India Piercing & Smycken Arvostelua 2 282

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 1/5 tähteä

Gjorde två st i öronen (helix, tragus) och det kostade mig 1000 spänn. Jag har piercat mig sen jag var 12 och har aldrig haft en så illa infektion i öronen innan. Var envis och gav det över nästan ett... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Så trevliga och lugna och gav mig tid att andas och lugna ner mig för jag var så nervös haha. Super snälla och professionella och förklarade varje steg inför att pierca mig🩷 Bästa 18 årsdagen!!

Saanut 5/5 tähteä

India väla! Jag var där igår och är så nöjd med min piercing, fantastisk personal som utgår ifrån dina behov och vilja, lyhörda och trevliga. Dessutom en väldigt bra chef. Alltid varit lika nöjd nä... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Man möts av en varm o glad Simon som tar bort rädslan för nålen på nån sekund, otroligt lätt att bemöta och väldigt kunnig på sin sak, hjälpte till o välja vilka smycken som passa på just mig, noggra... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Indiapiercing - Störst i Norden på piercing Vilka är vi på India piercing och smycken? India är en av Sveriges äldsta smyckes och studioverksamheter. Företaget grundades 1974 och idag jobbar endast med allergivänliga smycken i mycket hög kvalitet. Du hittar Sveriges största sortiment av örhängen i äkta silver i våra butiker. Dessutom ett utbud av piercingsmycken som är svårt att matcha. Om du söker vardagssmycket, smycket till Nobelmiddagen eller ett smycke som gör dig kung på stan då vänder du dig till vår erfarna butikspersonal som gärna hjälper dig! Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Självklart är våra piercingstudios godkända av miljönämnden. Du blir väl omhändertagen i en trygg klinisk miljö av våra erfarna bodypiercers. Butiker och studios har vunnit ett otal priser för både bästa studio och butik. Du är vår prio Nr 1. Vi är stolta att välkomna dig till oss!

4,5

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Toppen

Toppen, min åttaåring nöjd som bara den! Snabbt och barnvänligt bemötande, en mkt fin upplevelse för alla som var med 🤩

31. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä India Piercing & Smycken

Tusen tack för att du tog dig tid att dela hur ni upplevde bemötandet hos oss. Är såå glad att din åttaåring blev nöjd och kände sig trygg. ♥

Saanut 5/5 tähteä

Dom var jättebra med min dotter som var…

Dom var jättebra med min dotter som var så nervös att ta hål i öronen!

31. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä India Piercing & Smycken

Tack för att du delar din dotters positiva upplevelse av att ta hål i öronen. Glad att hon kände sig trygg och nöjd ♥

10 av 10

10 av 10! Härligt bemötande, trevlig personal, kunniga piercare och man känner sig trygg i deras händer..
Hsr även beställt från deras hemsida, det är snabb leverans, fina smycken och fint inpackat.
Prisvärda smycken enligt mig. Kommer komma hit fler gånger, och skulle starkt rekommendera indiapiercing till alla🥰

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä India Piercing & Smycken

Wow! Tusen tack för dina otroligt fina ord. Det betyder så mycket att du tog dig tid att berätta om din upplevelse av att komma till vår butik/studio och handla våra smycken. Vi ser fram emot att du kommer igen ♥

Underbara India

Fantastisk personal som hjälper dig och är trevliga, dem vill alltid hjälpa till! Försiktiga när dem pirecar! Det är en fin butik och en härlig energi när man går in i butiken! Hjälpsamma och underbara!

22. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä India Piercing & Smycken

Tack snälla för dina fina ord. Det betyder så mycket att du hade en fin upplevelse när du var hos oss. Vi ser fram emot ditt nästa besök ♥

Saanut 5/5 tähteä

Blev super nöjd med min tungpercing

Blev super nöjd med min tungpercing. Mycket professionella och mycket trevliga.Rekommenderar starkt!!!

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä India Piercing & Smycken

Så roligt att höra att du blev nöjd med din tungpiercing. Tack för fina ord. Det betyder jättemycket! Vi ser fram emot att hjälpa dig lång tid framöver.

Saanut 5/5 tähteä

Simon var mycket professionell samt…

Simon var mycket professionell samt gått bemötande, gick supersnabbt och bra! Rekommenderar!!

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä India Piercing & Smycken

Underbart att höra! Tusen tack för dina fina ord. De betyder mycket. Vi håller med...Simon är grym! ♥

Jötte otrevliga personal

Malmö india triangel.
Jätte otrevliga personal, ingen tålamod överhuvudtaget. De var inte stresståliga de visste inte hur man kunde hantera sånt. Speciellt han killen. Och de hjälpte verkligen inte oss. När man frågar varför är ni dryga. Så slänger de ut oss. Kommer aldrig lägga min fot därinne igen.

14. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä India Piercing & Smycken

Hej! Vi är ledsna att höra att ni upplevde oss som ohjälpsamma och otrevliga i vår butik. Har givetvis kontaktat berörd personal och vår VD om händelsen. Ur hygienisk synpunkt byter vi inte smycke ute i butiken. Och som jag förstod det var det fullbokat i studion och det fanns ingen tid för byte. På vår hemsida kan man boka tid för byte. Då kan vi ge dig all den tid du behöver för att du ska känna dig väl bemött och omhändertagen. Vi har även nolltolerans mot kränkande och nedvärderande skällsord till vår personal. Därför ombads ni lämna butiken.

Saanut 1/5 tähteä

Dåligt bemötande och okunnig personal

Ringde in till både malmö och helsingborgs butik vid frågor jag hade angående en vara/tjänst, fick tyvärr inte hjälp då butikspersonalen var otrevliga och okunniga, aldrig varit med om detta bemötande förut......Förstår om ni är stressade m.m i butik under helger men de ger ingen anledning och avbryta mig i telefon samt att inte veta svaren på uppenbara frågor.....okunniga helt enkelt

13. syyskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Besviken

Jag har beställt från India piercing vid ett fåtal tillfällen, specifikt deras clickers i guld. 2/4 som jag köpt har klickat ut av sig själva och försvunnit. Det har inte varit att jag pillat på piercingen utan den har suttit fast och senare under dagen klickat ur utan anledning. När jag skrev till kundtjänst om detta fick jag inget svar. Tråkigt när man annars tycker om produkten, man borde få kompensation då det är antagligen blivit något fel i produktionen.

13. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä India Piercing & Smycken

Hej bästa Maya! Jag är jätteledsen att vi missat svara på ditt mail. Jag (som är ansvarig) hade semester då och min ersättare måste missat. Det är på inget sätt ok och jag svarar dig på ditt mail nu...så du vet. Givetvis hjälper vi dig så du får en clicker som fungerar. Ibland kan clickers bli lite slappa och då finns ett jätteenkelt trick som vi lagt en liten film på vår hemsida under kategorin CLICKER, hur man gör för att "laga" en clicker som blivit lite slapp i klickningen. Detta fungerar 9 av 10 gånger. Än en gång ledsen för vår miss. Vi hörs på mailen ♥ / Vänlig hälsning Ann e-handelsansvarig

Vicky va perfekt!

Vicky va jätte skön! Allt gick jätte smidigt, och tog hand om oss så jäkla bra! Kunde inte ha blivit varken snyggare eller tryggare! Kunde inte ha gått bättre! 100/10 ❤️/ Charlie

2. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin