Örhängen
Fint paket och med snabb leverans. Dottern är mycket nöjd med både paketet och örhängen.
Fast strul kan uppstå så fixade de allt snabbt och smidigt…
Beställde 2 lika dana smycken och först fick jag bara en så skrev till kundtjänst som var trevliga och skickade en till snabbt, men när jag fick hem den andra var de tyvärr fel smycke så skrev till kundtjänst igen. De svarade snabbt och var trevliga fast jag var lite irriterad. Fick hjälp igen och de skickade ut ett nytt smycke på en gång och för allt strul fick jag även behålla smycket som var fel. Så rekommenderar starkt att handla smycken här. Bra kvalite på smyckena och trevlig och snabb kundtjänst. Fat allt strul så fick jag snabbt hjälp och de var inga problem alls.